Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ofislerimizden birine orta yaşlı gay bir adam iş başvurusunda bulunmuştu, bizler de ayrımcılık olmasın dedik, gayrimenkul danışmanı olarak işe başlattık. Adam biraz işi öğrendi, sonrasında bir firmaya ziyarette bulunmuş, adamlar da bu kırtoyu kabul etmişler. Çay, kahve faslı esnasında adama sigara ikram etmişler, bizim denyo da "Ben alkol ve sigara kullanmıyorum, kötü alışkanlık olarak sadece dötümü parmaklıyorum" demiş. Bizim haberimiz yok, gittiği firmadan bizim merkeze şikayet ulaştı. Adamlara ne diyeceğimizi şaşırdık.

Motosikleti
cbf 150
Ofislerimizden birine orta yaşlı gay bir adam iş başvurusunda bulunmuştu, bizler de ayrımcılık olmasın dedik, gayrimenkul danışmanı olarak işe başlattık. Adam biraz işi öğrendi, sonrasında bir firmaya ziyarette bulunmuş, adamlar da bu kırtoyu kabul etmişler. Çay, kahve faslı esnasında adama sigara ikram etmişler, bizim denyo da "Ben alkol ve sigara kullanmıyorum, kötü alışkanlık olarak sadece dötümü parmaklıyorum" demiş. Bizim haberimiz yok, gittiği firmadan bizim merkeze şikayet ulaştı. Adamlara ne diyeceğimizi şaşırdık.
Tommy, sanki sizin eleman size gol atmaya çalışmı gibi :)

Motosikleti
cbf 150
Ama en önemli soru şu Tommy, adamı işe alırken hipne oldugunu nasıl anladınızda ayrımcılık olmasın dediniz :)

Sizedemi müşterideki gibi söyledi. Sanki bile bile lades olmuşsunuz ibi hahahaha

Burak sustun gel oğlum buraya

Eskiden GS ciler gıcık gıcık konuşur biz fakirleri ilgilendirmeyen konular hakkında yüksek perdeden atıp tutardı. Şimdi sıra Afro Twincilere mi geçti?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ama en önemli soru şu Tommy, adamı işe alırken hipne oldugunu nasıl anladınızda ayrımcılık olmasın dediniz :)

Sizedemi müşterideki gibi söyledi. Sanki bile bile lades olmuşsunuz ibi hahahaha

Bize öyle bir şey demedi ama kırıta kırıta konuşuyordu, eller kollar bir tuhaf oynuyordu. Dedik "Bu amca ya Parkinson ya da gay" Çok şükür Parkinson değilmiş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/QUOTE]
, bizim denyo da "Ben alkol ve sigara kullanmıyorum, kötü alışkanlık olarak sadece dötümü parmaklıyorum" demiş.

gay uzmanı değilim yanlış anlaşılmasın, ama
dunya üzerinde herhangi bir gay in boyle birsey soylemesi mumkun değil bence :)

adama resmen komplo kurulmuş. yazık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burak sustun gel oğlum buraya

ben bırakacam ya, nasıl bir muhabbet bu yaa.
ne biçim forum burası ?

yazık.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yine de dürüst biriymiş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine de dürüst biriymiş.

sallami, dotumu parmaklıyorum diyen birini dürüst insan diye düşünmektee ne bilim..

olsa olsa gerizekalıdır. :d

su sitenin haline bakın, konusulan konulara bakın.

ıyyy iğrendim kendimden. nasıl boyle bir ortama düştüm ya.

ulan pink floyd dinleyen, tarkowski filmleri izleyen insanım vallahi yakışmıyor bana.

bu son mesajımdı bys

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
sallami, dotumu parmaklıyorum diyen birini dürüst insan diye düşünmektee ne bilim..

olsa olsa gerizekalıdır. :d

su sitenin haline bakın, konusulan konulara bakın.

ıyyy iğrendim kendimden. nasıl boyle bir ortama düştüm ya.

ulan pink floyd dinleyen, tarkowski filmleri izleyen insanım vallahi yakışmıyor bana.

bu son mesajımdı bys

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ne diyim @Burak Kara adamın d.tüne parmak atarsın güler, i..e dersen çekip vurur. Acayip bir milletiz yani.Aslında şimdi bir Neyzen Tevfik şiiri yakışırdı buraya ama neyse. Aldım bir yudum daha demimdem, selam söyledim Neyzen'e dedemden.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
650'liği de çıkmış...

Ne motor be :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yes,

Ama yapayı bile güzel yaaa...

Ne motor be...:)

Sabah sabah gülmekten kasıklarım ağrıdı 🤣
Bizim Muzo nun has adamı yine sahnede , elektrik süpürgesi gibi bir sese bayılmış..

birde motor kesiyor diyor , hadi türkce kesiciyi bilmiyorsun bari redline falan der insan 😆

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar