Siz bu kadar kolay verirmisiniz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benimkinden iyi motorsa ben verirdim ve bir daha geri vermezdim, yakalayabiliyorsa yakalasın. :)

Şaka bir yana abartmayın beyler, sanki adam namusunu bir başkasına peşkeş çekmiş. Kurgu olsun, olmasın tatlı bir video olmuş, bize de düşen keyifle izlemek.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benimkinden iyi motorsa ben verirdim ve bir daha geri vermezdim, yakalayabiliyorsa yakalasın. :)

Şaka bir yana abartmayın beyler, sanki adam namusunu bir başkasına peşkeş çekmiş. Kurgu olsun, olmasın tatlı bir video olmuş, bize de düşen keyifle izlemek.
Tabi, bekara karı boşamak kolay ;)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
2 sene aynı motoru kullandım, Harley kullanan çocukluk arkadaşımdan başka kimseye motorumu vermedim. Vermem.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Vidyonun OrCinAli'si. Veren veriyor.

Motosikleti
D400
Başlığa bak.

vermicem vermicem benim değil mi vermicem

hq2.jpg

Motosikleti
cbf 150
Harley kullanan hiç kimse motorunu vermez bu video sosyal medya fenomenlerinin gene abigid gubidik izleyici toplama olayı.

Bizim kıvırcık saçlı afrikacı eleman nerede bu arada hiç sesi solu çıkmıyor

Motosikleti
yok
zenginlerin durumunu anlayabiliyorum ellerinde herşey var ama biraz olsun mutlu olmak istiyorlar

Motosikleti
K 1600 GTL
Harley kullanan hiç kimse motorunu vermez bu video sosyal medya fenomenlerinin gene abigid gubidik izleyici toplama olayı.

Bizim kıvırcık saçlı afrikacı eleman nerede bu arada hiç sesi solu çıkmıyor
Terk etti forumu 😔 o kadar uyardım yapma gitme diye ama dinlemedi...

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Vermek güzeldir, vermek hoştur, vermek muhteşemdir, görüyorsunuz fazla söze gerek yok.
Ama ben vermem...

Bu soru benim maddi durumum ile ilgili. Çok zenginsem, sevaba gireyim garip gurebayı sevindireyim, sadakam olsun diye verirdim. Motora bir şey de olsa sıkıntı yok çünkü yeterli param var derdim.Aksi taktirde ancak güvendiğim kişilere veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar