One-Off Game Loading...

Oda oyunlarını oynayanlar bilirler aynı tarz oyun buda ama oldukça zor şüpheci yaratıcı kişik sahibi olmanız lazım:)bir tür dedektifcilik:)odada şifreleri bulun ben 2 gündür çok parça buldum anahtar,cd vs.vs. ama kullanmayıda bilmeniz lazım ipuçlarını o motoru ordan çıkarmamız lazım.Bence yapabilen olmıyıcak bu oyunu,sıkılıp bırakanlar çok olucakdır,tahmin ediyorum.Bu kadar yeter buyrun oyun bol şanslar iyi eğlenceler;:rendeer:

http://goobike.com/game/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu oyun daha önce de verildi va hatta o zaman kafayı yiyenlerden birisi olduğum için çözemediğin bişey olursa sorabilirsin

aynadaki rakamlar bende çıkmadı??
sadece alt tarafı görünüyo gibi
ne olacak sonra??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu oyun daha önce de verildi va hatta o zaman kafayı yiyenlerden birisi olduğum için çözemediğin bişey olursa sorabilirsin

aynada ne sır var anlamadım...Açıklarsan biliyorsan sevinirim....1 tane bişey kaldı sanırım ama bulamadım......aslında kafa oyunu güzel bişey......

bugün 3. gün oldu daha hiç ilerlemiş deyilim oyunu bitiren arkadaş varsa ipuçlarına ihtiyacımız var:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herşeyi buldum sanırım 1 nesne kaldı...aynayı da astım...ön teker kilidini çözdüm. aynada rakamı nasıl okuyacaz???? çok az kaldı ama.....

abi biri yardım etsin. Telefon anahtar ve cd yi yerleştirebildim o kadar. 4 tane sinide bulamadım :pr: :mrgreen:

alp abi biraz yardım abi neler buldum napdın çakmağa nerde kullandın hepsini sölemesende biraz ipucu:) most bende senin yapdıklarını yapabildim :)

ben bu tür oyunları oynaamam genelde çünkü başlkayınca bırakamıyor insan :D
ben:
dvd,batarya,telefon,askılık ,ayna,iki tane anahtar,çakmak buldum

bataryayı bilgisayara yerleştirdim,telefonu bağladım,dvd yi taktım mesaj alındı fln dedi ama mesaj nerde yok :)

askılığı motorun yanına astım aynayı taktım ama gene bişey yok,anahtarı motora taktım gene bişey yok muahaha:queen:

kafayaı yedim ben hüehhuhohahhhö:D

şimdi bi çakmağım bide sarı anahtarım var

edit: yaşasuun bi çanta buldum ama ne işe yarıyor bu :) dolabın arkasında,bi tane delivery buldum nasıl okuyacağımı özmeye çalışıyom:)

Moderatör (forrap)
edit: yaşasuun bi çanta buldum ama ne işe yarıyor bu :) dolabın arkasında,bi tane delivery buldum nasıl okuyacağımı özmeye çalışıyom:)

O çantayı açıyorsun adamım,bir anahtarla.Tabi önce anahtarı da bulman lazım.Daha sonra o çantanın içinden bir kumanda cihazı çıkıyor...:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
lap topa pili takın. arada posta kutusunu yoklayın. Gelen msj gizli..bilgisayarın başına gidin.cd yi yerleştirin...laptopu açma düğmesinden açın mesajı yükleyin çıktı alın çakmağı yakın 4 haneli ön tekerdeki şifre çıkıyor....

Moderatör (forrap)
Çantayı bir yere koymayacaksın.Açtıktan sonra içinden kumandayı alınca çantayla işin bitiyor.O kumandayı da lastiklerin oradaki minyatür motosikleti çıkarmak için kullanıyorsun...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çantayı nereye koyacağız. Hiç bir yere olmuyor :mrgreen:

Masada açabilirsin ama ben hala kullanamadım......

bulduklarımı yazayım...
sarı anahtar--Çantanın açma anahtarı
ayna
ayna tutacağı
cd
kumanda
cep tel
pil
motorun kontak anahtarı
gizli mesaj
çakmak

bulunanlar listesinde aynayla cd nin arasında duran şeyi bulan yokmu? Onu bulsak çözücez haaa.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
peki batarya nerede :silent:

motorun ön tekerleğinin ordaydı bende...

kumandayla küçük motor fırladı gitti...göremedim bile nereye gitti?? aynadaki espriyi çözen yokmu??

listede aynayla cd nin ortasındakini bulan varmı???
Hadi bitirelim şu oyunu..........:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşte o boşluk o fırlayıp giden motor için:)Ön lastiğin yanına fırlıyor motor.Onu oradan alabilirsin:wiinkk:

Aldım şimdi listemde...kumandayla motor var. başka kalmadı...devamı hakkında bayağı uğraşacaz galibaaa.... Napıcaz ki kumandayla motor maketini?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçük motor fırladığı zaman büyük motorun arkasına gidip duruyor.Ordan alın.Daha sonra önce küçük motor item ına tıklayın sonra çantanın içinden çıkan uzaktan kumandaya tıklayın.Küçük motorun arka tekerleği dönmeye başlayacak ve orda yeni bir şifre ortaya çıkacaktır.Motorun diğer tekerleğinin şifresi bu.İki tekerleği de çözdükten sonra aynada yarım yarım bazı rakamlar göreceksiniz.diğer yarıları ön tekerleğin üzerinde yazıyor.

İşte burası en zor olan kısmı.Aynadaki rakamlarla tekerleğin üzerindeki rakamları birleştirip kapıyı açan şifreyi bulmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar