Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

Motosikleti
RKS TNT 202
Küçük esnafın durumu hiç iyi değil, sarayın bitmeyen masraflarını karşılamaktan duman oldular.

Eskiden fiş vermez, fatura kesmezler, bir şekilde vergiden muaftılar. Şimdi millette para kalmadı, herkes kredi kartına yüklenince otomatikman küçük esnafta kümese girmiş oldu.
esnafla musteri karsi karsiya geliyor maalesef. Musteri dudukleyenlere uzulmuyorum da hakikaten durust olanlara oldu olan. Durust olanlarin da orani kactir o daha da uzucu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu devirde, bu ülkede ticaret yapmak hakikaten yürek istiyor. Adam Çin rekabetiyle mi uğraşsın? devletin koyduğu fik fik vergilerle mi boğuşsun? dükkan kirasıyla mı dertlensin? şebek personelin 1000 TL fazla maaş nedeniyle rakip firmaya kaçmasıyla mı yıpransın?

Bırakın adam ticaretini yapsın. Sanki hepimiz Peygamber torunuyuz da en günahsızlar olarak adamı yargılıyoruz. Takmazsınız sis farını olur, geçer. Sis farı takmaya aracılık etmek yasak değil, motorumuzun üzerinde polis yakalarsa bizim sorumluluğumuz Kırmayın, gücendirmeyin adamı.

Hem adamın Google yorumlarına baktım da 92 kişi yorumlamış , 4,8/5 helal olsun, demek ki esnaflığı güzel.

Motosikleti
RKS TNT 202
Bu devirde, bu ülkede ticaret yapmak hakikaten yürek istiyor. Adam Çin rekabetiyle mi uğraşsın? devletin koyduğu fik fik vergilerle mi boğuşsun? dükkan kirasıyla mı dertlensin? şebek personelin 1000 TL fazla maaş nedeniyle rakip firmaya kaçmasıyla mı yıpransın?

Bırakın adam ticaretini yapsın. Sanki hepimiz Peygamber torunuyuz da en günahsızlar olarak adamı yargılıyoruz. Takmazsınız sis farını olur, geçer. Sis farı takmaya aracılık etmek yasak değil, motorumuzun üzerinde polis yakalarsa bizim sorumluluğumuz Kırmayın, gücendirmeyin adamı.

Hem adamın Google yorumlarına baktım da 92 kişi yorumlamış , 4,8/5 helal olsun, demek ki esnaflığı güzel.
konudan bagimsiz olarak yazdim ben arkadaşlarla alakalı olarak yazmadim zaten abi. Adamlara bi sozum yok. Helalinden kazanmaya calisiyorlar allah kuvvet versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar