- Motosikleti
- Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İnanırım çünkü görmeye gelen tiplemelere bakıyorum neredeyse yarısı sürekli el telde yazıp çiziyor, konuştuğu kişilerle başka bir şeyin pazarlığını yapıyor gibi görünüyor sonra istediği fiyata indiremeyince gidiyor.Bir şekilde duydum, doğruluğunu teyit edemem ama şöyle de bir çakallık yapılıyormuş;
Özellikle galericiler, al/satçılar vs. aralarında bir whatsapp grubu oluşturup, gözlerine kestirdikleri araçlara 3 aşağı 5 yukarı aynı teklifi götürüyorlar. Örneğin siz aracı 1 milyona ilana koydunuz, adamlar birkaç gün arayla size 800, 810,790, vb. teklifler getiriyorlar. Siz de artık hep benzer tekliflerden bunalıp, "ulan demek fiyatı yüksek koydum, vereyim artık ilk arayana" deyip bu rakamlara veriyorsunuz aracınızı. Özellikle acil nakite ihtiyacı olanlar düşüyormuş bu teşkilata.
Dediğim gibi, teyit edemiyorum ama benim de bir süre önce sattığım aracıma hep benzer teklifler gelince kıllanmıştım doğrusu. Sonra gerçek alıcısına istediğim fiyata sattım ama zaten gerçekten binecek adamın alacağı bir araçtı.
Neyse, böyle de şeyler var memlekette. Valla şeytanın aklına gelmeyecek işler yapılıyor bu topraklarda![]()
Hatta benim de yeni duyduğum moda, insanlardan uyguna alıp, senetle faizli bir şekilde motoru taksitle satmak.