honda crf250l alınır mı ?

2 senedir 125cc kullanıyorum ve bıktım daha a2 almadım ama alsamda ne motor alacağımı bilmiyorum bu ara cc modellerin hepsi gereksiz pahalı gibi geliyor, bi abim bana crf250l al 2 sene seni idare eder sonra istediğin yüksek cc ye geçersin dedi, sıfırları yine zor ama 2. ellerini alabilirim gibi geliyor boyum 174 bazıları olmaz diyor bazıları tek ayakla durursun diyor yani herkes bir şey diyor sele alçaltma öneren var veya yumuşak motor inince çöküyor rahat olur diyende var ve ben genel olarak bu tarz motor daha önce kullanmadım naked ve supersport kullandım, bahsettiğim modellerde 2015 2017 kasa falan sizce alınır mı ? veya boy çok sıkıntı çıkarır mı ?

174 boyla hayli hayli sürersin enduro motorların seleleri ince oluyor zaten bacaklarını cok acmana gerek kalmıyor ve dediğin gibi enduro motoru olduğu için süspansiyonları yumuşak oluyor yani sen üstüne oturunca bi miktar şasi aşağı inecektir.

Boy konusundan yana bi sıkıntı yok kanımca ama 2015-2017 eski olabilir ne kadar Japon olsa da. Bakımları zamanında yapılmışsa, fazla yıpranmamışsa ve garajda yatmamışsa alınabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Crf üstüne binince deve gibi çöken bir motor amortisörleri çok yumuşak iki parmağınla bile çöktürürsün
her türlü sürersin onun heybeti üstünde kimse yokken sadece :D

F54

crf 250 yi adam gidi kullan değil 2 sene 20 sene bile kullanırsın sağlam motordur
daha uygun seçenekler var ama öneremiyorum şimdi beni dinler gider hero x pulse alırsın sonra kronik sorunları çıkar bana küfür edersin falan o yüzden önermiyorum:ROFLMAO:

Motosikleti
Honda CRF250L
1.74 boy unuz var , Bir de motosiklet botu giyiyorsanız eğer
İki ayağınızda yere rahat rahat basar.
Ben 250L kullanıyorum ve boyum 1.69. iki ayağımın ayası yere değiyor.
Süspansiyonlar gayet yumuşak ve de rahat,
Eğer bütçeniz varsa NX 500'e yönelin, En azından 2-3 sene sonra motor değiştirme düşünceniz olmaz

2 senedir 125cc kullanıyorum ve bıktım daha a2 almadım ama alsamda ne motor alacağımı bilmiyorum bu ara cc modellerin hepsi gereksiz pahalı gibi geliyor, bi abim bana crf250l al 2 sene seni idare eder sonra istediğin yüksek cc ye geçersin dedi, sıfırları yine zor ama 2. ellerini alabilirim gibi geliyor boyum 174 bazıları olmaz diyor bazıları tek ayakla durursun diyor yani herkes bir şey diyor sele alçaltma öneren var veya yumuşak motor inince çöküyor rahat olur diyende var ve ben genel olarak bu tarz motor daha önce kullanmadım naked ve supersport kullandım, bahsettiğim modellerde 2015 2017 kasa falan sizce alınır mı ? veya boy çok sıkıntı çıkarır mı ?
Alınır.

1.74 boy unuz var , Bir de motosiklet botu giyiyorsanız eğer
İki ayağınızda yere rahat rahat basar.
Ben 250L kullanıyorum ve boyum 1.69. iki ayağımın ayası yere değiyor.
Süspansiyonlar gayet yumuşak ve de rahat,
Eğer bütçeniz varsa NX 500'e yönelin, En azından 2-3 sene sonra motor değiştirme düşünceniz olmaz
vallaha nx500 fena ilgimi çekiyor ama öğrenciyim o kadar para çıkmaz

motoru sürmedim kullanıcı yorumları ve incelemelerine bakmıştım uzun yola veya artçılı şekilde konforlu sürülecek motor değil istanbul gibi büyük şehirlerde pek mantıklı değil gibi daha çok köy vari küçük şehirlerde dağa bayıra çıkıp manzara izlemelik motor o yüzden eledim listemden nakedlara yöneldim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama bir gün bende cross tarzı motor almak isterim şöyle dağda bayırda yol olmayan yerlerde özgürce gezmek baya keyifli olur.

motoru sürmedim kullanıcı yorumları ve incelemelerine bakmıştım uzun yola veya artçılı şekilde konforlu sürülecek motor değil istanbul gibi büyük şehirlerde pek mantıklı değil gibi daha çok köy vari küçük şehirlerde dağa bayıra çıkıp manzara izlemelik motor o yüzden eledim listemden nakedlara yöneldim.

Ama bir gün bende cross tarzı motor almak isterim şöyle dağda bayırda yol olmayan yerlerde özgürce gezmek baya keyifli olur.
ben manisada yaşıyorum spille beraber etrafta güzel dağlık yollar var alırsam tadı çıkar

Motosikleti
Triumph Trident 660

Konudan bağımsız nick çok güzelmiş.
Bir de benimkine bak burak r25 gören nextleyip geçiyor .d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar