ibret alınması gereken bir video daha...

ilk başlarında sadece sürat yapan motorları gösteriyor videonun yarısından sonra kaza yapan arkadaşın başından geçenleri gösteriyor sonuna kadar izleyin...

bence en etkileyici yeri son kare...

http://www.youtube.com/watch?v=dWUqqNMJHDo&mode=related&search=

Bu video içeriği yetişkin olmayan kullanıcılar için sakıncalı olabilecek şiddet görüntüleri içermektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
of başlarda ne güzel gidiyordu bu nasıl bişeydir içim kalktı müzikte güzel son ses dinlerken o bacağın halini görünce iş feci etkilendim :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Canımcım sağol....

Ççok kötü olmuş deri nakli bile yapmışlar...Bu nasıl aşktırki koltuk değnekleri bile suzuki.....
Sakat falan kalsaydı tekerlekli sandalyeside suzuki olurdu. ona bide motor taktırırdı bu adam......
Sonu adam için iyi olmuş...düzelmiş bayağı....

bu nasıl bir videodur böyle ilk başlarda güzel güzel gidiyorlardı. sonradan uçtugu yeri gürünce tamam kesin ölmüştür dedim. o ayak ne hale gelmiş öyle kaçtane kırık vardı:pale: beni en etkileyen koltuk deyneklerindeki suzuki yazısı oldu. adam ölümden dönmüş belkide sakat kalcak ama hala aklı motorunda:salut: çogu insan kaza atlattıktan sonra motosikletten sogur yazısını bile görmek istemez. bu adam olayı aşmış. belkide suzuki yazısını beni bu hale getiren kontrolsuz motosiklet tutkum demek için yazmış olabilir.

eline saglık çok anlamlı bir video bulmuşsun :rendeer:

gül ve diken hikayesi...
gülü severken fazla abartmamak lazım yoksa sonuç ortada...

Allah hiçbir kuluna böyle bir kaza vermesin..!

Valla görünce içim bi acayip oldu kardeşim.Allah hepimizi korusun...:cyclopsan

paylaşım için teşekkürler..

yemek yerken lokma bogazınızda kalır ölürsünüz..
yolda yürürken cukura düşüp ölebilirsiniz..
işyerinde arızalı bie makına yüzünden elektirik çarpıp ölebilirsiniz..
arabayla ışıklarda durursunuz arkadan çarpan araba yüzünden ölebilirsiniz..
motorla giderken yoldaki bir misket büyüklüğündeki taş parçası yüzünden düşüp ölebilirsiniz..
hayat hep dikkat hep dikkat ister lütfen unutmayalım..:)

kötü oldum ben ya.. özellikle suzuki yazılı koltuk değnekleri bitirdi...

herkezin ders alması gerekir! yolda giderken 10 arabaya yol versek ortalama 5 snden 50 sn ye geç kalırız sizce yaşammı 50 sn yemi?

herkezin ders alması gerekir! yolda giderken 10 arabaya yol versek ortalama 5 snden 50 sn ye geç kalırız sizce yaşammı 50 sn yemi?

İnsanız işte o an kendimizi kaybediyor, olabilecekleri düşünemiyoruz.Sonra da şunu şöyle geçtim, şuna nal toplattım, benim motorum şöyle hızlı diyerek egomuzu tatmin ediyoruz.

Motosikletle yola çıkacak herkese (başta bana tabi) bu ve benzeri videoları seyrettirmek lazım.

Yorumları okuduktan sonra videoyu bir izleyeyim dedim. Başlarda çok güzel görüntüler vardı. Gerisini görmek istemedim, kapattım :mrgreen: Şaka bir yana her gün motosiklete binerken bu görüntüler hatırlanıp ona göre kullanmalı...

bide bence tam ders çıkartılıcak bi video herkezin izlemesini sağalrsananız belkide bir nebze olsun insanların içindeki canavarı susturmuş oluruz

Ya ilk başlarda motorlar hafif yokus yerden geçiyor hafif on teker kalkıyor sonra virajı alıyor ya o sahneye hasta oldum.Tabi adamada içim acıdı bi garip hissettim.Ama soyle bişeyde var dunyaya ot gelip ot gitmektense tutkularımızın peşinden gitmek daha iyi dir diyorum.

Baco paylaşım için teşekkürler başlangıç bölümünde 1.40 tan sonra göstererek girilen (özellikle repsol'un) kontralar çok güzel ama ikinci bölümde çocuğun kazası limitlerin zorlanacağı yerin sadece pistler olduğunu apaçık gösteriyor umarım sağlığına kavuşmuştur ve bacağını normal şekilde kullanabiliyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar