250 bin gibi bütçem var amar25 al geç
Şimdiki motorunu biraz daha kullanmanı öneririm, zaten ilk motorunmuş bu kadar acele etmeni önermem. En azından 5000-6000km gibi bir hedef koy motorun o km'ye gelince yenisini al.şu anki motorum 2.500 km de
bende öyle düşünüyorum ama kaça koymalıyım bilemedim çok ucuz satyanda var pahalıda en iyisi koyuyum dursunŞimdiki motorunu biraz daha kullanmanı öneririm, zaten ilk motorunmuş bu kadar acele etmeni önermem. En azından 5000-6000km gibi bir hedef koy motorun o km'ye gelince yenisini al.
Tabiki şu kadar kullanırsan bu motoru alabilirsin diye bir kural yok ben sadece öneriyorum. Hatta şöyle yap motorunu eder fiyatina koy zaten satılması zaman alır satılana kadar kullanmaya devam et.
Böylelikle hem tecrübe kazanırsın hem de motorunu hak ettiği fiyata satmış olursun ayrıca elindeki bütçe de artar.
250k ya alabileceklerim alınır mı? hasar katıylı falan oluyorlar nelere dikkat etmeliyimr25 al geç
ne yazıkki bütçem çok az 250k olduğu için r25ten korkuyorum diğerlerinin 2. elleri nispeten daha ucuzİkinci el R25 sıkıntı, RC390 oturuş pozisyonundan dolayı agresif bir yapıya sahip diyorlar fakat teknolojikmiş, 450SR için bir şey diyemem bazıları memnun bazıları değil. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verir.
Bakıcam teşekkürler bi tık korkuyorum ama araştırıyım2015 Cbr 500 r, model yılından korkmayın kolay kolay bir şey olmaz o bloğa.
Almazsam içimde kalıcak çok hoşuma gidiyor rs200 alıncada cfmoto içimde kalmıştı sadece satarken satabilirim di mi ondan korkuyorumbence rc390 almalisinn, saglamlik acisindan daha iyi
Pek anlamıyorum yeniyim bu işlerde ama eski modellerden çok korkuyorum araba gibi değil diyorlar 50bin km 2015 model motor almak korkutuyorO bütçeye ikini el cbr 500 r al . Kilometre fark etmez. Saydığın motorların hepsinden daha uzun ömürlü olur . Yağ Bakımını yapıp binlerce kilometre yol alabilirsin
Almazsam içimde kalıcak hem 2. Elleri çok ucuzr25 en garantisi. sr 450 de olur ama rc çok çekimser ama bende çok beğeniyordum hatta bi ara naktim olsa alacaktım
Çok teşekkür ederim bende ona karar kıldım şuan sizide önerince daha da rahatladımracin alacaksan rc390 derim bende, safkan racingdir.
kullanıpda memnun olmayan görmedim ben.