İzmir'den orta yaşlı sürücüler ile kısa-uzun gezi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosikletle falan gitmişsinizdir sanırım. Koşarak kaçtık demeyin sakın.
O zamanlar yani 20li yaşlarımın başlarında motosikletim yoktu, 45 yaşında motora başladım ben.
Koşarak kaçıp durakta durmuş olan belediye otobüsüne binmiştik, meğer zeytinburnu'na giden otobüsmüş. :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Siz bir planı netleştirirseniz, ben de şimdilik motosiklet olmadığı için araba ile katılırım. Safety Car olurum en arkada. Eşyaları da arabaya atarsınız rahat rahat sürersiniz. Motürsüz olan ve katılmak isteyen başkası varsa İzmir'de onları da alırım. :ROFLMAO:

Motosikleti
D400
monitöre karşı ben

3f8a3ce485e39521f5271b2ef01deeb4.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu hafta sonu kısmetse İstanbul-Lüleburgaz ekibiyle gezideyiz ama bir sonraki hafta içi belki bir program yapabiliriz. Ne zamandır foruma girmiyor, ACT de ortamda olsa güzel olur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu hafta sonu kısmetse İstanbul-Lüleburgaz ekibiyle gezideyiz ama bir sonraki hafta içi belki bir program yapabiliriz. Ne zamandır foruma girmiyor, ACT de ortamda olsa güzel olur.
Evet yaa, ACT'den ses çıkmıyor diye merak etmiştim onu, umarım sağlığı sıhhati yerindedir.

Motosikleti
Ns200 15"
Abiler şu an yarım kilo köfte yiyesim geldi, el insaf canımız çekiyor...

Neyse gideyimde köfte ekmek yapayım, içine soğan, turşu, domates, az biraz kekik ve tuz üstünüde soğuk ayran. :D

Böyle gidersem TLC programı olan ağır yaşamlara katılmaya doğru gidiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abiler şu an yarım kilo köfte yiyesim geldi, el insaf canımız çekiyor...

Neyse gideyimde köfte ekmek yapayım, içine soğan, turşu, domates, az biraz kekik ve tuz üstünüde soğuk ayran. :D

Böyle gidersem TLC programı olan ağır yaşamlara katılmaya doğru gidiyorum.
Len pideli köfte şehrindesin, yap bir organizasyon da çevre illerden katılalım. Anca Mudanya sahilde Mercedes içinde soda içiyorsun.

Motosikleti
Ns200 15"
Len pideli köfte şehrindesin, yap bir organizasyon da çevre illerden katılalım. Anca Mudanya sahilde Mercedes içinde soda içiyorsun.
Abi organizasyondan anlayan biri olsam... Abi size durumu şöyle diyim kimseyi genelde çağırmıyorum beni çağıran olursa müsaitliğim olursa öyle gidiyorum veya buluşuyorum. Yakın zamanda hımbıllığı kenarı ayırıp meşhur Pulsar'ı toplarsam yapacağınız köfte operasyonuna katılmayı yeğlerim.

Arabaya masraf etmeseydim 3 tane Pulsar motoru sıfırdan toplayacak bütçe olurdu, onun mali değeri daha yüksek diye ona girişmiştim...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi organizasyondan anlayan biri olsam... Abi size durumu şöyle diyim kimseyi genelde çağırmıyorum beni çağıran olursa müsaitliğim olursa öyle gidiyorum veya buluşuyorum. Yakın zamanda hımbıllığı kenarı ayırıp meşhur Pulsar'ı toplarsam yapacağınız köfte operasyonuna katılmayı yeğlerim.

Arabaya masraf etmeseydim 3 tane Pulsar motoru sıfırdan toplayacak bütçe olurdu, onun mali değeri daha yüksek diye ona girişmiştim...
Mercedes'in bu forumda bir kıymeti yok ama Pulsar'ı toparlayamadığın sürece hımbıl, yağlı, lombak gibi hakaretlere maruz kalacaksın. Sen o Merso'yu boşver de Bajaj'a konsantre ol.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Seyahatteydim doğru tahmin, uçaktan sabaha karşı 4te inip işe gittiğim ve işte 1 haftalık yokluğu telafi etmeye çalıştığım için girememiştim. Ecnebi memlekettede pek vaktim olmadı. Her türlü organizasyona katılmayı isterim. Ama katılabileceğime söz veremem. Müsaitsem tabii ki katılırım.

Motosikleti
Ns200 15"
En kötü İznik-Karamürsel yaparız
Abi mesela şu an arabanın malzemelerini ödemesi yapmam, onlar bittikten sonra (yüksek ihtimalle önümüzdeki ay sonu) Bajaj'ın komple bütün motor parçalarının siparişini geçeceğim. Gelir gelmezde toplamak ıvır zıvır derken 1 hafta sürer yüksek ihtimalle.

Zaten daha öncesinde frenlerini komple yenilemiştim, elektrik tesisatını elden geçirdim bloğu atıp karenajları elden geçirdimmi sıfır gibi olur. Ara ara rüyama bile giriyor garibim ama tutuyor işte hımbıllığımız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar