Abs Kutusundan(Beyninden) yağ kaçırma sorun

ava

Bendeki Motor Tvs Rtr 200 bi sabah motora bindigimde arka fren hiç tutmuyordu biraz motoru kurcaladıgımda hidrolik yağının abs beynine gidip o taraftan akıttıgını gördüm bunu yaşayan varmı,? sıkılıp çözülebilir mi? param olmadıgı ve bi süre de olmayacagı için sizden yardım istiyorum.

Abs ünitesine giriş çıkış borularının rekorlarını yokla gevşeklik varsa sık , gövdeden geliyorsa komple çıkarıp kontrol etmek gerekir , garanti varsa hiç kurcalama direk servise git , rekorlarda anahtar izi görürlerse iyi olmaz..

ava

Abs ünitesine giriş çıkış borularının rekorlarını yokla gevşeklik varsa sık , gövdeden geliyorsa komple çıkarıp kontrol etmek gerekir , garanti varsa hiç kurcalama direk servise git , rekorlarda anahtar izi görürlerse iyi olmaz..
garantisini uyuzluk yapıp iptal etmişlerdi rekor dedigin vida mı oluyor onlar sonuna kadar sıkılı boruların üniteye giren dibi yani büyük ihtimal dedigin gibi komple cıkması lazım. servise gittigimde de bana minimum 40 000 TL fiyat çektiler ne saçma birşey bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar servisler cogunlukla abs beyninin degismesi gerektigini soyleyip fahiş fiyatlar ortaya cıkıyor allahtan insaflı parasını hak eden bi ustaya rastgeldim işlem butun abs beynine hidroliklere borulara kalipere hava bosaltma islemi yapılıp sorun çözülüyor en az 40 bin tl istiyordu diğer ustalar ama ben adam gibi adam ustam 2.5kya halletti

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar