Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O. cocukları. Bunların sçn'da kabahat. Şerefsiz i.ler. Hepsini asmak gerek. Son damlasına kadar içmek gerek bunların. Hatta öldürmeyip işkence yapmak gerek.
Ben buna şahit olsam , yanımda silah vs olsa hiç acımam. Hatta yakalarsam polise haber vermem bir hafta bağlarım bunları biyere çaldıkları her motor için bir çeşit işkence yaparım. Itler. Hayvanlar'dan beter bunlar , şerefsizler. Ne diicemi bilmiyorum bunlara ne desen azdır. Ne küfür etsen azdır. pcler. Umarım benim cbr'i çalmazlar demiicem , umarım çalmaya girişirler de ben görürüm bunları. Umarım görürüm, silahlı olup olmaması umrumda diil sıksın bana bitane... Bunlardan birine zarar verebilirsem ne mutlu bana. Vatana millete hayırlı olurum.
4 yıl önce telefonum çalınmıştı , saklandığı eve kadar kovalamıştım adamı , sonra evin önünde telefon açıp polise polis çaırıp bastırtmıştım , adamı yakalamışlardı... Keşke bunlardan da yakalayabilsem. Geçen motor ittiren bi adam gördüm hemen polisi arayıp plaka verdim... Sahibiyse kusura bakmasın , acelem vardı araştıramadım... Vay pzvkler vay... Gitsinler bacılarını satsınlar motor satcaklarına
dogru soze nedenır... aynen baskasının malını alacagınıza kendı g.... ver daha iyi