Türkiye Yarış Pistleri Hak.

Merhaba,
Şu an Türkiye'de amatör olarak motosikletim ile gidip kafama göre gün boyunca sürüş yapabileceğim bir pist var mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Uşakta süpermoto pisti var..Ankara gölbaşında motokros pisti var.. İzmir pisti kapalı.. İstanbuldaki track day ler yapıyordu ama son durum nedir bilmiyorum...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motosikletler için track day yapan pist yok sadece arazi pistleri var

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
İstanbulpark zaman zaman motosikletler için track days düzenliyor. En son geçen sene arabam ile katıldığımda, 1 seans otomobiller piste çıktı, bir sonraki seans ise motosikletler çıktı. O gün dönüşümlü olarak pisti kullandılar.

Merhaba,
Şu an Türkiye'de amatör olarak motosikletim ile gidip kafama göre gün boyunca sürüş yapabileceğim bir pist var mı?
Kafana göre yani istediğin saatte girip sürüş yapabileceğin pist bildiğim kadarıyla sadece Almanya'daki 25 km lik Nürnburgring'dir , oradada motosiklet ve otomobil seansları ayrıldı geçen sene , Türkiye'de böyle bir pist yok , geçmiş yıllarda Istanbul Park'da 20 dakikalık seanslara katılabiliyordun , son durum nedir bilmiyorum pistin işletmesi Tosfed e verildi..

Motosikleti
Honda CRF250L
Kainat Liderimizin yaptığı otoyollar var.

Motosikleti
CBR 1000RR
Maalesef bizde track days yapan bir pist yok hatta motosiklete uygun doğru dürüst bir pist bile yok. Yollarda perişan olmaya mahkum edildik... Bulgaristan ,Yunanistan ve Romanyada sürekli uygun fiyata track day eventi yapılıyor. İnsanlar hem uygun fiyata pistte gazlayıp hem de keyiflerine bakıyor. Bizler de mecburiyetten dolayı halka açık yollarda gazlayıp acaba bugün patlar mıyım endişesiyle yola çıkıyoruz , ne yapalım ? Coğrafya gerçekten kader...

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İzmir Pistini belediye işletiyor şu an. Ama paletle kaldırım taşı falan diziyorlar pistin üzerine. Eski başkanın enteresan tutumlarını yeniside devam ettiriyor.
Körfez'de yapılmıyor. İşletme Tosfed'te yanlış hatırlamıyorsam.
İstanbul Park'ta Tosfed'in eline geçtiği için öncelik otomobiller olur artık. Motosiklet için trackday görmek zor olacak.
Yunandan Schengen kovalayın. Serres'e gitmekten başka çare yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar