- Motosikleti
- D400
evet, doğru tahmin ettiniz, 50+ olduk bile.
Doğumgünü pastama yaşım kadar mum koyacak olursam yangın söndürücüye ihtiyaç duyabilirim.![]()
abi hepsine hükmedecek tek bir mum koyarız
evet, doğru tahmin ettiniz, 50+ olduk bile.
Doğumgünü pastama yaşım kadar mum koyacak olursam yangın söndürücüye ihtiyaç duyabilirim.![]()
Önceki buluşma fotolarından gördüğüm kadarıyla @Cyan'a da genç demek lazım.Ya öyle demeyin, ne orta yaşlısı, düpedüz gençsiniz işte.
Bizim köfte turu ekibince Cyan ve ben diğer arkadaşlara genç diyoruz.
Evet mumların efendisi. Bu durumda kim Gandalf?abi hepsine hükmedecek tek bir mum koyarız
![]()
Evet mumların efendisi. Bu durumda kim Gandalf?
Yani tevellüt 1973, orta yaşlı diyelim, genç kesinlikle değilÖnceki buluşma fotolarından gördüğüm kadarıyla @Cyan'a da genç demek lazım.![]()
Dün vespa whatsapp grubuna biri katıldı. Abisiyle birlikte hala sürmeye devam ediyorlarmış. Yaşlar 80 ve 86![]()
Bizim ekipte sadece ben varım. Benden de Gandalf olmaz. Tommy den de Gandalf olmaz.Sizin ekibi bilmiyorum; uzun saçlı sakallı varsa onu yapalım yoksa tommy abiye peruk sakal ayarlarız![]()
Bizim ekipte sadece ben varım. Benden de Gandalf olmaz. Tommy den de Gandalf olmaz.
Benden olsa olsa Aragorn olur diyeceğim ama..... O da yalan olur.![]()
Adamın saçını başını Arwen yaparsın da , kocaman gövdesini ne yapcan?abi maske peruk neler yapıyorlar erkekten arwen bile yaparız![]()
Benden olsa olsa Orc olurBizim ekipte sadece ben varım. Benden de Gandalf olmaz. Tommy den de Gandalf olmaz.
Benden olsa olsa Aragorn olur diyeceğim ama..... O da yalan olur.![]()
Yangın söndürücüye gerek yok ben toma ile müdahale ettiririm.evet, doğru tahmin ettiniz, 50+ olduk bile.
Adamın saçını başını Arwen yaparsın da , kocaman gövdesini ne yapcan?
Toma moma çağırmayın adamlar 1 Mayıs'ta Taksimden kaça kaça Zeytinburnu'na kaçmışlar.Yangın söndürücüye gerek yok ben toma ile müdahale ettiririm.
Hemen bir eylem patlatırsınız![]()
Ne demişler paran olacağına arkadaşın olsun.Yangın söndürücüye gerek yok ben toma ile müdahale ettiririm.
Hemen bir eylem patlatırsınız![]()
Yok, yaa, 90'ların en başlarında Taksim değildi, Beyazıt meydanından zeytinburnu'na kaçmıştık.Toma moma çağırmayın adamlar 1 Mayıs'ta Taksimden kaça kaça Zeytinburnu'na kaçmışlar.
Motosikletle falan gitmişsinizdir sanırım. Koşarak kaçtık demeyin sakın.Yok, yaa, 90'ların en başlarında Taksim değildi, Beyazıt meydanından zeytinburnu'na kaçmıştık.![]()