Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Evet abilerim kardeşlerim pazartesi günü honda drd ataşehir bayisine gidip kampanyadan faydalanarak CB750 Hornet almış bulunmaktayım. Motorun faturası kesilip bayiden çıktığımda saat 16:45 falandı biraz geç gittim bayiye o yüzden sadece sigortasını yapabildim.

Notere gitmeye plaka çıkarmaya vs vaktim yetmedi motor şimdilik bayide depoda duruyor, perşembe günü erkenden gidip teslim alacağım. Bi hayırlı olsun alırım. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin umarım herkes hayalindeki motora tez zamanda kavuşur.

Motosikleti
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim ben çok beğendim makineyi içime de sinerek aldım 250SR'dan sonra buna uzun yıllar binerim diye düşünüyorum.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Hayırlısı olsun kazasız belasız. ,Bende sizin gibi bir sıçrama yapmayı düşünüyorum uzun vadede, kısmetse nasip olursa, Tracer7-9 yada Tiger Sport 660-800

Motosikleti
Hayırlısı olsun kazasız belasız. ,Bende sizin gibi bir sıçrama yapmayı düşünüyorum uzun vadede, kısmetse nasip olursa, Tracer7-9 yada Tiger Sport 660-800
Hocam umarım hayalindeki motora kavuşursun teşekkür ederim bu arada. ❤️
hayırlı olsunn.

fiyat paylasabilirseniz onu alacağına keşke sunu alsaydın tarzı yorumlar yapalım

boyle cok sıkıcı oluyor
Teşekkür ederim. Hocam 250SR yaklaşık haziran ilk haftasından beri ilanda fakat satılmadı eğer satılsaydı peşin verip direkt 480bin TL'ye alacaktım fakat kısmet olmadı. Bende taksit kampanyasından faydalandım kaçırmamak için 200k peşin 400bin 8 taksit.

Motosikleti
K 1600 GTL

Teşekkür ederim. Hocam 250SR yaklaşık haziran ilk haftasından beri ilanda fakat satılmadı eğer satılsaydı peşin verip direkt 480bin TL'ye alacaktım fakat kısmet olmadı. Bende taksit kampanyasından faydalandım kaçırmamak için 200k peşin 400bin 8 taksit.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Vade farkı 8 taksit için biraz fazla değil mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

vay canına...

480 bin mi ?

bu ne ya.. demek ki liste fiyatı yalan dolan.

valla cok ucuz.. en mantıklı tercih olmus gibii.

Motosikleti
Kazasız belasız hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim sağ olun.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Vade farkı 8 taksit için biraz fazla değil mi?
Hocam normalde 12 taksit yapıyorlar fakat sadece akbanka axes kartlara yapıyorlar akbanka gittim vermedi 400bin limit bende mecbur diğer bankalara 8 taksit yaptıkları için bu şekilde aldım. Beni zorlamıyor aylık taksiti.

Motosikleti
K 1600 GTL
Çok teşekkür ederim sağ olun.

Hocam normalde 12 taksit yapıyorlar fakat sadece akbanka axes kartlara yapıyorlar akbanka gittim vermedi 400bin limit bende mecbur diğer bankalara 8 taksit yaptıkları için bu şekilde aldım. Beni zorlamıyor aylık taksiti.
Hayırlı olsun tekrar keyifle kullan...

Motosikleti
vay canına...

480 bin mi ?

bu ne ya.. demek ki liste fiyatı yalan dolan.

valla cok ucuz.. en mantıklı tercih olmus gibii.
Aslında liste fiyatı yalan değil. Hondanın sitesinde gördüğün 654bin TL 2025 kasalar için geçerli ama şöyle bir mevzu var şu an hiçbir honda bayisinde 2025 model hornet yok çünkü daha Türkiye'ye bile giriş yapmamış 2025 Hornetler bizzat bayi patronu söyledi. Hepsi 2024 yılını son çeyreğinde gelen 2024 model fakat 2025 görünümlü makyajlı kasa hornetler. Bu yüzden 2024 yılının liste fiyatından satıyorlar üstüne bir de peşin aldığın için indirim de çakıyorlar 480e geliyor tabi her bayi 480'e vermiyor kimi bayi 500bin kimi bayı 525bin fiyat çekiyor ben istanbul içindeki tüm honda bayileri ile teker teker görüştüm detaylı olarak deftere not aldım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında liste fiyatı yalan değil. Hondanın sitesinde gördüğün 654bin TL 2025 kasalar için geçerli ama şöyle bir mevzu var şu an hiçbir honda bayisinde 2025 model hornet yok hepsi 2024 yılını son çeyreğinde gelen 2024 model fakat 2025 görünümlü makyajlı kasa hornetler. Bu yüzden 2024 yılının liste fiyatından satıyorlar üstüne bir de peşin aldığın için indirim de çakıyorlar 480e geliyor tabi her bayi 480'e vermiyor kimi bayi 500bin kimi bayı 525bin fiyat çekiyor ben istanbul içindeki tüm honda bayileri ile teker teker görüştüm detaylı olarak deftere not aldım.

ya bu honda ne yapıyor ne ediyor motorlarını satıyor.

japon a ekstra vergi bile durduramıyor adamları.

halkın motorcusu yeminle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar