Debriyaja bastığım halde tekerler dönüyor ?

Sizin dediğiniz olsun diyecem ama..

Debriyaj çekili iken birinci vitese taktığınızda gelen küt sesi ve sonra motorun hareket etmemesini düşünün derim. :)

Motor sehpa üzerinde ve boştayken, arka tekerleğin çok çok yavaş dönmesi normal midir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin dediğiniz olsun diyecem ama..

Debriyaj çekili iken birinci vitese taktığınızda gelen küt sesi ve sonra motorun hareket etmemesini düşünün derim. :)

Düşünecek çok bir şey yok. Teknoloji ortada :)

konu ile tam alakalı olmasa da şöyle bir soru sorayım;

motosiklet çalışmazken motoru 1. veya 2. vitese taktığımda arka tekeri elimde döndüremiyorum
(motor orta sehpada). bu normal mi yoksa debriyaj ayırmıyor mu ? debriyaja basınca boştaymış gibi davranıp arka tekeri elimle döndürebilmem gerekiyor sanki...

Motosikleti
Ybr Esd 2012
konu ile tam alakalı olmasa da şöyle bir soru sorayım;

motosiklet çalışmazken motoru 1. veya 2. vitese taktığımda arka tekeri elimde döndüremiyorum
(motor orta sehpada). bu normal mi yoksa debriyaj ayırmıyor mu ? debriyaja basınca boştaymış gibi davranıp arka tekeri elimle döndürebilmem gerekiyor sanki...
Aynı durum bende de var debriyaja basınca bile çok zor döndürüyorum tekeri cevap bulabildiniz mi normal midir acaba

normal bir durum, debryaj çekili vaziyette viteste ise hafif de olsa teker döner. çünkü makine kalkışa hazırlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar