koruma demiri,denge topuzu ve fren manetindeki sürtmeler motoru satmaya engel olur mu?

Motosikleti
Motoru satıldı...
Arkadaşlar bende raider125 var, bugün belediye sağolsun iş çıkışı ara yoldan çıkarken, yere saçılan kumlar yüzünden motorun arka tekeri kaydı (Naylon fabrika tekeri) yüzünden tam toparladım derken motor devrildi ve başlıkta yazdığım yerlerde sürtmeler oldu başka hiçbir yerinde sıkıntı yok sizce satmama engel olur mu?
Allahtan çok yavaşlayabilmiştim bacağımda sürtme ile kurtuldum eldivenleri unutmama rağmen ellerimde sıkıntı oluşmadı.
(Burdan lüleburgaz belediyesine sevgiler)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sence olur mu?

Motosikleti
D400
Oradaki sürtme sanki motor blogunda sürtme varmış gibi fiyat kırmalarına neden olur.

maneti değişltir, diğerleri kalsın bence.

Her malın bir alıcısı olur. Belki az da olsa hatasız haline göre ufaktan değer kaybeder. Kusursuz motor arayan zaten bayiden sıfır alır :)

Motosikleti
Motoru satıldı...
Oradaki sürtme sanki motor blogunda sürtme varmış gibi fiyat kırmalarına neden olur.

maneti değişltir, diğerleri kalsın bence.
Peki, parçaları temin edebileceğim güvenilir bir site var mıdır ?
Ön fren maneti ve Arka stop sipariş etmem gerekli. (Arka Stopta ön arka frene basınca yanıp sönme yapmıyor ondan dolayı sipariş edeceğim)

Motosikleti
D400
Peki, parçaları temin edebileceğim güvenilir bir site var mıdır ?
Ön fren maneti ve Arka stop sipariş etmem gerekli. (Arka Stopta ön arka frene basınca yanıp sönme yapmıyor ondan dolayı sipariş edeceğim)

Site olarak bilmiyorum bu marka için açıkçası. ancak google'lamanız y eterli illa ki uyumlusu vardır.

bu arada arka stopta değildir problem, arka fren ayaklıgının altında bir yay var o yay kopmuştur ondan arka frene bastıgınızda sönme yanma yapmıyordur gecen de benım başıma geldi. Önce ona baktırın 5 liralık şey için komple değiştirmeyin =)

Motosikleti
Motoru satıldı...
Site olarak bilmiyorum bu marka için açıkçası. ancak google'lamanız y eterli illa ki uyumlusu vardır.

bu arada arka stopta değildir problem, arka fren ayaklıgının altında bir yay var o yay kopmuştur ondan arka frene bastıgınızda sönme yanma yapmıyordur gecen de benım başıma geldi. Önce ona baktırın 5 liralık şey için komple değiştirmeyin =)
Yok ön tarafa bastığımdada sönme yanma yapmıyor yay takılı, ilk bende yaydan şüphelendim ancak ustayada götürdüğümde de stop ledleri yanmış dedi bana.
Google de birçok site vs çıkıyor ancak daha önce alışveriş yapmadığım için hemen parada bağlamak istemiyorum. Şu sıralar herşey üst üste gelmeye başladı, maddi açıdan bir tık daraldığım bir dönem.
Kalyoncu motor güvenilir midir ?
Birkaç yazı okudum güvenilir diyor size de sorayım dedim.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Anladım hocam; kalyoncudan yıllardır alışveriş yapıyorum sadece zincir aldıgımda hatalı göndermişlerdi problem oldugunda geri dönüşleri düzgün değil. ancak en az 10 kere sipariş vermişimdir 1 kere problem yaşadım.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Anladım hocam; kalyoncudan yıllardır alışveriş yapıyorum sadece zincir aldıgımda hatalı göndermişlerdi problem oldugunda geri dönüşleri düzgün değil. ancak en az 10 kere sipariş vermişimdir 1 kere problem yaşadım.
Benim tahminen debriyaj okuyucusu çalışmıyor şuanda motor arıza ışığı yaktı.
motor 1. viteste debriyaj çekili değilken marş alıyor ve kerkiniyor debriyajı sıkmazsam stop ediyor doğal olarak.
Teşekkürler cevaplar için :)

Motosikleti
Motoru satıldı...
Şu durumda motoru düşünmen ve konu açman da ayrı hayret verici. Bana bir şey olmasın da motora ne olursa olsun kafasındayım ben.
Hocam ufak bir sıyrık ile atlattığım için zaten konuyu açtım, kendimde birşey olsa motoru düşünmezdim zaten. ki motoru düşünsem zaten herhalde koruma takozu olur vs takmış olurdum ve bu sebepten ayağım motorun altına sıkışırdı.
toparlayamadığımı anladığım anda zaten bacağımı motorun altından kurtardım, o yüzden ufak bi sıyrık var pantolon bile zarar görmemiş öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
Surtmesiz çiziksiz daha önce hiç kaza yapılmadı diye yalan atmayacaksan o parçaların yenisini almanın alemi yok.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Surtmesiz çiziksiz daha önce hiç kaza yapılmadı diye yalan atmayacaksan o parçaların yenisini almanın alemi yok.
Yalan atmaya niyetim yok olan neyse söylenir, değiştirsem bile neden değiştiğini söylerim.

yoksa konuyu açmazdım :)
Acaba bir gün satmaya karar verirsem fiyatı çok öldürürler mi diye düşünmüyor da değilim bu yüzden.

3 kuruş fazla kazanmak için gururumu, ahlakımı kenara köşeye atmayı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bilen varsa diye sorayım benim kaymamın bir sebebide fabrika lastiklerini bitirmeye yaklaşmış olmam (Burda kontrol etmemek tamamen benim hatam) yan yanakları belirli bir noktada erimeye başlamış.

@espresso Hocam Lüleburgazda Motor lastiği alabileceğim bir yer var mıdır ?
Şöyle sağlamından bir lastik almak istiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Motoru satıldı...
Motosiklette çizik, göçük, kırık satmanıza engel değil ama alıcı fiyat kırmak, ucuza kapatmak için pireyi deve yapar.
Maalesefki öyle çizik dışında birşeyde yok hem bende hem motorda
Acemide olsam soğukkanlılığım sağolsun durumu iyi yöneterek minimum hasarla toparlandım.

2023 model motorun fabrika lastiklerinin yan tarafını eritmişim lastik arayışına girdim.
Allahtan dün şehirdışından gelirken 90-100 ile viraj alırken teker kaymadı ucuz kurtardım diye yorumluyorum hep, banada bir tecrübe oldu, lastiğe daha fazla dikkat etmem gerektiğine dair.

Peki Hocalarım konu açsam mı diye emin olamadığımdan buradan soruyorum Raider125 için Kışında bol bol kullanılacağını göz önüne alırsanız
Lastik olarak neler önerirsiniz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
Ben ikinci el motor alsam senin sıfır parçalara vereceğin fiyat kadar dusurmezdim fiyatı, öyle söyleyeyim. Senlik sorun yoksa bırak bosuna değiştirme, onu diyen adam değiştikten sonra da öldürür fiyatı merak etme

Motosikleti
Motoru satıldı...
Ben ikinci el motor alsam senin sıfır parçalara vereceğin fiyat kadar dusurmezdim fiyatı, öyle söyleyeyim. Senlik sorun yoksa bırak bosuna değiştirme, onu diyen adam değiştikten sonra da öldürür fiyatı merak etme
benim kafamda değişmesi gereken üç şey var biri debriyaj okuyucusu (Muayeneye yakın değiştiririm anca 2026 da) Arka stop ve en önceliklisi lastikler.
Lastiklerin yanaklarını bitirmişim düzlenmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar