NC 750 X dct ve vstrom dl 650 karşılaştırması

Motosikleti
Ns200 15"
Güle güle kullan. Ucuz birşey kalmadı maalesef dostum. Bu işler zor işler değil aslında fakat maliyetler yüksek. Esnaf da kendince haklı, kirası, elektriği suyu çırağı kalfası derken. Bu Cumartesi @tommygun dostumun motora girişeceğiz benim evin önünde. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, bujiler ve buji pipolarını değiştireceğiz. Gelen olursa bekleriz. Çay, kahve, bira, köfte mevcuttur menümüzde.
Abi yakınlarda olsaydınız ipin bir ucundan bende tutar destek olur sizlerdede tanışırdım. Araç tamiratı yapılırken başında edilen sohbetin tarifini ancak yaşayanlar bilir. 😁

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motorunuz artık garanti kapsamında değilse ve yetkili servise götürme zorunluluğu yoksa, motorunuzun hangi km.sinde nelerinin değişmesi ya da ayarlanması gerektiğini bildiğiniz sürece malzemeleri kendinizin tedarik edip dışarıda bilgisine güvendiğiniz bir ustada bakım yaptırmanız her zaman daha ekonomik bir çözüm olacaktır. Haliyle bunlar için de motorunuzu tanımanız gerekiyor. Yine de "ben uğraşamam aga, bastırır parayı, alırım en iyi hizmeti" demek de alternatif bir çözümdür ve yanlış değildir.
Garantisi bitmiş motorlarımızı Mehmet Ustaya götüreceğiz gibi görünüyor valla. Hatta rodaj bakımını yaptırdıktan sonra s.kerim garantiyi deyip getireyim benim Crf 250 L'yi.🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar