Motosiklet öneri (önemli)

Merhabalar 21 yasinda bir kullaniciyim aile soruyla araba almaya zorlaniyorum ama vites mekanigi ve kullanimi hakkinda az bir bilgim var daha cok bilgi edinebilmek icin kendime vitesli bir motor almak istiyorum her ne kadar ailem motor almama karsi olsada alabilecegim en ucuz ve satarken en az zarari edecegim vitesli motoru onerebilirmisiniz(tercihen 125cc ve ustu) a2 ehliyetim var ve trafik bilgisi ogrenecek kadar 3 yil pcx toplam 8 bin kilometre sehir ici kullandim onerileriniz ve cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Çok paran varsa Japon ve Avrupa grubu benim önerim CL250 daha az bütçeye Hint grubunu öneririm F/P kafasıyla daha da az varsa çok popüler Çin modellerini tercih et Driftl Xtrememax200i veya CFMOTO grubu gibi.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
vites mekanigi ve kullanimi hakkinda az bir bilgim var daha cok bilgi edinebilmek icin kendime vitesli bir motor almak istiyorum
Motorla felan uğraşmadan çıkmacılardan çıkma bi şanzıman alsan daha kolay öğrenirsin aslında. 🤫
kbxrwro.jpg

İkinci el ucuz bi Honda cbr 125lik al parçaları da ucuz. Görüntüsü iyi az yakar, beygiri üzmez. Debriyajı en kolay öğrenebileceğin motor. bozaman kolay kolay. Ama biraz temizini al
Motor masrafını da pazarlık yap.
Zaten 5 bine piston blok sekman atılıyor.
Barkının cbr125cc videosunu izle istersen

Son düzenleme:
Beni yanlis anlayanlar olmus ben vites sistemini yokusta ne zaman nasil dusurmeyi virajda ne zaman nasil dusurmem gerektigini felan ogrenmek icin istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. El düşük kilometre Ns200 sanırım tam size göre.
Temizden kastin en fazla kac kilinetre olmali kral birisinde gormustum 20 dem yukariysa almayin falan diyodu

Çok paran varsa Japon ve Avrupa grubu benim önerim CL250 daha az bütçeye Hint grubunu öneririm F/P kafasıyla daha da az varsa çok popüler Çin modellerini tercih et Driftl Xtrememax200i veya CFMOTO grubu gibi.
Drift l ve extreme max 200 guzel motorlar ama fazlasiyla sikinti cikariyor diyorlar ve satarken zorlanirsin felan diyolar dogrumu kral

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Beni yanlis anlayanlar olmus ben vites sistemini yokusta ne zaman nasil dusurmeyi virajda ne zaman nasil dusurmem gerektigini felan ogrenmek icin istiyorum

Temizden kastin en fazla kac kilinetre olmali kral birisinde gormustum 20 dem yukariysa almayin falan diyodu

Drift l ve extreme max 200 guzel motorlar ama fazlasiyla sikinti cikariyor diyorlar ve satarken zorlanirsin felan diyolar dogrumu kral
Parasına göre motor sorunları var ama çözümleri pahalı değil satış konusu da 75'e aldın 45e satabilirsen öp başına koy.

Motosikleti
Ns200 15"
Bende 80.000 de Ns200 var, can sıkıntısından motoru indirdim ve sıfırdan toplayacağım fakat sökmesemde olurmuş çünkü herşeyi yerli yerinde, sadece piston silindir ve supap değişsem olurmuş. Ns200 öyle 20-30.000 kilometrede çöp olan motosiklet değil, düzenli bakım yaparsanız 100.000 rahatlıkla görür.

Şuan Ns200 şer 10/15.000 kilometrelerde uygun fiyatlı modeller var.

Motosikleti
D400
ns200 uygun bulursan al.
sıfır falan alma zaten cünkü ikinci elleri çok düşük.

Minimum zararla satayım dersen cb125r derim.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
hocam yokuşta ne zaman düşürüleceğini fln öğrenebilmen için öncelikle tecrübe ile olur şunu al öğrenirsin diye birşey yok bizde anamızın karnından vites düşürerek çıkmadık kiiii bunu öğrenecek ne var kullandığın araç herne ise zaten çıkmamaya titremeye yada stop ettiğinde anlarsın neyi öğrenmek istiyorsun anlamadım

hocam yokuşta ne zaman düşürüleceğini fln öğrenebilmen için öncelikle tecrübe ile olur şunu al öğrenirsin diye birşey yok bizde anamızın karnından vites düşürerek çıkmadık kiiii bunu öğrenecek ne var kullandığın araç herne ise zaten çıkmamaya titremeye yada stop ettiğinde anlarsın neyi öğrenmek istiyorsun anlamadım
Kanka bi arabayla vitesi gecirirken debriyaj balatasinin anasini bellemeyi yada yokusta vites atamadan arabayi geriye salip kontrol kaybi yasayip tonla masraf edinmektense kisa vadeli ogrenip satmalik bir motorsiklet almak daha mantikli degilmi

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Kanka bi arabayla vitesi gecirirken debriyaj balatasinin anasini bellemeyi yada yokusta vites atamadan arabayi geriye salip kontrol kaybi yasayip tonla masraf edinmektense kisa vadeli ogrenip satmalik bir motorsiklet almak daha mantikli degilmi
hayır değil biri araba diğeri motor ikisininde yük endeksi ve dinamikleri farklı sen motorda öğrendikten sonra arabayı yokuşta kaldırabileceğinimi sanıyorsun ? Biri max 300 kg diğeri max 1.5 ton biri 250 yada 500 cc diğeri en düşük 1200 cc ne alaka hocam ilk defa böyle bişey duydum senin mantığında gidersek her motor sürücüsü araba kullanır yada her araba sürücüsü motor kullanır hatta aynı mantıkla gidersek birtane ehliyet alalım helikopter dahil herşeyi kullanalım. Yok öyle birşey araba kullanmayı öğreneceksen motorla değil arabayla öğrenirsin.
Gözünde çok fazla büyütüyorsun yokuşta araba kaldırmaya ne var bir iki pratikle öğreneceğin birşey nerden çıkartıyon bunları her sürücü kursundaki sürücü adayı her yokuş kalkışta debriyajın anasınımı belliyor. yıkın arkadaş bu ön yargılarınızı atla deve değil. bir iki kere zorlanırsın ücte kaldırır çözersin.

Sen önce ne kullanmak istediğine bir karar ver arabamı kullanacaksın motormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar