Kısa boylular için motosiklet hk.

Merhabalar. 153 boyundayım, yaklaşık 1.5 yıllık Honda Dio kullanıcısıyım. Motosikletimi yükseltmek ve açıkcası scooterdan kurtulmak istiyorum. Motosiklet tipleriyle alakalı çok bilgim yok ama en azından CC olarak daha yüksek, kısa boylu biri olarak çok zorlanmayacağım önerileriniz var mı? Scooter dışı bir öenriniz yoksa scooter önerilerini de bana son çare olarak yazabilirsiniz:(

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Chopper/Cruiser modellere bak ama bunlar da ağır makinelerdir ve gidonlarını kendine göre ayarlatman gerekebilir.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
tam boyunuza uygun honda monkey önerebilirim. gerçekten efsane motor. hem şehir içi hem uzun yol için rahatllıkla kullanabilirsiniz👍

Motosikleti
Hero Dash 125
Honda MSX 125 Grom marka ve modelini bir inceler misiniz?

125 cc ancak vitesli bir modeldir.

153 cm boyunda bir hanımefendi sanırım kendisi, chopper motorları zaptetmesi zor olabilir. honda grom veya monkey uygun gibi görünüyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Birden büyük bir sıçrayış olabilir, daha önce otomatik kullanmışsınız. Ama alçak seleli ve alçaltılmış süspansiyonlu bir f750 gs işinizi görür gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam 76cm'e kadar düşüyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.mototalonline.com/lady-star-gtx-gore-tex-kadın-motosiklet-botu-5842

Pahalı bir bot ama 6cm kadar topuk var. Bu da bir seçenek olabilir.

Konu sahibi CC yükseltmek istiyor dostum. Bak yazdım orada büyük bir sıçrayış olabilir diye. Ama en azından bir fikir attım ortaya. Senin daha iyi bir alternatifin var mı?
250 cc cruiser? normalde yüksek cc'yle başlanmaz demiyorum ben. ama 1.52 boyla dio tecrübesinden sonra f750'ye de geçilmez.

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Honda monkey süper bi makina tam boyunuza uygun ama 125 cc. Sürücü kursunda alıştırma amaçlı kullanıyorum ama süper.

Chopper/Cruiser modellere bak ama bunlar da ağır makinelerdir ve gidonlarını kendine göre ayarlatman gerekebilir.
Öneride bulanan herkese teşekkürler öncelikle. Dediğiniz gibi ağır olduklarından dolayı benim için hiç kullanışlı olmazlar sanırım, çok güçlü biri değilim açıkcası o yüzden ortalama motosikletlere bile alışmam zaman almıştı. Güvenli bir şekilde sürebileceğimi sanmıyorum açıkcası bu yüzden

tam boyunuza uygun honda monkey önerebilirim. gerçekten efsane motor. hem şehir içi hem uzun yol için rahatllıkla kullanabilirsiniz👍
Monkey modelini birçok kişi yazmış şimdi biraz inceledim. Gerçekten uygun gibi duruyor ama sizce görünüşü açısından kaba duran bir motor mu?

Honda MSX 125 Grom marka ve modelini bir inceler misiniz?

125 cc ancak vitesli bir modeldir.
Teşekkürler, az önce biraz inceledim gerçekten hoşuma gitti. Ağır bir motosiklete geçmediğim sürece anladığım kadarıyla CC arttırmam pek mümkün değil gibi gözüküyor zaten. Monkey modeliyle karşılaştırdığınızda sürüş açısından hangisini önerirsiniz?

Birden büyük bir sıçrayış olabilir, daha önce otomatik kullanmışsınız. Ama alçak seleli ve alçaltılmış süspansiyonlu bir f750 gs işinizi görür gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam 76cm'e kadar düşüyordu.

https://www.mototalonline.com/lady-star-gtx-gore-tex-kadın-motosiklet-botu-5842

Pahalı bir bot ama 6cm kadar topuk var. Bu da bir seçenek olabilir.
Teşekkürler. sizin de söylediğiniz gibi, bana biraz fazla gelir sanırım. Ağırlığından hızına kadar😭 Dio kullanırken motosiklet botuna ihtiyaç duymadığımdan; motor botu hiç aklıma gelmemişti, ayakkabı önerisi için de ayrı teşekkür ederim o nedenle.

Honda Cl 250 de iş görür gibi.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Öneride bulanan herkese teşekkürler öncelikle. Dediğiniz gibi ağır olduklarından dolayı benim için hiç kullanışlı olmazlar sanırım, çok güçlü biri değilim açıkcası o yüzden ortalama motosikletlere bile alışmam zaman almıştı. Güvenli bir şekilde sürebileceğimi sanmıyorum açıkcası bu yüzden

Monkey modelini birçok kişi yazmış şimdi biraz inceledim. Gerçekten uygun gibi duruyor ama sizce görünüşü açısından kaba duran bir motor mu?

Teşekkürler, az önce biraz inceledim gerçekten hoşuma gitti. Ağır bir motosiklete geçmediğim sürece anladığım kadarıyla CC arttırmam pek mümkün değil gibi gözüküyor zaten. Monkey modeliyle karşılaştırdığınızda sürüş açısından hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler. sizin de söylediğiniz gibi, bana biraz fazla gelir sanırım. Ağırlığından hızına kadar😭 Dio kullanırken motosiklet botuna ihtiyaç duymadığımdan; motor botu hiç aklıma gelmemişti, ayakkabı önerisi için de ayrı teşekkür ederim o nedenle.

Teşekkürler
böyle tatlış ponçik bir görünümü var eminim her baktıgınızda bir daha aşık olacaksınız, boyunuz il monkeyin boyu ile bütünleşeceginiz için hiçde kaba durmaz. avrupalıdaki deliler uzun yol yapıp youtubedr paylaşıyorlar izlemenizi tavsiye ederim
gerçi shengen vizesini alsam bende nordkapp'a monkeyle gitmek isterim 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar