Eds motorlarda nasıl işliyor

Şimdi kayseride yaşıyorum biliyosunuzki normal şartlarda motosikletler kamyonlarla aynı hız sınırına sahip ve kayserideki eds de arabalar için 70 kamyonlar için hız sınırı 50 ben o yolda 50 yle gittiğim zaman resmen ölümcül oluyo eds lerde bu değişiyo mu benim ordaki hız sınırım kaç
Birde dikkat ettim kameralar sadece önde var yani tabelanın arkasında kamera yok onun için plakamı okuyamıycağını düşünüyorum bu konuda beni aydınpatırsanız çok sevinirim

Motosikleti
NC750X '22
Hız sınırı EDS için değişmez, 50'yse EDS de 50 olarak değerlendirir. Sadece önden gören kameralar plakanı okuyamadığı için ceza uygulayamaz, ancak bazı EDS noktalarında arkadan çeken kameralar da var. Kayseri'deki durumu bilmiyorum nerelerde vardır.

Hız sınırı EDS için değişmez, 50'yse EDS de 50 olarak değerlendirir. Sadece önden gören kameralar plakanı okuyamadığı için ceza uygulayamaz, ancak bazı EDS noktalarında arkadan çeken kameralar da var. Kayseri'deki durumu bilmiyorum nerelerde vardır.
Anladım hocam sadece önde varsa kesin okuyamaz de mi

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Onu bilmem de, Kayseri kadar berbat araç kullanılan bir memleket daha görmedim...

Motosikleti
NC750X '22
Anladım hocam sadece önde varsa kesin okuyamaz de mi
Fiziksel olarak okuyamaz, ama önünden 50+ km hızla geçerken bir tane de arkaya bakan kamera olmadığını ne kadar net görebilirsiniz? Hız sınırlarına uymamanızı tavsiye edemem tabi ki :)

Fiziksel olarak okuyamaz, ama önünden 50+ km hızla geçerken bir tane de arkaya bakan kamera olmadığını ne kadar net görebilirsiniz? Hız sınırlarına uymamanızı tavsiye edemem tabi ki :)
Hocam zaten 2 3 yerde eds noktası var özellikle durup baktım var mı kamera diye bi tanesinde arabalar 82 motor 70 onda sıkıntı yok ama bu 70 e 50 olan gerçekten çok tehlikeli oluyo yoksa hız sınırlarıma uyarım tabi

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Memlekete (Ordu) giderken her yıl babam ceza yer çankırıda ben yemiyorum mesela. Karadeniz'e giderken radarlar zaten sürüsüne bereket var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar