Vezirköprü Motofest'e gitmek için bir cup motorsikletle uzun yola çıktım

Ben çorumda yaşıyorum ve vezirköprü motofest'e gitmek istedim elimdeki motorsiklet bir mondial sfc uzun süredir kullanıyorum ve bu yola gideceğine inandım (160km) baktığımız zaman çok uzun bir yol değil ama bir cup ile zor bir yol. Yinede herkesin dediği moral bozucu şeyleri bir kenara atıp çadırımı bağlayıp yola çıktım ve 2 saat süren bu yolculukla sadece 15 dk mola verdim rota bir cup motorsiklet için oldukça zor yokuşlar çok dik ama virajları çok eğlenceliydi orasına bişey diyemem. Oraya vardığımda oldukça mutluydum ve açıkçası ilk aklıma gelen ben nasıl geri dönücem oldu ancak ertesi gün sabah yola çıkıp mola vermeden geri döndüm. Bir cup ile oraya gittiğimi öğrenen herkes çok şaşırdı neden bilmiyorum çünkü bana yol o kadar uzun gelmedi. Kısacası anlatmak istediğim yanında olan motor en güzel motordur ve onun bunu sözüne kulak asma bir hedefin varsa bunu yap.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Konu için teşekkürler ama böyle turlarda mutlak surette birkaç foto ve video çekmek lazım.

Mola verdiğiniz bir yer olur, manzaralı bir yer olur, ihmale gelmiyor.

Geriye bir hatıra kalıyor.

Bafra - Altınkaya Barajı - Vezirköprü - Durağan arası efsane güzel bir rota.

2023 Temmuzda birkaç motor geçmiştik oradan. Çok ama çok güzeldi. 2017 Rally ile gittim ama böyle manzaralı - inişli - çıkışlı yollarda hangi motorla gittiğinizin pek bir önemi yok.

Hatta daha da küçük bir motorla gitmiş olsaydım daha bile güzel olurmuş zira seyir hızınız daha da düşük olduğu için daha fazla anı biriktirebiliyorsunuz.

Daha geniş bir vaktimde bu rotadan benim ufaklıklardan birisiyle tekrar geçmek isterim.

Edit : Üstteki son 2 cümlemde 5 kez "daha" demişim. Yuh.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15 yıldır hiç bir festivalden zevk almıyorum, festivallerin de yapısı değişti artık.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Konu için teşekkürler ama böyle turlarda mutlak surette birkaç foto ve video çekmek lazım.

Mola verdiğiniz bir yer olur, manzaralı bir yer olur, ihmale gelmiyor.

Geriye bir hatıra kalıyor.

Bafra - Altınkaya Barajı - Vezirköprü - Durağan arası efsane güzel bir rota.

2023 Temmuzda birkaç motor geçmiştik oradan. Çok ama çok güzeldi. 2017 Rally ile gittim ama böyle manzaralı - inişli - çıkışlı yollarda hangi motorla gittiğinizin pek bir önemi yok.

Hatta daha da küçük bir motorla gitmiş olsaydım daha bile güzel olurmuş zira seyir hızınız daha da düşük olduğu için daha fazla anı biriktirebiliyorsunuz.

Daha geniş bir vaktimde bu rotadan benim ufaklıklardan birisiyle tekrar geçmek isterim.

Edit : Üstteki son 2 cümlemde 5 kez "daha" demişim. Yuh.
2003-2007 arasında Sinop Durağan'da görev yapmıştım. Durağan- Vezirköprü-Havza-Samsun bazen de Merzifon arasını belki 150 kere gidip gelmişimdir ama hep araba ile yaptık o yolu. Manzarası ve özellikle Vezirköprü- Durağan arası virajlı yapısı keyiflidir Hocam.

15 yıldır hiç bir festivalden zevk almıyorum, festivallerin de yapısı değişti artık.
Eskiden nasıldır siz daha iyi bilirsiniz tabiki ancak artık yeni nesile uydu bütün festivaller tabi herşey gibi onlarda değişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2003-2007 arasında Sinop Durağan'da görev yapmıştım. Durağan- Vezirköprü-Havza-Samsun bazen de Merzifon arasını belki 150 kere gidip gelmişimdir ama hep araba ile yaptık o yolu. Manzarası ve özellikle Vezirköprü- Durağan arası virajlı yapısı keyiflidir Hocam.
Yine çorumdan çıkıp samsuna gitmeyi çok istiyorum ancak şu ana kadar nasip olmadı inşallah bir gün bunu da yapıcağım

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Vay bee.

Bir öğretmen tanıdığım da Durağan da çalışmış 10 yıl kadar önce.

O yol zulüm gelirmiş o zamanlar.

Tabii düzenli olarak gidiş geliş yaptığınızda, hele ki bir de virajlıysa yol, keyiften çok eziyet olabiliyor bazıları için.

Gel bunu yol yapmaktan keyif alan bizim mentalitedeki insanlara anlat Mehmetçim.

Bir tarafta dümdüz yoldan sıkıcı bir şekilde gidip gelmek, diğer tarafta efsane manzaralı ve de kıvrıla kıvrıla gidilen bir yoldan geçmek.

Bana hep 2. senaryo daha keyifli ve heyecan verici geliyor.

Vay bee.

Bir öğretmen tanıdığım da Durağan da çalışmış 10 yıl kadar önce.

O yol zulüm gelirmiş o zamanlar.

Tabii düzenli olarak gidiş geliş yaptığınızda, hele ki bir de virajlıysa yol, keyiften çok eziyet olabiliyor bazıları için.

Gel bunu yol yapmaktan keyif alan bizim mentalitedeki insanlara anlat Mehmetçim.

Bir tarafta dümdüz yoldan sıkıcı bir şekilde gidip gelmek, diğer tarafta efsane manzaralı ve de kıvrıla kıvrıla gidilen bir yoldan geçmek.

Bana hep 2. senaryo daha keyifli ve heyecan verici geliyor.
Motorsiklet düşük cc ise düz yolda cidden sıkılıyor insan
Ama benim gibi sırf viraj yapmak için cup motora asfalt lastiği takanlar içim virajlı yollar çok eğlenceli oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar