Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

Motosikleti
Voge SR1
Herkese merhaba, 2 Temmuz Çarşamba günü Voge sitesindeki yetkili bayiler listesindeki bir bayiden SR1 model scooter ı satın aldım. Voge un fiyat listesinde SR1 modeli için taksitli fiyat 151.600 ₺ yazmakta. Bayide ise 152.000 ₺ idi. Bende onu düz 150.000 ₺ de anlaşıp 20.000 TL si nakit geri kalan 130.000 TL si kredi kartına taksit olacak şekilde satın aldım. Ancak bana verilen faturada toplam Vergiler Dahil Toplam Tutar 95.904,00TL - Ödenecek Tutar 95.904,00TL şeklinde yazmakta. Dünde bir tanıdığım ile konuştuğumda ileride satmak istediğimde yada motor ile ilgili bir sıkıntı olduğunda bu eskit olmasının sorun yaratabileğini söyledi. Bana da mantıklı geldi ileride motoru satmak istesem 95.000 ₺ den fazla girsem ve adam faturayı görse sorun çıkacak. Bu durum bana mantıklı gelmedi ama ilk kezde bir araç satın aldım. Böyle olması normal mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Kdvsiz, ötvsiz fiyatı öyle olabilir mi ?

Bazı bayiler vergileri az ödemek maksadıyla faturada eksik tutar gösterebiliyor daha önce karşılaştığım bir durum belki sizde böyle bir durum yoktur onu bir araştırın. Bayiye durumu anlatın alacağınız cevaba göre aksiyon alırsınız. Yanlış fatura düzenlemek ciddi sorunlara yol açabiliyor.

Son düzenleme:
Bayi vergi kaçırmış, burası bariz. Ayrıca fatura sizi özeldir, alıcı kişinin sizden o faturayı isteme hakkı yoktur. Fatura sadece iade işlemi yapmaya kalkışırsanız mahkemede işinize yarayabilir, orda da ödeme yaptığınız dekontları sunarak bayiyi eksik fatura düzenlemekle suçlayabilirsiniz.

Motosikleti
Voge 250RR
adam ilk defa boyle bir alisveris yaptim yazmis, ya da cani oyle istemis de olabilir. Burasi bir forum olduguna gore sorulacak isteyen de cevaplayacak. Amac bu zaten milleti terslemeye yer aramayin
Milleti tersleyen sizsiniz, ben orada kötü bir şey yazmadım kötü amaçla da yazmadım. Bayiye sorsa cevap alabileceğini söyledim ya, başka kim cevap verecek bu soruya? Tutarı eksik yazan siz misiniz, biz miyiz, bayi değil mi? Damlamaya yer arıyorsunuz

Motosikleti
RKS TNT 202
Milleti tersleyen sizsiniz, ben orada kötü bir şey yazmadım kötü amaçla da yazmadım. Bayiye sorsa cevap alabileceğini söyledim ya, başka kim cevap verecek bu soruya? Tutarı eksik yazan siz misiniz, biz miyiz, bayi değil mi? Damlamaya yer arıyorsunuz

yanlis anladim hocam ozur dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar