Polis de artık eskisi gibi değil. Ben 30 sene önce 15 yaşımda ehliyet yok, kask yok E5 Haramidere'de motorla çevirmeye denk geldim de o zamanın parasıyla 2 depo benzin parasını agaya ateşledim de serbest kaldım. 3 Sene sonra Yıldız Parkında bende ve Px 200 kullanan kankamda ehliyet yok, kask yok zabıta bizi yakaladı, polise götürdü, polis bize ceza yazmadı ama epey paramızı aldı. Biz de 3 gün sonra Yıldız Parkı'na yayan gidip zabıtayı 2 kişi hem dövdük hem de telsizini çaldık. Yıllar yılı başıma trafikte başka iş gelmedi, polislik olmadık. Pandemi öncesi ayı gibi içmiş şekilde araba kullanırken trafik polislerine denk geldim, o kelle kafayla gevrek gevrek "bu işin kolay yolu yok mu?" diye sordum, polis de ne demek istediğimi sordu, ben de "aramızda çözelim" minvalinde bir şey söyledim, çözemedik, karakola çekildim, ehliyetim 6 aylığına gitti. Rüşvet veremedim, adamlar almadı.
İlk Jopu 80 darbesinde Toplum Polisinden yedim

9 yaşındaydım.
Dayko'da Yokuşun başında Köşebaşında bir kahve vardı , Pişti oynarken Polis bastı , yaşlar 14-15-16 , Alt taraftaki Camdan attık kendimizi kaçtık

)
Gece Gültepenin Varoşlarında dolaşırken Çingene Mahallelerinden geçerken Kasap bıçaklarını asfalta sürter kıvılcım çıkartıp posta koyardık.
Bornova - Manisa kavşağında Polislerden toplu dayak yaş 16-17

)
Gece Bekçinin Düdüğüne durmadım , Levent sokaklarında epey bir separ attık , yakalayamadı .. ( Eskiden Mahalle bekçileri vardı , Gece düdüklerini duyardık - eskiler bilir )
Askerde Yediğim Dayakları yazsam Roman olur.. Ama Kepimi düşüren olmadı !
Kefeye koysam yediğim dayaklar daha az çeker ona eminim .. Ne güzel yaşamışık ya !
Geçenlerde Polis durdurdu .. Işık ihlali yaptınız vs dedi.. Üst perdeden konuştu , ezileceğimi zannetti.
Yaptım Kardeşim.. yaz neyse uzatma işim gücüm var.. dedim. Babama bile Eyvallahım olmadı şu hayatta.
tommygun ... Bizim Kuşak , nadir kalanlardan.