Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Evet malum zam gelmiş en son baktığımda sitede fiyatlar güncelleniyor olarak gözüküyordu. Yeni fiyatlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Motosikleti
D400
ekonomide genel geçer tek bir kural vardır
bir ürün size pahalı geliyorsa sizin için üretilmemiştir

TR şartlarına göre geçersiz bir durum.

Çünkü ülkede vasıflı insanların bile büyük çoğunluğu yurtdışındaki meslektaşlarının aldıgının %20'sine erişemiyor.

• Beğen
Tepkiler: F54
Arkadaşlar bu fiyat artışı normal bir zam değil. Yamaha gerçekten ne yapıyor anlamıyorum. 250 cc’lik bir motor nasıl olur da 400 bin TL olabilir? Gerçekten akıl alır gibi değil öyle sinirlendim ki Yamaha bir insan olsa karşıma alıp teke tek ringe çıkasım geldi 😅

Yamahadan en son tenere aldım artık japon devri kapandı değiştirecek olursam bmw gs ile devam ederim
Uzakdoğu motoru diye hava vergisi vermek gücüme gider

vaktiyle rahmetli barkın bi gaflete düşüp, bu yamaha kardeşler miydi neydi, bunların götünü bi kaldırdı... ordan itibaren kopuk uçurtma bunlar.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber

Bu konuda tartışmıştık aslında fiyatları 450 falan diyorduk ama 399 sınırda bırakmalarının sebebi büyük ihtimalle psikolojik etmen olarak ayarladılar :ROFLMAO: Gerçekten inanılmaz çok ütopik ve komik rakamlar piyasa ne hale geldi gerçekten çok yazık.

Tvs Apche Rtr uygun hala ama onlara da zam gelir artık
Benim arkadaşta Apache RTR 200 var motor daha 5000km'de şanzımanı dağıttı geçen videosu da var dümdüz yolda düşük hızlarda seyir ederken şanzımandan çatır çutur şangır şungur sesler geldi. Servise gittik her zamanki gibi başlarınsan savdılar ilgilenmemek için kullanıcı hatası gibi abuk subuk laflar ettiler ulan daha motor 5bin km de şaka gibi. Üstelik elimizde video kaydı da var yani. Arkadaşım Tüketici Hakem Heyetine başvurdu ama sonuçlanması en az 3-4 ayı bulur malum bizim ülkede devlet işleri uzun sürüyor memurlarımız çok çalışıp yorulduğu için 🙂

Ben sym nh 200t alsam mı diye düşünüyorum, bu Hintlilerin de bir standardı yok. Bazı motorları sorunsuz ilerliyor bazıları insanı dert sahibi yapıyor…Sym en azından kaliteli

Motosikleti
Motoru satıldı...
Komşular yetişin adam düdüklüyorlar
yazık günah bu nasıl fiyatlar valla 150-160 bine eski kasa mt25 alırım yakarsa yaksın hiç yoktan ucuza alırım.

Motosikleti
Yok
Arkadaşlar bu fiyat artışı normal bir zam değil. Yamaha gerçekten ne yapıyor anlamıyorum. 250 cc’lik bir motor nasıl olur da 400 bin TL olabilir? Gerçekten akıl alır gibi değil öyle sinirlendim ki Yamaha bir insan olsa karşıma alıp teke tek ringe çıkasım geldi 😅
Xsr125 dahi 240 olmuş bol titreşimli yoracak bir motor onlara şaşırmaz hale geldik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar