İlk ve son motor

Öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak
17 yaşındayım işe gidip gelmek açıktan okuyorum sınavlara gidip gelmek için motor almayı düşünüyorum toplu taşıma çekilcek dert degil aklımdaki motorda drift l jüpiter 125’de düşündüm ama görünüş olarak drift l daha çok hoşuma giti ilk ve son motorum olcak en fazla 1-2 sene biner arabaya geçerim bide sizin görüşlerinizi almak isterim

Motosikleti
Ns200 15"
Motosiklete başlanıldığında böyle 1-2 sene biner ardından vazgeçerim gözü ile bakılır ama bunun zehri alındımı ölüm veya evlilik (oda bir nevi ölüm :D) ayırır. Listeye bence Tvs Raider eklenebilir.

Ekipmanlarınızıda ne olursa olsun tam dizmenizi tavsiye ederim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vitesli almayın jupiter 125 alın amaç motosiklet sürmekten zevk değilse vitesli olması sadece eksi doğru vites değiştirmek de zamanla öğrenilen bir şey boşu boşuna motoru yiyip bitirmeye gerek yok o segmentteki çoğu çinliye göre de uzun ömürlü ve sorunsuz

vitesli almayın jupiter 125 alın amaç motosiklet sürmekten zevk değilse vitesli olması sadece eksi doğru vites değiştirmek de zamanla öğrenilen bir şey boşu boşuna motoru yiyip bitirmeye gerek yok o segmentteki çoğu çinliye göre de uzun ömürlü ve sorunsuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım jüpiter alıcam dedigniz gibi araştırdım ve herkez jüpiteri öneriyo

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sanırım jüpiter alıcam dedigniz gibi araştırdım ve herkez jüpiteri öneriyo

Satürn daha bi havalı sanki. :unsure:
njjo5w7.jpg

Motosikleti
Jupiter 125
jupiter al kanki drift lnin 2 ay sonra bi tarafları cortlamaya başlar adam akıllı al jupiteri akıyo motor yolda, dış gövdesi metal falan güzel yani. he ben kızlara hava atcam falan diyosan yine drift l alma git raider falan al daha şekilli

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Motor tecrübesi yoksa trafiği ve motor dinamiklerini öğreneceksiniz. Scooter daha mantıklı gibi geliyor bana da. Jüpiter, Dash, Dio alınabilir.

Ama ilk ve son motor olacak diyorsunuz, arabaya geçip bunu da kenarda tutma niyetiniz varsa ABS'li 200cc bandında bir motor almak da düşünülebilir. Bu tip basit scooterlar sıkacak çünkü, ne tekerleri ne amortisörleri çekilecek çile değil, düz asfalt istiyor bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar