Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. 153 boyundayım, yaklaşık 1.5 yıllık Honda Dio kullanıcısıyım. Motosikletimi yükseltmek ve açıkcası scooterdan kurtulmak istiyorum. Motosiklet tipleriyle alakalı çok bilgim yok ama en azından CC olarak daha yüksek, kısa boylu biri olarak çok zorlanmayacağım önerileriniz var mı? Scooter dışı bir öenriniz yoksa scooter önerilerini de bana son çare olarak yazabilirsiniz
Konu sahibi CC yükseltmek istiyor dostum. Bak yazdım orada büyük bir sıçrayış olabilir diye. Ama en azından bir fikir attım ortaya. Senin daha iyi bir alternatifin var mı?
Konu sahibi CC yükseltmek istiyor dostum. Bak yazdım orada büyük bir sıçrayış olabilir diye. Ama en azından bir fikir attım ortaya. Senin daha iyi bir alternatifin var mı?
Öneride bulanan herkese teşekkürler öncelikle. Dediğiniz gibi ağır olduklarından dolayı benim için hiç kullanışlı olmazlar sanırım, çok güçlü biri değilim açıkcası o yüzden ortalama motosikletlere bile alışmam zaman almıştı. Güvenli bir şekilde sürebileceğimi sanmıyorum açıkcası bu yüzden
Teşekkürler, az önce biraz inceledim gerçekten hoşuma gitti. Ağır bir motosiklete geçmediğim sürece anladığım kadarıyla CC arttırmam pek mümkün değil gibi gözüküyor zaten. Monkey modeliyle karşılaştırdığınızda sürüş açısından hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler. sizin de söylediğiniz gibi, bana biraz fazla gelir sanırım. Ağırlığından hızına kadar Dio kullanırken motosiklet botuna ihtiyaç duymadığımdan; motor botu hiç aklıma gelmemişti, ayakkabı önerisi için de ayrı teşekkür ederim o nedenle.
Öneride bulanan herkese teşekkürler öncelikle. Dediğiniz gibi ağır olduklarından dolayı benim için hiç kullanışlı olmazlar sanırım, çok güçlü biri değilim açıkcası o yüzden ortalama motosikletlere bile alışmam zaman almıştı. Güvenli bir şekilde sürebileceğimi sanmıyorum açıkcası bu yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monkey modelini birçok kişi yazmış şimdi biraz inceledim. Gerçekten uygun gibi duruyor ama sizce görünüşü açısından kaba duran bir motor mu?
Teşekkürler, az önce biraz inceledim gerçekten hoşuma gitti. Ağır bir motosiklete geçmediğim sürece anladığım kadarıyla CC arttırmam pek mümkün değil gibi gözüküyor zaten. Monkey modeliyle karşılaştırdığınızda sürüş açısından hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler. sizin de söylediğiniz gibi, bana biraz fazla gelir sanırım. Ağırlığından hızına kadar Dio kullanırken motosiklet botuna ihtiyaç duymadığımdan; motor botu hiç aklıma gelmemişti, ayakkabı önerisi için de ayrı teşekkür ederim o nedenle.
böyle tatlış ponçik bir görünümü var eminim her baktıgınızda bir daha aşık olacaksınız, boyunuz il monkeyin boyu ile bütünleşeceginiz için hiçde kaba durmaz. avrupalıdaki deliler uzun yol yapıp youtubedr paylaşıyorlar izlemenizi tavsiye ederim
gerçi shengen vizesini alsam bende nordkapp'a monkeyle gitmek isterim