- Konu Yazar
İyi forumlar, Dominar 250'den sonra daha hafif ve güçlü bir motor arayışındayım. Çift silindir olması şart. Başlıkta belirttiğim modeller arasında kaldım. Z400'ün ikinci el piyasası olmaması ve ters çatal ön amortisöre sahip olmaması aklımı kurcalıyor viraj performansı konusunda, ön yargım baya fazla hatta. Yamahalar daha iyi viraj dönüyor gibi geliyor, muhtemelen yüksek hızlarda viraj perf. daha iyidir upside down sayesinde. Z400 yedek parçanın pahalı olması ve zor bulunması, bakım masraflarının maliyetli olması da dezavantajlardan. Yamahalara gelirsek ikinci elde düzgünü yok denecek kadar az, olanlar da 300K'dan fazla istiyor. Z400'ün kullanıcı kitlesi yaş olarak daha büyük gözlemlerime göre. Fiyat/performans olarak bakılırsa Z400 çok daha iyi bir seçenek gibi geliyor ama ileride cc yükseltmek için satacağımda Yamaha grubundan çok daha zor satılacaktır. Hızlanma ve top speed olarak Kawa açık ara önde. Hafta sonu uzun yolda gazlayıp viraj yapıp aynı zamanda günlük kullanımda üzmeyecek bir makine ihtiyacım. Acayip kararsız kaldım yorumlarınız önemli aşağıda konuşalım
CBR 500 düşündüm ama sıfırıları çıktıktan sonra fırsatçı arkadaşlar hemen piyasasını yükseltmiş o yüzden sıcak bakmıyorum.
Ek olarak Yamaha'da orijinal quickshifter alıp takabiliyoruz bu da önemli bir kriter bence.
Ek olarak Yamaha'da orijinal quickshifter alıp takabiliyoruz bu da önemli bir kriter bence.
Son düzenleme: