Kask Önerisi

bugün cb250r aldım mavi renk buna uyumlu şuanlık aşırı pahalı olmayan kask arıyorum arkadaşımdan ödünç aldığım ls2 rapid modelide hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum param çıkışsaydı agv k1s vardı aklımda ama sizce ne almalıyım max 5k bütçede

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Rapid tabiri caizse en dandik modeli ls2 nin onun yerine aynı markanın stream evo veya stream 2 modelleri koruma açısından daha iyi onun dışında hjc c10-c70n bakabilirsin mt revenge 2 alabilirsin bilindik sitelerde 5700 e falan satılıyor sharptan 5 yıldızlı bu sitede https://www.idefix.com/mt-revenge-2-solid-a11-seffaf-vizorlu-kask-parlak-siyah-p-3886076 5 e buldum sipariş ettim yarın öbür gün gelir almak istersen yorumumu söylerim.

Rapid tabiri caizse en dandik modeli ls2 nin onun yerine aynı markanın stream evo veya stream 2 modelleri koruma açısından daha iyi onun dışında hjc c10-c70n bakabilirsin mt revenge 2 alabilirsin bilindik sitelerde 5700 e falan satılıyor sharptan 5 yıldızlı bu sitede https://www.idefix.com/mt-revenge-2-solid-a11-seffaf-vizorlu-kask-parlak-siyah-p-3886076 5 e buldum sipariş ettim yarın öbür gün gelir almak istersen yorumumu söylerim.
storm modeline baktımda 6k civarıydı vazgeçtim vakacağım streamlara

Motosikleti
Motoru satıldı...
Stream II kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.

Motosikleti
Dominar 400 UG
Shiro Katana aldım bugün artçı kaskı olarak 4500₺’ye. İspanya menşeili bir marka, aldığım modelin de ece 22.06 sertifikası var. Umarım sağlamlığını test etme şansımız olmaz fakat fena bir kask değil gibi duruyor.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Memnun musunuz hocam yeterince hava aliyormu
Hava alma konusunda şehir içinde belirli bir hızın altında yetersiz kalıyor (30 km hızın altında) vizör açık geziyorum onun harici güzel, güneş siperliği fena değil yer yer iş yapıyor gene benim aman aman kullandığım birşey değil 80-100 km hızlarında çok bi rüzgar sesi almıyorum ben interkomla beraber.

bugün cb250r aldım mavi renk buna uyumlu şuanlık aşırı pahalı olmayan kask arıyorum arkadaşımdan ödünç aldığım ls2 rapid modelide hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum param çıkışsaydı agv k1s vardı aklımda ama sizce ne almalıyım max 5k bütçede
k1s yerine alabileceğin bir ton model var, hjc gibi kaliteli markaların düşük bütçe ürünlerine bakabilirsin. agv sırf marka yüzünden paranı cebinden almasın.

Hava alma konusunda şehir içinde belirli bir hızın altında yetersiz kalıyor (30 km hızın altında) vizör açık geziyorum onun harici güzel, güneş siperliği fena değil yer yer iş yapıyor gene benim aman aman kullandığım birşey değil 80-100 km hızlarında çok bi rüzgar sesi almıyorum ben interkomla beraber.
Stream 2 parlak siyah aldim hocam bugun

Shiro Katana aldım bugün artçı kaskı olarak 4500₺’ye. İspanya menşeili bir marka, aldığım modelin de ece 22.06 sertifikası var. Umarım sağlamlığını test etme şansımız olmaz fakat fena bir kask değil gibi duruyor.
İdefix de 3500 tl .
6 taksitle satılıyor 😁

Motosikleti
Motoru satıldı...
Hocam bana birde uygun fiyatli intercom onerebilirmisiniz kask gercekten guzelmis rapid 2 alacaktim idarelik ama 5800e bunu gorunce idarelik almayayim dedim
https://www.trendyol.com/dynego/y20...m-p-800330057?boutiqueId=61&merchantId=116888
Bende bundan var açıkçası benim hoşuma gitti (Takarken internetten yardım alabilirsin bu arada pedleri söktükten sonra iyice oturt yoksa arka taraflar tam oturmazsa çıkabiliyor.
Asistan desteği var ancak ben kullanmıyorum işime yaramıyor.
Mikrofonunu kime sorsam beğendi full face kask olduğu için rüzgarı tamda almadığından net ses veriyor 50 km hızın üstünde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar