Elma, armut, cl250 vs adv250

125cc motordan biraz sıkılmış vaziyette ilanları geziyorum.

200k bütçem var. 250 cc bakıyorum. Çine tövbe ettim, hindistan belki. Bajajlar gözüme güzel geliyor. 200k blok ellemeden devam eden de var, 20k km de motor yiyen de var, akü ve tps sensöründen dolayı hiç süremeyen de:) o yüzden yanaşmıyorum pek.10k km de ktm adv250 ler var, çok hoşuma gidiyor. Seveni çok seviyor, sevmeyeni de çok gömüyor şu markayı. Aşırı tereddütte bıraktı bu durum beni. Bi yandan cl250 ler çok hoşuma gidiyor, ama uzun yol ve artçı performansı soru işareti bırakıyor.

Servisi üzmeyecek, kafa ağrıtmayacak, şehir içi rahat ama arada uzun yola da gelebilecek biseyler bakıyorum. Vstrom250 dediğinizi duyuyorum ama suyumu sıksan 200 çıkar. O paraya da 30k km+ lar var, bilmiyorum ne kadar mantıklı. Ne dersiniz, ktm pişman eder mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
10binde 250adv bu fiyata alabileceğiniz en iyi motor olur büyük ihtimal

200.000 bütçe ile Dominar 400 bakardım , taş gibi sağlam diyemeyiz ama parçası bol ve uygun diye biliyorum..

10binde 250adv bu fiyata alabileceğiniz en iyi motor olur büyük ihtimal
Hiç tecrübeniz var mı KTM ile ilgili?
200.000 bütçe ile Dominar 400 bakardım , taş gibi sağlam diyemeyiz ama parçası bol ve uygun diye biliyorum..
Kağıt üstünde çok haklısınız. Ama forumda bu motorla ilgili çok kötü tecrübeler yaşayan arkadaşları okudum. Keza YT de ve facebook gruplarında da öyle. Belki alır, son derece keyif alarak binerim. Ama o coinflip olayına hiç girmek istemiyorum açıkçası. İşçi adamım, büyük arızalarla maddi olarak baş edemem. Bu sefer motoru satma da satamam, olan güç bela kazandığım üç kuruşa olur korkusundayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar