Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni bölmesi için ele ihtiyacı yok höt demesi yeterli amipden halliceyim 2 değil 5 bile bölünürüm

durust adamsın gercekten.

peki burdakiler ?

bu artiizler 1.95 lik orkun sert sert konusurken karsısına gecip aynı artizliği yapabilirler mi ?

sanmıyorum.

Motosikleti
cbf 150
Bizde yalan dolan olmaz, horoz gibi bir öteriz şansımızı deneriz sonra biri ters gider hemen tornistan. Bu bizim karakteriniz neysek oyuz

Motosikleti
Motoru satıldı...
Tecrübesine hiçbir şey diyemem ancak bana da bazen tribünlere oynuyormuş gibi geliyor.

Tavır olarak sevmediğim birisi.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
adam hondacı bir kere
N'olmuş yağni? Ben de 59,5 senelik HODANCI'yım. 🥱
sddefault.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu afrika denilen şey kocakarı motoruymuş ya la!😳

Son düzenleme:

bana ne mi ?

orkun dediğimiz adam 650.000 km yol yapmış.

binmediği, kullanmadığı motor kalmamış.
adam cok zengin, yani reklama da ihtiyacı yok.

motopixel selcuk gibi değil.

bu adam africa diyorsa africa son noktadır.
lutfen artık tartışmayalım bu konuyu.

adam tam bir üstat.. respect biraz yaa

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Toshack kılı gibi kıvır kıvır saçlarına kurban

Motosikleti
Honda SH125
Yav sende amma abartin Hayabusayi. Binmemis olsak uzay mekigi falan zannedecegiz. Abartma bence bu kadar. Piasada hayabusadan daha iyi güc/agirlik orani olan motorlar var .

Viraj kontrolü cok merak ettim bi anlatsana nasil calisiyormusbu sistem :cool:
abi niye bu kadar sinirlisin ? konuyu yorumları bıraktım bunu sormak istedim.

Neyseki hepsine sahip oldum, uzun km ler yaptım,yapıyorum.

Gözümde bir damla yaş ile beğen butonuna bastım :)
Şu makinaların teknik verilerini okurum , biryerde görsem etrafında iki tur döner incelerim , genç olsam fotografını da odama asarım ,şimdide asarımda neyse 😁

Gel gelelim kullanmak hiç cazip gelmiyor bana , 3-5 kilometre Hayabusa kullandım , ok otoyola çıkıp 260-270 basmadım bu motorların var olma amacı bu olabilir ,

Benim çok keyif aldığım Uçmakdere gibi yollarda bunlar keyif vermez gibime geliyor , diğer şartlarda da yani gittiğim yolculu ful yüklü seyahatlerde de yetersiz kalacağı aşikar ,

Siz yıllardır bu motorlarla tecrübelisiniz konularınızı keyifle takip ettim , böyle birşey alsam yürütme anlamında değilde kullanırken benim gibi profilleri mutlu edermi , alıp bir sezon denesem mi diye merakta olan biri soruyor 😅

üstad sende hafif gaylik sezdim yanlış anlama 3 sayfa adamı övmüşsün
Ahaha yav adam Orkun'dan az bişey kısa zaten , mütevazi bir sahışdır kendini övmez o ya Honda över yada Orkun 😁

Yanyana oturduk muhabbetde bacağıma falan dokunmadı yani gay olmadığına eminim ama dişi olsa Orkun'a sinyal gönderebilir evet banada öyle geldi biraz 🤣

Son düzenleme:
Şu makinaların teknik verilerini okurum , biryerde görsem etrafında iki tur döner incelerim , genç olsam fotografını da odama asarım ,şimdide asarımda neyse 😁

Gel gelelim kullanmak hiç cazip gelmiyor bana , 3-5 kilometre Hayabusa kullandım , ok otoyola çıkıp 260-270 basmadım bu motorların var olma amacı bu olabilir ,

Benim çok keyif aldığım Uçmakdere gibi yollarda bunlar keyif vermez gibime geliyor , diğer şartlarda da yani gittiğim yolculu ful yüklü seyahatlerde de yetersiz kalacağı aşikar ,

Siz yıllardır bu motorlarla tecrübelisiniz konularınızı keyifle takip ettim , böyle birşey alsam yürütme anlamında değilde kullanırken benim gibi profilleri mutlu edermi , alıp bir sezon denesem mi diye merakta olan biri soruyor 😅

Çantalı hayabusa ile gezen de var tr de, 3 lü çantalı XX ile gezen de var. Çirkin duruyor mu?evet. Ama bu haliyle bile bir adv den güzel bence.Ferrariye port bagaj takınca range roverdan çirkin olma ihtimali var mı? Kişisel tabi ama durum bu.

Yürütme maliyeti korkutucu değil. Sıfır aldığın bir CB650 den fazla ne yapacaksın ki? Sıradan 4 silindirler işte hepsi.Üstüne bir de hayabusa,xx,zzr kayadan biraz daha sağlamlar.

Konfor konusu biraz abartılıyor bence, düzgün ve doğru oturunca bu motorlar ile yorulamazsın.

O güce alıştıktan sonra bırakamazsın.İster kullanma, ister kullanama, elinin altında olduğunu bilmek yetiyor.

Viraj yapamaz dönmez etmez? 7 sene önce, '99 XX ile pazar günleri uçmakderede 250 km yol yapıyodum (bir depo)full viraj.pist lastiği ile.FZS 600 satıp XX'e döndüm.Evet ufak düşük cc daha iyi gidebilir ama ben onu arıyodum.

Son olarak şunu söyliyim, öyle bir tur kullanmakla bişey anlaşılmaz hiçbirinde.inince "aa çok güçlüymüş" falan dersin o kadar. 5-10bin km kullanınca anlarsın ve sattıktan sonra bir daha başka bişey mutlu etmez asla.okadar eminim bu yazdığımdan. Bu konudaki şahısta AT nin yanında hayabusaya sahip.tek motor olarak AT ye biner ama yanına bişey daha al deseler gider hayabusa alır emin ol.

Sıfır ve ikinci el 100.000 km den fazla yol yapmış bi abim var XX ile.2000lerin başında. 2017 falandı gel bi XX te sana alalım dedim.Kusucam artık yeter çok kullandım dedi.Hayabusa alalım dedim, yeni sattım dedi.Sonra gitti bi XX aldı.,sonra yine hayabusa aldı.6 sene geçti geçen ay gitti yine XX aldı.bu motorlar böyle :)

Motosikleti
cbf 150
Yiğen adamın boyununposunu diksiyonunu mal varlığını vede en önemlisi kendine has tarzını görüpte hiçmi etkilenmedin??? Şimdi Burak gay olabilirmi belki olabilir. Gaylere özel bir turum var.

Geymene,geyceğiz,geylice yaylası ve geyhisar diye bir tur atıcaz Burak bu tura katılırsa anlarız :)))

ulen gay lik etiketi yapışacak diye erkek adam ovemeyecek miyiz turker ipnesi(yanlış anlama sevdiğimden ipne diyorum)

adamdan sen etkilendin bence. aklın fikrin escinsellikte ulen turker.

ulen tam forumu bırakacam biri ipnelik yapıyor yazmak zorunda kalıyorum..

Motosikleti
cbf 150
ulen gay lik etiketi yapışacak diye erkek adam ovemeyecek miyiz turker ipnesi(yanlış anlama sevdiğimden ipne diyorum)

adamdan sen etkilendin bence. aklın fikrin escinsellikte ulen turker.

ulen tam forumu bırakacam biri ipnelik yapıyor yazmak zorunda kalıyorum..
Gardaş forumu bırakabilirsin ama forum seni bırakmaz.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Gidişat beklenmedik bir yöne doğru evriliyor sayın seyirciler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar