3500tl HJC C10 alınır mı?

Oncelikle merhaba. Foruma uye olalı birkaç gün oldu yeni kabul edildim. Kask arayisindayim 2 haftadır. HJC C10'u 3500TL fiyata trendyol'dan alabiliyorum. Bulundugum sehirde duzgun kask satan yer yok. Her gordugum yerde ls2 rapid dolu.

Kaskin pinlocku da vizoru de cok pahali. Seffaf vizor hosuma gitmedi fakat bu fiyata en saglam kabuk bu gibi duruyor. Sharp'tan 4 yildiz almis. Peki sizin onerileriniz nedir ? Motosikleti pek sık kullanmayacağım, sadece ilçemin içinde gezmek veya ufak git-gel icin kullanilacak bisiklet gibi. Ogrenciyim, yurtta baska bir ilcede kaliyorum normal sartlarda. Simdi yaz tatili oldugu icin ehliyet ve kask isini halletmek istedim. Motorum 125 CG. Merak etmeyin ilcemin bitki ortusudur kendisi 🤓

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Sitede önerilen bir modeldi ancak internetten baktığımda pedlerin çıkıp çıkmadığına dair bir bilgi bulamadım, birde 3500 yerine 4000 gibi bir fiyat çıkınca hem daha ucuz hemde pedler çıkartılıp yıkanabiliyor diye LS2 Rapid aldım. İnşallah kaskın sağlamlığını test etmek zorunda kalmayız.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ucuz kask alacak olsam, bunu alırım, sağlam çünkü. en önemli özellik te budur kaskta

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Alınır. Vizör Aliexpressten alınabilir ama pinlock'u kesinlikle orjinal alın.

Alınır. Vizör Aliexpressten alınabilir ama pinlock'u kesinlikle orjinal alın.
Aklimda hocam yurtdisi alicam vizoru biraz rahata erisince. Sizce hangi renk daha guzel ? Ben gumusten yanayim.
ucuz kask alacak olsam, bunu alırım, sağlam çünkü. en önemli özellik te budur kaskta
Ben de o fikirdeyim hocam. Ozellik pek onemli degil ki pinlock bile var. Ucuz oldugu icin cok bisey beklememek lazim fakat saglamliktan ödün vermemeli tabii ki.
Sitede önerilen bir modeldi ancak internetten baktığımda pedlerin çıkıp çıkmadığına dair bir bilgi bulamadım, birde 3500 yerine 4000 gibi bir fiyat çıkınca hem daha ucuz hemde pedler çıkartılıp yıkanabiliyor diye LS2 Rapid aldım. İnşallah kaskın sağlamlığını test etmek zorunda kalmayız.
Ls2'nin bu modelden daha saglam olduğunu dusunmuyorum fakat ozellik bakimindan kaskiniz daha iyi olabilir -emin olmamakla birlikte söylüyorum bunu- ve de kaskiniz daha populer yani parcasi bol ve daha ucuz, olmasi gerektigi fiyatta.
Yahu şu 3.5k kaskin vizoru niye 2.5k onu çözemedim. Pinlock da pahali. Bir caresini bulucam artik. Onerileriniz icin tesekkur ederim.
Aynı kaskı ben kullanıyorum. Sadece çok fazla rüzgar sesi alıyor.
Hangi hizda hocam ? HJC markasinin kendi ruzgar test aleti bilmemneyi varmis da test ediyorlarmis diye bir sey okumustum. Dumen galiba 😃 kaldi ki benim cok hizla isim yok fıt fıt ufak capli gezintiler.

Aklimda hocam yurtdisi alicam vizoru biraz rahata erisince. Sizce hangi renk daha guzel ? Ben gumusten yanayim.

Ben de o fikirdeyim hocam. Ozellik pek onemli degil ki pinlock bile var. Ucuz oldugu icin cok bisey beklememek lazim fakat saglamliktan ödün vermemeli tabii ki.

Ls2'nin bu modelden daha saglam olduğunu dusunmuyorum fakat ozellik bakimindan kaskiniz daha iyi olabilir -emin olmamakla birlikte söylüyorum bunu- ve de kaskiniz daha populer yani parcasi bol ve daha ucuz, olmasi gerektigi fiyatta.
Yahu şu 3.5k kaskin vizoru niye 2.5k onu çözemedim. Pinlock da pahali. Bir caresini bulucam artik. Onerileriniz icin tesekkur ederim.

Hangi hizda hocam ? HJC markasinin kendi ruzgar test aleti bilmemneyi varmis da test ediyorlarmis diye bir sey okumustum. Dumen galiba 😃 kaldi ki benim cok hizla isim yok fıt fıt ufak capli gezintiler.
100 km hızdan sonra ses alırsınız. Ön cam çok önemli . Ben gp nin reflektörünü takarak biraz azalttım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bende düşünmüyorum, dediğiniz gibi yıkanabiliyor, aksesuarı kolay bulunuyor ve ucuz diye tercih ettim. LS2 kaka pedleri ipince, XS bedende bile kafamda sallanan RSV kasktan daha iyidir herhalde. Birinden denediğim yepisyeni LS2'nin M bedeni kafama zor sığmıştı.

Motosikleti
Hero Dash 125
Günaydın, satıcıya "Kaskın imal tarihi nedir"? diye sorun. Eski tarihli kask göndermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar