Yeşil Sigorta

Vize mize her şey tamamsa ne mutlu size. İş sadece yeşil sigortaya kalsın. Ben randevu dahi alamadım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kamp ürünleri için bende dechatlon'a gidiyorum, praktiker'de de bazı kamp ürünleri ocak vesaire gördüm ama decathlondan daha kaliteli olacağını sanmıyorum. Yinede internet sitesi şu https://praktiker.bg/
Gelirseniz haberleşelim.
Praktiker'e de bir bakayım.
Ağustos ortası gibi gelme niyetimiz var arabayla. Gelmeden haber veririm kesin.
Araba üstü thule portbagaj için yapay zeka grok'a sordum, autobox diye bir yer varmış Burgaz'da onlarda vardır ama stok sor dedi. 2-3 alternatif daha verdi ama hem buradan telefonla arayamam hem arasam bulgarca bilmiyorum. Aslında ne kadar saçma bir şey bu ülke/dil olayı, komşu ülke, bana ayvalık'tan daha yakın insanların dilini bilmiyorum ama ingilizce anlaşıyoruz.

Bir de tax free formu olan yerden almam lazım.
Gelmişken kamp malzemeleri alışverişi de yapacağız yine.
Decathlon ve praktiker'i kesin gezeriz.

Grok bana thule marka ürünler premium diye Türkiye'deki satıcılar kazıklıyor dedi, resmen argo kullandı daha küfürlü laflar da etti ama burada yazmayayım :oops:, git Bulgaristan'dan al gidiş dönüş 500km, Dereköy'den çıkarsın dönüşte Kapukuleden giriş yapıp tax free geri alırsın dedi.

Bana çok acil Bulgaristan,Romanya, Slovakya,Polonya,Baltıklar rotası üzerinde Türkiyeden daha ucuza kamera alabileceğim bir mağaza lazım. Az önce Bulgaristan için kabaca internetten baktığımda Dj Osmonun 4 ün standart modeli bizdekinden 4000-TL daha pahalı .Bugün gün boyu araştıracağım ama belki nokta adres veren bir kahraman çıkar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bana çok acil Bulgaristan,Romanya, Slovakya,Polonya,Baltıklar rotası üzerinde Türkiyeden daha ucuza kamera alabileceğim bir mağaza lazım. Az önce Bulgaristan için kabaca internetten baktığımda Dj Osmonun 4 ün standart modeli bizdekinden 4000-TL daha pahalı .Bugün gün boyu araştıracağım ama belki nokta adres veren bir kahraman çıkar.
ben grok'a sormuştum bana lazım malzemeler için Burgaz'da bir kaç mağaza ismi vermişti. Grok'u bir dene bakalım, chatgpt'den daha iyi oluyor bu konularda gibi geldi bana.

Elektronik alışverişi için https://www.technopolis.bg/ veya https://emag.bg/ kullanıyorum.

Teknopolis'in hemen hemen her yerde mağazası var. Burgaz'da 3 yada 4 mağazası var, ilk çıktığında ps5 yarı Türkiye'dekinin nerdeyse yarı fiyatına almıştım ama bazı şeyler Türkiyede daha ucuza bulunabiliyor, araştırmak lazım.

Emag.bg sadece internetten satış var, mağazası yok. Easybox dediğimiz yerlere sipariş verebiliyorsunuz ama Bulgaristan telefon hattı ister. Yada kargo ofisine göndertip ordan bizzat alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar