kuyruk çantası önerisi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Konya'da Ali Osman Yılmaz diye bir usta var, Instagram'da "@motobagaj"yazsan çıkar. Ben onun 60 lt çantasını kullanıyorum. Defalarca uzun yol yaptım, çok memnunum. Motorunda artçı tutamacı varsa çok rahat monte edilir.

Motosikleti
sattık :(
Konya'da Ali Osman Yılmaz diye bir usta var, Instagram'da "@motobagaj"yazsan çıkar. Ben onun 60 lt çantasını kullanıyorum. Defalarca uzun yol yaptım, çok memnunum. Motorunda artçı tutamacı varsa çok rahat monte edilir.
Özel üretim yapıyorlarmış bir de, sağ ol abi hemen bakıyorum.

Motosikleti
Honda CBR500R
Motosikleti
sattık :(
Bu çantayı demirsiz kullanabiliyoruz galiba. Bana da demirsiz kullanabileceğim bir çanta lazım.
Valla geçen gün aciliyetten nalburdan ip ve karabiner alıp kendi imkanlarımla artçı selesine çanta tutturdum o da bir seçenek spor çantası vs yapılabilir öyle, hatta ekleyeyim fotoğarfını aşağıya biraz gariban duruyor ama iş görüyor( ). Aynısının motomax varyasyonu da var fiyat olarak aynı bantta ama o 80 litre bu 50 litre. Bunun yurtdışında Kriega versiyonu var çok şahsına münasır güzel bir çanta ama masmalesef memlekette yok. Bütçeniz 16 k ise ;) alpinestar'ın var eşşşşek kadar 150 litre mi neydi. Aşağıya ekliyorum motomax ve alpinestar varyantlarını, umarım yardımcı olur. Bunlar dışında bir opsiyon görürseniz paylaşın lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar