Motor vitesdeyken ilerlemiyor (Yardım)

Motosikleti
Cg
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler Bugün motorla bir az turladım tam eve gelecekken vitese attığımda gaz yemediğini fark ettim ve eve rolantide geldim çift ayaklığa alıp vitese attığımda gayet rahat şekilde vites atıyordu ve her viteste gaz yiyordu ama üzerine bindiğimde motor hareket etmiyor sebebi ne olabilir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Jikle telinin üzerine oturuyorsun sanırım.. Kelebeği kapatıyor
Burdan böyle görülüyor.. :)

Motosikleti
Cg
Devir artıp hız artmaması oluyormu?
Evet üzerine bindiğimde ve vitese attığımda ilerleme olmuyor ancak devir artıyor çift ayaklıkta vitese attığımda bir problem yok her viteste düzgünce geçiş sağlıyor ve gaz yiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jikle telinin üzerine oturuyorsun sanırım.. Kelebeği kapatıyor
Burdan böyle görülüyor.. :)
O nasıl oluyor tam olarak cikleyi mi kontrol etmem lazım

Var mı bilgisi olan

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
İkinci el Kanuni Tiger almıştım sabah kalktım motora atladım.
Vitese taktım her şey olması gerektiği gibi olmasına rağmen motor hareket etmiyor ve stopda etmiyordu.
Durduğum yerde ikinci vitese bile atabiliyordum.
Sebep; arka dişlinin bütün saplamaları kesmiş

Motosikleti
Cg
İkinci el Kanuni Tiger almıştım sabah kalktım motora atladım.
Vitese taktım her şey olması gerektiği gibi olmasına rağmen motor hareket etmiyor ve stopda etmiyordu.
Durduğum yerde ikinci vitese bile atabiliyordum.
Sebep; arka dişlinin bütün saplamaları kesmiş
Bende ön dişliden geldiğini düşünüyorum çok garip bir şey aslında yani durduk yere hani nasıl olabilir ama dişliden olsa vites geçmez takır takır eder diye düşündüm bir kere arka dişli ve arka göbek tamamen yarılmıştı oradan biliyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sehpaya aldığınızda ön ve arka teker kendi halinde rahat dönüyor mu ?.. Elinle rahat çevirebiliyor musun ?
O nasıl oluyor tam olarak cikleyi mi kontrol etmem lazım
Bazan jikle teli herhangi sebepten gerilip karbüratör hava girişini kapatıyor.. Rolantide ve boşta rahat çalışır ama hareket etmek istediğinizde gaz yemez..
Gidondan karbüratör girişine kadar teli kontrol edin..Üzerine oturduğunuzda ön amortisörler baskı yapıyor olabilir.. Bunu demek istemiştim...

Motosikleti
Cg
Sehpaya aldığınızda ön ve arka teker kendi halinde rahat dönüyor mu ?.. Elinle rahat çevirebiliyor musun ?

Bazan jikle teli herhangi sebepten gerilip karbüratör hava girişini kapatıyor.. Rolantide ve boşta rahat çalışır ama hareket etmek istediğinizde gaz yemez..
Gidondan karbüratör girişine kadar teli kontrol edin..Üzerine oturduğunuzda ön amortisörler baskı yapıyor olabilir.. Bunu demek istemiştim...
Yarın bakacağım umarım sadece tek sorun ondadır ama zannetmiyorum yine de yardımın için teşekkür ederim alp bey

YARDIM!!!

Yarın bakacağım umarım sadece tek sorun ondadır ama zannetmiyorum yine de yardımın için teşekkür ederim alp bey

YARDIM!!!
Yardım

EVET ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM ARKA STOPER KIRILMIŞ 400 TLYE KOMPLE HALLOLDU TABİ USTA TANIDIĞINIZSA GENEL OLARAK ÇOK ŞİŞİRİYORLAR FİYATINI

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar