Motosiklet önerisi

Ya hangi akla hizmet edipte sifir km Yerli araba fiyatina motor aliyorsunuz be ,hangi yola? hangi trafige? hangi servise? paranla servislerin acimasiz ve beceriksiz elemenlarinami, illaki motor al bir tane ya bir CF,veya Dominar, vs. hint mallari artik kendini ispatladi,milyondan kaan paranida koy kenara, isletme giderleri ve servis ücretleride parcalarda uygun yok parca bekle ,Avrupa yasasan anlarim yolu yol,trafigi trafik,servisi servis, insni insan, ustasi usta, bak sen amcana dinle pisman olmazsin.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Merhaba Arkadaşlar,

8 yıldır motorum yok forumdan ve piyasadan çok uzak kaldım , yeniden almaya karar verdim ama yeni modellerle ilgili pek fikrim yok.

1 milyon TL ye kadar bütçe ile alabileceğim sıfır km veya az km 2.el enduro ve cruiser(tarz seçiminde kararsızım) önerilerinizi nedenleri ile bekliyorum.

Genellikle 100-200 km gezilerde kullanacağım, yılda birkaç kez uzun yol yapacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.
Adventure Seyahat/ Seyahat endurosu segmentinden yürüyün derim. İngiliz kaplanı Triumph Tiger 900 serisinden seçin beğenin alın. Verdiğiniz paranın karşığını sonuna kadar alabileceğiniz, her anlamda dolu dolu motosikletler.

8 sene motor sürmedikten sonra bunlarla başlamak konusunda bir soru işareti bırakmazsam olmaz ama..

Desert X diyorum ben.

Merhaba Arkadaşlar,

8 yıldır motorum yok forumdan ve piyasadan çok uzak kaldım , yeniden almaya karar verdim ama yeni modellerle ilgili pek fikrim yok.

1 milyon TL ye kadar bütçe ile alabileceğim sıfır km veya az km 2.el enduro ve cruiser(tarz seçiminde kararsızım) önerilerinizi nedenleri ile bekliyorum.

Genellikle 100-200 km gezilerde kullanacağım, yılda birkaç kez uzun yol yapacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Küba TK03
TK03 50cc agresif tasarımı ve keskin hatlarıyla şehir trafiğinde fark edilirsiniz. 50 cc az yakar çok kaçar .. 5 Vites üstelik. Uzun yolda kısa molalar ile ideal bi seçim. Fazla para vermeye gerek yok. Benim ilk tercihim o olurdu.

Motosikleti
Voge 250RR
Küba TK03
TK03 50cc agresif tasarımı ve keskin hatlarıyla şehir trafiğinde fark edilirsiniz. 50 cc az yakar çok kaçar .. 5 Vites üstelik. Uzun yolda kısa molalar ile ideal bi seçim. Fazla para vermeye gerek yok. Benim ilk tercihim o olurdu.
Tam da bütçesine uygun, sizinle hemfikirim.

Ya hangi akla hizmet edipte sifir km Yerli araba fiyatina motor aliyorsunuz be ,hangi yola? hangi trafige? hangi servise? paranla servislerin acimasiz ve beceriksiz elemenlarinami, illaki motor al bir tane ya bir CF,veya Dominar, vs. hint mallari artik kendini ispatladi,milyondan kaan paranida koy kenara, isletme giderleri ve servis ücretleride parcalarda uygun yok parca bekle ,Avrupa yasasan anlarim yolu yol,trafigi trafik,servisi servis, insni insan, ustasi usta, bak sen amcana dinle pisman olmazsin.
Adamın belki 20 milyonu var bankada , iki tanede arabası vardır , motosiklet almak için 1 milyon ayırmış , ne yapsın Bajaj mı alsın 😅

Tanımadığımız adama o parayı şurda kullan demek de ne biliyim biraz şey oluyor 😬

Sana soruyorum , 20 milyon liran (Allah daha fazlasını versin) hadi biraz daha ufaltayım 5 milyonun olsa Bajaj alırmısın ?

Motosikleti
Ns200 15"
Adamın belki 20 milyonu var bankada , iki tanede arabası vardır , motosiklet almak için 1 milyon ayırmış , ne yapsın Bajaj mı alsın 😅

Tanımadığımız adama o parayı şurda kullan demek de ne biliyim biraz şey oluyor 😬

Sana soruyorum , 20 milyon liran (Allah daha fazlasını versin) hadi biraz daha ufaltayım 5 milyonun olsa Bajaj alırmısın ?
Abi ben o parayla bırak Bajaj almayı bayisinin önünden dahi geçmem. :D

Herkese merhabalar, yorumlarınız için teşekkür ederim, motosiklete ayırdığım bütçe beni zorlamayacak bu yüzden öneri yaparken bu kısma takılmayınız lütfen, son durumda 2 motor arasında kaldım.

MV AGUSTA TURISMO VELOCE R veya TRIUMPH TIGER TIGER 900 GT PRO

Bazı pazar günlerinde kısa geziler yapacağımı düşünerek yorum yapabilirsiniz.

Mv agusta daha agresif ama haritası çok iyi alt devirlerde yüksek tork veriyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhabalar, yorumlarınız için teşekkür ederim, motosiklete ayırdığım bütçe beni zorlamayacak bu yüzden öneri yaparken bu kısma takılmayınız lütfen, son durumda 2 motor arasında kaldım.

MV AGUSTA TURISMO VELOCE R veya TRIUMPH TIGER TIGER 900 GT PRO

Bazı pazar günlerinde kısa geziler yapacağımı düşünerek yorum yapabilirsiniz.

Mv agusta daha agresif ama haritası çok iyi alt devirlerde yüksek tork veriyor.

o zaman agusta hayırlı olsun.

adamlar zaten 3 - 5 motor satıyor corbalarında senin de tuzun olsun.

S1000XR yazıyorum iki yaşında düşük kilometre 1milyona alınır hem hafta sonu dört silindirin tadına bakılır hemde konfordan taviz verilmez , gerekirse çanta takılır iki kişi uzun yol bile yapılır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S1000XR yazıyorum iki yaşında düşük kilometre 1milyona alınır hem hafta sonu dört silindirin tadına bakılır hemde konfordan taviz verilmez , gerekirse çanta takılır iki kişi uzun yol bile yapılır..

yaaa iki motor arasında kaldım diyor sen xr diyosun. :)

iyi herkes bmw, honda, yamaha alsın o zaman.

agusta ne yapacak ?
moto guzii ne yapacak niki ?

yazık değil mi bunlara ya, batsın mı bunlar ?

agusta 10 numara, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

yaaa iki motor arasında kaldım diyor sen xr diyosun. :)

iyi herkes bmw, honda, yamaha alsın o zaman.

agusta ne yapacak ?
moto guzii ne yapacak niki ?

yazık değil mi bunlara ya, batsın mı bunlar ?

agusta 10 numara, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Banane yahu ne yaparsa yapsınlar ,
hissedarımıyım Agustanin Guzzinin 😂

S1000XR iki defa uzun uzun test ettim , çok keyif aldım kendi tecrübeme istinaden tavsiyede bulunuyorum , arkadaşın yazdığı makinalarda gayet güzel , özellikle Tiger 900 ü çok beğeniyorum gayette F/P bir makina..

Ama sadece hafta sonu kullansam uzun yol yapmasam , kamp olaylarına girmesem S1000XR alırım ;)

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
MV Agusta hayırlı olsun, güzel seçim :)

Korlas ile uğraşmaktansa arabam ile trafikte vakit kaybetmeyi tercih ederim :D

Banane yahu ne yaparsa yapsınlar ,
hissedarımıyım Agustanin Guzzinin 😂

S1000XR iki defa uzun uzun test ettim , çok keyif aldım kendi tecrübeme istinaden tavsiyede bulunuyorum , arkadaşın yazdığı makinalarda gayet güzel , özellikle Tiger 900 ü çok beğeniyorum gayette F/P bir makina..

Ama sadece hafta sonu kullansam uzun yol yapmasam , kamp olaylarına girmesem S1000XR alırım ;)

S1000XR kafamı karıştırdı :) deneyip öyle karar vereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar