Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Come on guys, who fucks USA?" mealen "Gençler manyak mısınız kim sker Amerika'yı?" ister eyalet olsun, ister devlet, ister mezra. Takılmayın böyle antin kuntin konulara.

"Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir" minvalinde konu hakkında en dikkat çekici yorumu nefret ettiğim Punctum yapmış, bizim artık dötü kaldırıp fıtıklı adamın dediği şeye konsantre olmamız gerekiyor.

Motosikleti
Husaberg 650 sm, xmax, xcity
Soru şu olmalıydı : Motorcunun kendi güvenliği için bulunduğu yoldaki en hızlı araçtan daha hızlı gitmesi mantıklı mı?
cevap: motorcu ve o yoldaki en hızlı yarışıyormu? nasıl aynı anda aynı yere geldiler de motorcu onu geçip geçmeme konusunda kritik yapıyor. şu anki otomobil teknolojisi br çok marka ve modelde motosiklerden hızlı otomobiller yapmaya olanak verdi.
deve yavaş gider ama hep gider mantığıyla hem hızlı hem tedbirli olmak ve abartmamak lazım

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
şimdi izninle bilgisine tamamen guvendiğim @Punctum a bu konuyu danışıyorum.

punctum, ben haklı değil miyim ?
durust cevap verebilirsin, doğrusunu öğrenmek isterim.
Aahaha...

Olum ben sana dedim, yarım yamalak İngilizcenle yol katiline kafa tutamazsın diye. Bak adam state dedi, kaldın öyle :) Yaa, böyle adamlar kolay yetişmiyor azizim, "senin eğitim sisteminin" dışında neler oluyor haberin yok bir kere. Ama o yutmamış işte, beyaz eve beyaz ev, devlete devlet diyor. Seni gidi avam AT'li seni :) Alıntıla da görsün, takdir ettiğimi anlasın :)

Bu arada benden nefret eden :) bizim kel fıtıkçı bile beni onayladığına göre, kesin ben haklıyım zaten :) Adam dandik Kawasaki'si yüzünden kafayı yemediyse, arada doğruya doğru diyor...:)

Siz asıl Türkiye Birleşik Devletleri kurulunca Yozgat hangi eyalete bağlı olacak onu tartışın :) ahahaha

Hadi dağılın şimdi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aahaha...

Olum ben sana dedim, yarım yamalak İngilizcenle yol katiline kafa tutamazsın diye. Bak adam state dedi, kaldın öyle :) Yaa, böyle adamlar kolay yetişmiyor azizim, "senin eğitim sisteminin" dışında neler oluyor haberin yok bir kere. Ama o yutmamış işte, beyaz eve beyaz ev, devlete devlet diyor. Seni gidi avam AT'li seni :) Alıntıla da görsün, takdir ettiğimi anlasın :)

Bu arada benden nefret eden :) bizim kel fıtıkçı bile beni onayladığına göre, kesin ben haklıyım zaten :) Adam dandik Kawasaki'si yüzünden kafayı yemediyse, arada doğruya doğru diyor...:)

Siz asıl Türkiye Birleşik Devletleri kurulunca Yozgat hangi eyalete bağlı olacak onu tartışın :) ahahaha

Hadi dağılın şimdi...

forumun bu yeni halinde bloklan alıntılansa bile gozukmuyor maalesf.

ama beni blokkamıyor, beni seviyor, senden nefret ediyor hahayatttt :d

@killingroad, punctum beni haklı buldu bırak şu amatoru devlet demeye devam etsin dedi.

bilgine..

act ise yorum yapmadı, kırmak istemedi seni bence

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
forumun bu yeni halinde bloklan alıntılansa bile gozukmuyor maalesf.

ama beni blokkamıyor, beni seviyor, senden nefret ediyor hahayatttt :d

@killingroad, punctum beni haklı buldu bırak şu amatoru devlet demeye devam etsin dedi.

bilgine..

act ise yorum yapmadı, kırmak istemedi seni bence
Tüh yaa...neyse, sevgi ve muhabbetlerimi ilet lütfen :) Bir de Türkiye Birleşik Devletleri hakkında ne düşünüyormuş onu sor. Oradan yürürsün belki :)

Bu arada "ben haklıyım" dedim :) Bak köfteci bile hakkımı verdi.

Motosikleti
Forza 250
O devletler abd isimli federasyonun altında devlet olmaya devam eden yapılar. adamların kendi anayasaları var, state her yerde devlet anlamına geliyor, ama senin üstün akıl yürütmenle anlıyoruz ki niteliklerden bazılarını kaybetmişler shshshsh hangi niteliklermiş bunlar?a slhdgasagd çömez ya.. Senin eğitim sistemin sana eyalet diye bir kelime uydurttu, bak bakalım eyalet başka ne anlama geliyor dünyanın neresinde nasıl yerel yönetimlere eyalet deniyor. beyaz ev'e beyaz saray diyen yozgatlı dayı ya =))

Ayrıca lütfen biraz da yaratıcılık, biraz gelişim göster, motorun gibi bozuk plak edasıyla devam ediyorsun.
15 üyelik önce de ne diyeceğini bilmediğin zaman böyle çocukça laflar atardın. o kadar banlandın denedin yılmadın geri geldin, biraz ilerle artık?
balkon demiri sevdasından mı bunlar? çen kendini havalı mı çanıyosun. ben kendimi havalı sanmıyorum dingil, senin gibi hayatı örselenmekle geçmiş sanal dünya delikanlıları vırvır ediyor diye doğruyu yazmaktan vazeçmiyorum o kadar. şimdi üstün ilkokul mizahınla da bu doğruyu yazmaktan vazgeçmiyorum tabirini böyle asil bir direnişçi siyasetçi dava adamı tripleriyle yazdığımı anlat hadi :)
Hiç abartmıyorum. Bu güne kadar gördüğüm en boş yazı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar