- Motosikleti
- Ns200 15"
Hazır konusu açılmışken hortlatıyım.
Uzun süre sonra bu başlığı tekrar görsem bile o duyguyu yaşıyorum.Konu başlığını görünce noluyor dedim. Bi heveslenmiştim![]()
2002'den beri koyveriyorum.Peki bir soru 2015 den veri AKP ye oymu veriyorsunuz?
Peki bir soru 2015 den veri AKP ye oymu veriyorsunuz?
20 bin bile değilken şimdi 400e dayandı. Seneye 250cc motorları 400den almaya hazır mısınız?
Gerçekten ben uyumuşum bir süresen geç kaldın sene 500 olacak.
Güncel örnekler
r25 400
mt25 390
xmax 250 370
Şu anda tutuklusun farkında değilsin, köle gibi çalıştırılıyorsun. Hayvan gibş vergi alınıyor ve yurtdışınada çıkamıyorsun.ölümüne reis.
(bi gün tutuklanırsam bende sizdenim demek amaclı kayıtlı olsun diye diye yazıyorum)
Ben burada sokaklarda yeni model xmax görmeye başladım, alan hem de tech max olanını alıyor, demek hala birilerinde para var.Gerçekten ben uyumuşum bir sürexmax techmax+ 421 bin olmuş. O paraya 2. elden xsr900 alınır, tracer 900 alınır. En kötü ihtimalle bunların 700 olanları alınır ille de Yamaha olacaksa. Sıfır techmax+ alan var mı acaba?
Bir tane sıfır atılma vakti gelmiş.sen geç kaldın sene 500 olacak.
Güncel örnekler
r25 400
mt25 390
xmax 250 370
Ben burada sokaklarda yeni model xmax görmeye başladım, alan hem de tech max olanını alıyor, demek hala birilerinde para var.
Şu anda tutuklusun farkında değilsin, köle gibi çalıştırılıyorsun. Hayvan gibş vergi alınıyor ve yurtdışınada çıkamıyorsun.
Bir tane sıfır atılma vakti gelmiş.![]()