İzmir'den orta yaşlı sürücüler ile kısa-uzun gezi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi mesela şu an arabanın malzemelerini ödemesi yapmam, onlar bittikten sonra (yüksek ihtimalle önümüzdeki ay sonu) Bajaj'ın komple bütün motor parçalarının siparişini geçeceğim. Gelir gelmezde toplamak ıvır zıvır derken 1 hafta sürer yüksek ihtimalle.

Zaten daha öncesinde frenlerini komple yenilemiştim, elektrik tesisatını elden geçirdim bloğu atıp karenajları elden geçirdimmi sıfır gibi olur. Ara ara rüyama bile giriyor garibim ama tutuyor işte hımbıllığımız.
Valla benim motor da kanser olmuş da sanki tüm organlara metastaz etmiş gibi her gün yeni bir sorun çıkarıyor. Hafta sonu ne güzel gezdim derken bugün kısa bir kullanımım sonrası marşa bastığımda tırrr tırrr etti, 10-15. defasında marş aldı. Yakacağım, kıracağım, içinden geçeceğim, çaldırtacağım ama kıyamıyorum anılardan dolayı. Mikrop sevgili gibi oldu namussuz.

Motosikleti
Ns200 15"
Valla benim motor da kanser olmuş da sanki tüm organlara metastaz etmiş gibi her gün yeni bir sorun çıkarıyor. Hafta sonu ne güzel gezdim derken bugün kısa bir kullanımım sonrası marşa bastığımda tırrr tırrr etti, 10-15. defasında marş aldı. Yakacağım, kıracağım, içinden geçeceğim, çaldırtacağım ama kıyamıyorum anılardan dolayı. Mikrop sevgili gibi oldu namussuz.
Abi bu tırr tırr sesi akü bitik gibi olduğunda yaptığı bir ses gibiyse marş otomatiği ve marş motorunun kontrol edilmesi gerekir. Ben kompresyon sonuçları ne çıkacak merakla bekliyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi bu tırr tırr sesi akü bitik gibi olduğunda yaptığı bir ses gibiyse marş otomatiği ve marş motorunun kontrol edilmesi gerekir. Ben kompresyon sonuçları ne çıkacak merakla bekliyorum.
Akü daha yeni ama marş motoru 17 senelik ve orijinal 152.000 km'de, sanırım tamir ya da değişim zamanı gelmiş :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gözün aydın. :) Marş otomatiğin cortlamak üzere :)
Bence dişli lastik tak vur dağ yollarına.. Nasılsa gözden çıkardın ;)
Alem er6 yla enduro görsün ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gözün aydın. :) Marş otomatiğin cortlamak üzere :)
Bence dişli lastik tak vur dağ yollarına.. Nasılsa gözden çıkardın ;)
Alem er6 yla enduro görsün ;)
Bugün marş motoru olarak cancağazım Denso Sm-13'e bir bakayım dedim, tam tahmin ettiğim gibi ülkede yok. Zaten Denso oksijen sensörü de yok, bu gudubet Kawasaki neden Denso ile çalışır hayrettir.

Tankla, tüfekle, nötron bombasıyla gelsinler, bu motoru onaranı şey etsinler. Artık Er6F o haliyle benim salonumu süsleyecek, ben yeni motor alacağım, uğraşamam. Sen Japonsun, marş motoru arızası ne?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dehşet makinalar.. Çok gıpta ile izlerim denk geldiğinde... Adamların tuzları kuru..
Hep imkan meselesi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün marş motoru olarak cancağazım Denso Sm-13'e bir bakayım dedim, tam tahmin ettiğim gibi ülkede yok. Zaten Denso oksijen sensörü de yok, bu gudubet Kawasaki neden Denso ile çalışır hayrettir.

Tankla, tüfekle, nötron bombasıyla gelsinler, bu motoru onaranı şey etsinler. Artık Er6F o haliyle benim salonumu süsleyecek, ben yeni motor alacağım, uğraşamam. Sen Japonsun, marş motoru arızası ne?
Aslında senin motor araziye dağa alışık motor..
Bir gün bende fazer , arkadaşta ER6N pınarbaşından girip nif dağına tırmanıp salihliden inmiştik..
Sonra yardıra yardıra izmire dönmüştük.. :)
Bence bir çılgınlık da sen yaparsın ;)

Motosikleti
Ns200 15"

Abi marş motorunun yenisini almak çok maliyetli olur, ona uygun kömür bulunur veya inceltilerek uydurulur. Sargısında problem yoksa sıkıntısız kullanırsın.

@Nikkfurie abim GS'ine marş otomatiğini bir firmadan alarak birebir uyumlusunu bulmuştu, sizin içinde o işletmede otomatik olabilir.

Dehşet makinalar.. Çok gıpta ile izlerim denk geldiğinde... Adamların tuzları kuru..
Hep imkan meselesi..
İmkan yakalarsam ceketimi alıp gitme tarafındayım artık, bu fanustan çıkmak gerek.

Son düzenleme:
Abi marş motorunun yenisini almak çok maliyetli olur, ona uygun kömür bulunur veya inceltilerek uydurulur. Sargısında problem yoksa sıkıntısız kullanırsın.

@Nikkfurie abim GS'ine marş otomatiğini bir firmadan alarak birebir uyumlusunu bulmuştu, sizin içinde o işletmede otomatik olabilir.
İstanbul Levent sanayi sitesinde Marsan 👍

Motosikleti
Hero Dash 125
Marş Motoru Konum

İzmir'de marş motoru tamiri vs işlemleri için burası ile bir görüşsene.

Siz bir planı netleştirirseniz, ben de şimdilik motosiklet olmadığı için araba ile katılırım. Safety Car olurum en arkada. Eşyaları da arabaya atarsınız rahat rahat sürersiniz. Motürsüz olan ve katılmak isteyen başkası varsa İzmir'de onları da alırım. :ROFLMAO:
Hadi ne oldu bu iş? Süreceğiz diye bak motür aldım. :devilish:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu konuda ne güzel goygoy yapmışız. Goygoy derken olumsuz anlamda demiyorum, geyat güzel dostça muhabbet olmuş.
Bu konunun ertesinde Mehmet ve tommygun izmirden o rüzgarlı havalarda sürüp Lüleburgaz'a geldiler, ertesi gün Çatalca'ya kadar TEM otoyolundan rüzgara karşı yardıra yardıra gittik, orada diğer katılan arkadaşlarla buluştuk, hatta taaa Angara'dan Haluk abimiz ve adaşı haluk da geldi, Kırklareli'de birtat köftecisinde köfteleri gömdük, ne güzle günlerdi.

Sonraki Ahmetbey toplaşması da çok güzel oldu. Devamında meşhur "gara kawa" sonunda emeklilik dilekçesini vermiş olsa da güzel gündü.
Özledim köfte turlarını. yaz da bitti zaten ama geçen sene kışın lastiklerim patates diye kışın motoru çıkarmamıştım, bu kış mazeretim yok, yağışsız gün olsun hep gezicem. Zaten daha gezebilecek kaç yılımız kaldı.
tommygun yeni motor aldı sonunda, her ne kadar bu motor gitmiyo dese de virajlı yollarda yine ona yetişmekte zorlanacağım turlarımız olacak.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
SYM wolf aldı yine, eski motorundan. mavi hem de çok güzel rengi.
Bu ağbimiz hiç de öyle demiyor ama! 😳
2xlflqd.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şaka maka konuya yazmamızın üzerinden 3 hafta sonra motor patates oldu. Olayın ardından 1 hafta sonra da motoru çekme belgeli olarak sattım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Mevsimsel olarak benim daha müsait olduğum vakitler gelmiş bulunmakta. Fiziken ofiste olmam gereken ayın bir kaç günü hariç katılmaya çalışırım.

Yurtiçi, yurtdışı tüm organizasyonlar kabul edilir.

Mevsimsel olarak benim daha müsait olduğum vakitler gelmiş bulunmakta. Fiziken ofiste olmam gereken ayın bir kaç günü hariç katılmaya çalışırım.

Yurtiçi, yurtdışı tüm organizasyonlar kabul edilir.
Sizin GS i de unutmuş değilim. Bir ara incelemek isterim. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar