Almanya da bir ilk!! Z900 satışları, patlayan GS satışlarını geçti. Honda yine 1 numara oldu.

Motosikleti
cbf 150
tabanca mı lan o !?

kamyoncu, ben de tam silah almak istiyodum.
pompalı tufek var, benelli m4( dunyanın en iyisi)

ama tabancam da olsun istiyorum. revolver lara merakım var tutukluk yapmaz vurdu mu oturtur. otomatik isterdim de yerliye guven olmaz ki aq.

yabancı bir dünya para.. çok zor kararlar be.
benelli m4 keko starlar içindir, Gerçekten av tüfeğinden anlıyan adam Rus Baikal alır.

Ha ben kendimi savunmak için av tüfeği alıcam dersen ondada pompalı alıcaksın sadece pompalaman bile insanları korkutmaya yeter.

mossberg o konuda en iyisidir. 1.dünya savaşın piyadeleri en çok korkutan silah pompalıydı. Öyle bir yer etmişki insanoğlunda bu ses nesillerdir korkusu devam eder.

m4 ler m3ler falan winchester bunlar bebe oyuncakları bir kere tutukluk yaptılarmı başlarsın ne yapacam bene

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benelli m4 keko starlar içindir, Gerçekten av tüfeğinden anlıyan adam Rus Baikal alır.

Ha ben kendimi savunmak için av tüfeği alıcam dersen ondada pompalı alıcaksın sadece pompalaman bile insanları korkutmaya yeter.

mossberg o konuda en iyisidir. 1.dünya savaşın piyadeleri en çok korkutan silah pompalıydı. Öyle bir yer etmişki insanoğlunda bu ses nesillerdir korkusu devam eder.

m4 ler m3ler falan winchester bunlar bebe oyuncakları bir kere tutukluk yaptılarmı başlarsın ne yapacam bene

ulen iş yerinde bir arkadasım vardı adı mustafa.

bi mekan konusuyoruz çok iyi kebap yapıyor diye. bu hemen atlayıp onu asıl şurda yiyeceksin..

karakoy gulluoğlu iyi ya diyoruz, hoppp antep te imam çağdas yiyeveksiniz baklavayı falan..

artis misin olm kamyoncu ? illa muhalefet etmek zorunda mısın ?

abd deniz piyadeleri m4 kullanıyor olm kim napsın mossberg i ?

onu gectim john wick in tercihi lan bu silah.

ama tabancaya cok para veremem yakalanırsam el koyarlar cunku.

Motosikleti
cbf 150
Gardaş ben muhabbettin içine eden adamlardanım. Balıkçıya gidip köfte varmı diyen tipim,

Rakı masasında bira içerim. Ya bana uyucanız yada ben size uymuyacagım.

Silahla yakalanınsan para en son düşünüceğin şey olmalı :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ulen iş yerinde bir arkadasım vardı adı mustafa.

bi mekan konusuyoruz çok iyi kebap yapıyor diye. bu hemen atlayıp onu asıl şurda yiyeceksin..

karakoy gulluoğlu iyi ya diyoruz, hoppp antep te imam çağdas yiyeveksiniz baklavayı falan..

artis misin olm kamyoncu ? illa muhalefet etmek zorunda mısın ?

abd deniz piyadeleri m4 kullanıyor olm kim napsın mossberg i ?

onu gectim john wick in tercihi lan bu silah.

ama tabancaya cok para veremem yakalanırsam el koyarlar cunku.
Bulundurma al, bulundurmayı almak kolay, en zor yanı 600 soruluk test.
İlla birşey alayım diye takılıyorsan mke al geç, belgelerini tamamladıktan sonra 5 dk'da girer çkarsın mke'den silahınla. Ayrıca üstünde taşımaya eskidendi o dertler. Atıyorum poligona gidiyorsun, çantasında şarjörü boş, mermiler ayrı kutuda falan taşıman gerekiyor. Ama sonradan bir düzenleme gibi bişey çıkardılar. Aslına bakarsan kötü oldu. Üstünde taşıdığında ceza yazıp geçiyorlar. Eskiden tüm ruhsatların iptal oluyordu hayat boyu alamıyordun vs.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
ama tabancam da olsun istiyorum. revolver lara merakım var tutukluk yapmaz vurdu mu oturtur. otomatik isterdim de yerliye guven olmaz ki aq.
öz, hakiki, gerçek amerigan koyboyu verelim. Simit Ves Selam.
sw-.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öz, hakiki, gerçek amerigan koyboyu verelim. Simit Ves Selam.
sw-.jpg

yaşıyon bu hayatı osman aga :) senin mi bu ?

guzel silah be , adam olana 6 kursun yeter be haksız mıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

80bin liralık silah 500bin liralık jiplemi huzur bulunuyor bu memlekette 🤣

cz ler pahalı ya , 4-5 bin dolardan başlıyor diye biliyorum

Bulundurma al, bulundurmayı almak kolay, en zor yanı 600 soruluk test.
İlla birşey alayım diye takılıyorsan mke al geç, belgelerini tamamladıktan sonra 5 dk'da girer çkarsın mke'den silahınla. Ayrıca üstünde taşımaya eskidendi o dertler. Atıyorum poligona gidiyorsun, çantasında şarjörü boş, mermiler ayrı kutuda falan taşıman gerekiyor. Ama sonradan bir düzenleme gibi bişey çıkardılar. Aslına bakarsan kötü oldu. Üstünde taşıdığında ceza yazıp geçiyorlar. Eskiden tüm ruhsatların iptal oluyordu hayat boyu alamıyordun vs.

tabi bulundurma alacağım. araştırma aşamasındayım.

Motosikleti
cbf 150

cz ler pahalı ya , 4-5 bin dolardan başlıyor diye biliyorum

tabi bulundurma alacağım. araştırma aşamasındayım.
Yiğen sırf CZ yok :) Avusturyalıda var İngilizde var İtalyanda var. Biz karadeniz erkeğiyiz. ama evde çocuk oldugunda hepsini söktüm namlunun biri bir yerde ben bile bulamıyorum

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Mülkiyeti benim ama dövletten beş yıllığına kiraladım sayılır.
Her ruhsat yenilemede dövletle yeniden nikah kıyıyoruz. :rolleyes:
Haklısın, yeter tabi.

azny9ai.jpg

Yoldaş Muro bile "Altı kurşun attılar, üç de bıçak yarası.." diye türkü çığırıyor. Yetmezse pıçaklarız.🥱

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar