motorsiklet kursu tüketici ihlali

merhaba dostlar forumda bayadır dolaşıyordum fakat hesap açmamıştım. bir kaç şey yazacaktım yardımcı olacak abilerim kardeşlerim ablalarım şimdiden teşekkürler. ben 5 mayıs 2025te a2 ehliyete yazıldım, 25.06.2025 te yazılı sınava girdim 29.06 tarihinde ise ilk motoru sürme yerine gittim ilk dersim o tarihte oldu aradan bu zamana kadar yaklaşık bir ay geçti ve 07.07de itibara geçtiğimde bu hafta ikinci direksiyon dersiniz olacak dediler ama olmadı çalıştığım için de arama fırsatım olmadı bu zamana kadar arayıp sormadılar şu şu tarihte dersiniz olacak diye ben bu kursu iptal ettirip paramı alabilir miyim

Motosikleti
D400
Belli bir tarih aralıgı kuralı oldugunu sanmıyorum; seni direksiyon sınavı tarihine kadar anlaştıgın kadar direksiyon dersine sokmaları gerekiyor diye biliyorum.

Bu arada arama ile olmaz git dayan kapısına

Türkiye realitesi canını verirler, paranı vermezler. Kısacası alamazsın.

Belli bir tarih aralıgı kuralı oldugunu sanmıyorum; seni direksiyon sınavı tarihine kadar anlaştıgın kadar direksiyon dersine sokmaları gerekiyor diye biliyorum.

Bu arada arama ile olmaz git dayan kapısına
kursla iletişime geçtiğimde daha motor kullanmayı bilmediğim için biraz alıştırma yap demişlerdi scooter ile benim de cevremde kullanan yok maalesef bunları onu dile getirdim sınav süreni uzatabiliriz demişlerdi bu zamana kadar sadece bir eğitim verildi dün gece mesaj attım bugün kursa gidip bu konuları kursa dile getiricem. umarım parayı verirler de başka kursa yazılırım arkadaşım vasıtasıyla yazılmıştım memnun kalmıştı ben dile getirmediğim için böyle olduğunu düşünüyorum( bugün ve yarın dersimin olduğunu söylediler ben böyle dediğim için direkt eğitim yapacaklarmış ama yine de ben hakkımı arayacağım)

Motosikleti
D400
Paranı alamazsın daha önce de konusuldu bu benzer konular.

En baştan "motor bilmediğin için ögren gel" diyen kurslardan uzak durmak lazım; bunlar tam karaktersiz mekanlar.

Paranı alamazsın daha önce de konusuldu bu benzer konular.

En baştan "motor bilmediğin için ögren gel" diyen kurslardan uzak durmak lazım; bunlar tam karaktersiz mekanlar.
hocam ilk başlarda çok iyi davrandılar surekli haber veriyorlardı eğitimden sonra ne aramaya ne şey yapmaya başladılar

bu bahsettiğin eğitimde motoru düşürdün mü?
bir kere düşürmüştüm bizim kurs sahibi iyi biri ama çalışanı için öyle düşünmüyorum adama dengem yok diyorum orta sehpa açıp sen burada takıl diyip başka öğrencilerin yanına gitti. üç blok dersim vardı birinciyi yapıp 45 dk bekle dedi (6.15 ilk ders ikinci ders 7.15ti) yanına gittim sen ikinci dersi de gördün dedi. ilk işim kursla görüşmek oldu. yerinizi iyi seçin valla parayla rezil olunuyor uoksa

Motosikleti
CB750A
Çıkar öyle insanlar
benim kurs da bir B ehliyet alır gibi baş başa eğitim gibi değildi fakat senin anlattığın gibi bir hayvanlık görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar