İstanbul araç kullanmaktan en fazla korktuğum yer olmuştur. Bu korkumun en büyük sebebi de motosiklet kullanıcılarıdır. Çok fazla usta motosiklet sürücüsü var. İki aracın arasına ya da çok büyük genellikle en sağ şeritte seyreden bir aracın sağına fırsat bulur bulmaz giriliyor. Ve o kadar usta sürücüler ki o denli süratli kullanıyor olmalarına rağmen neredeyse sağ ya da sol yan aynaya sıfır geçerek yollarına devam edebiliyolar. Benim korkma sebebim esasen bu. Yani insan bir şeritte seyahat ederken o şeritte sağa ya da sola hafif direksiyon kırabiliyor. Yerdeki bir çukurdan ya da yola düşmüş bir şeyden kaçmak için bunu yapmak gerekiyor. Yanımdan her bu şekil bir motosiklet vınnn... diye geçtiğinde aklım çıkıyor. Ben o esnada o şerit benim olduğu için o daracık yere birinin girmiş olabileceğini bir an düşünemeden sağa ya da sola hafif direksiyon kırmış olsam motosikletliye dokunabilirdim diye düşünüyorum. Ben bizim motosikletlilerin bu kadar büyük bir riski göze alabiliyor olmasını algılayamıyorum.