KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar, fotoda kırmızıyla işaretlediğim oku bir alt satıra ( l/100km' ye ) indiremiyorum.
Bu yüzden yakıt ortalamamı l/km olarak görüyorum.
Bu kitapçığında da yazmıyor.
Yapabilen var mı acaba ?
Daha önce de sordum ama net cevap alamadım. Hatta facede ktm duke sayfasına da yazdım. Aldığım cevaplar kitapçıkta yazıyor şeklinde oldu hep.
Kitapçıkta fotoda işaretlediğim yere kadar yazıyor malesef.

Son düzenleme:
Merhabalar. Geçen gece güvenli süratlerde sürerken 250 Duke ABS'nin yağ basınç müşüründen yağ sızıntısı yaşadım. Şükür ki kaza veya başka bir mekanik problem yaşamadan garaja çektik kamyonetle. Bu sorunu yaşayan başka birileri de var mıdır?

Motosikleti
DUKE 250
merhaba arkadaşlar,
konfor duke 250 de konfor sele kullanıp, memnun kalan varmı?
internette bir kaç model buldum ama görüntüleri gerçekten çok kötü.

Merhaba ben KTM Duke 250 sahibiyim. ABS beynim arıza verdiğinden dolayı CAN ABS FAILURE hatası alıyorum. Yetkili servise başvurdum. Arızalı olanın ABS beyni olduğunu söylediler. Ankara'da ikinci el, çıkma duke 250 ye uygun ABS beyni arıyorum. Tamirini yapabilen varsa oda olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Tanıdıdığınız falan varsa oda olur.

Motosikleti
DUKE 250
Güle güle kullanın.
Motor korumaları nereden aldınız ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

Güle güle kullanın.
Motor korumaları nereden aldınız ?

teşekkür ederim.
istanbul şirinevlerde bir egzozcuda yaptırdım. (egzozcu mustafa usta)

merhaba bu motor için telegram ya da whatsapp grubu var mıdır? Bu sitede bir link buldum ama aktif değil.

merhabalar, 2024 duke 250 sahibiyim, dün gece artçı selesi düşmüş, motor sesi ve yağmur derken hiç farketmedim, güzergahı tekrar dolandım bulamadım, başınıza bu geldi mi hiç?

Motosikleti
D400
merhaba. adv 250 ile ufak bir kaza geçirdi arkadaşım, parça sorunu var mı şuan Ankara da hangi servis i önerirsiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Ankara da bir yetkili servis şu şekilde açıklama yaptı !

"Parça tedariği hakkında ise şuan tüm markalar için gümrük girişlerinde ne yazık ki sorun yaşanıyor, yurt dışı parçaların gelmesi bazen 3 ay'ı bile bulabiliyor.
Parçalar Türkiye stoklarında mevcut ise 2 hafta içerisinde mağazamıza ulaşıyor."

Motosikleti
Ns200 15"
merhaba. adv 250 ile ufak bir kaza geçirdi arkadaşım, parça sorunu var mı şuan Ankara da hangi servis i önerirsiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Ankara da bir yetkili servis şu şekilde açıklama yaptı !

"Parça tedariği hakkında ise şuan tüm markalar için gümrük girişlerinde ne yazık ki sorun yaşanıyor, yurt dışı parçaların gelmesi bazen 3 ay'ı bile bulabiliyor.
Parçalar Türkiye stoklarında mevcut ise 2 hafta içerisinde mağazamıza ulaşıyor."

Parça lazımsa Spormoto web sitesinden temin edebilirsiniz, veya lazım olan parçaları Spormoto Whatsapp hattından ulaşıp sorabilirsiniz. Ben Bursa'da Ktm bayisinde çalıştım bir süre, Spormoto'da olan parçalar 3-4 gün içinde Bursa'da olurdu. Yurt dışından gelen parçalarda maksimum 1.5 ay içinde elimizde olurdu. Ekstra olarak alabileceğiniz en uygun fiyat Spormoto'nun kendisidir, diğer bayiler yüksek fiyatlar verir.

Motosikleti
DUKE 250
yukardaki arkadaşın dediği gibi spormoto ile irtibata geçin direkt,
diğer tüm parçacılar parçayı spormotodan sipariş edip getirtiyor.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar, 2015 KTM Duke 200'üm var. Kaza yaptım; ön takım, şase ve makine sağlam. Ama geri kalan neredeyse herşeyi yenilemek istiyorum. Bu sebeple direk alımla makinesi olmayan ama gerisi - özellikle plastik kısmı sağlam motor arıyorum.

Lazım olanlar;
  • Ön Tekerlek - Komple
  • Arka Tekerlek - Komple
  • Radyatör ve Korumaları
  • Göstergenin Dış Kasası
  • Vites Mekiği
  • Arka Salıncaklar
  • Bütün Basamaklar
  • Far ve far grubu
  • Ön çamurluk ve montaj parçaları
  • Depo plastik kabuğu ve kapak aksamı
  • Sol arka tutamak
  • Alt sakal
  • Kontak seti

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar, 2015 KTM Duke 200'üm var. Kaza yaptım; ön takım, şase ve makine sağlam. Ama geri kalan neredeyse herşeyi yenilemek istiyorum. Bu sebeple direk alımla makinesi olmayan ama gerisi - özellikle plastik kısmı sağlam motor arıyorum.

Lazım olanlar;
  • Ön Tekerlek - Komple
  • Arka Tekerlek - Komple
  • Radyatör ve Korumaları
  • Göstergenin Dış Kasası
  • Vites Mekiği
  • Arka Salıncaklar
  • Bütün Basamaklar
  • Far ve far grubu
  • Ön çamurluk ve montaj parçaları
  • Depo plastik kabuğu ve kapak aksamı
  • Sol arka tutamak
  • Alt sakal
  • Kontak seti
Değerli dostum geçmiş olsun. Büyük bir kaza yapmışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar