- Konu Yazar
Ben senin bütçeye 2. el , düşük km Cf Moto 650 Mt öneririm. Beklentilerini bence karşılar.
Hocam çinlilerden uzak dur diyor herkes ama sizin bununla tecrübeniz oldu mu ? Motorun dilinden anlayıp işi öğrenene kadar yıllar geçecek muhtemelen.. mümkün olduğunca dertsiz tasasız makina olursa iyi olur.. ilk motor tercihi olarak doğru olacağından emin olamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eminim çok keyiflidir. Ara sokakların çukurlarla dolu olduğunu düşününce fena fikir gibi gözükmüyor. 2.eli ve piyasası da daha hareketli sanıyorum. %100 asfalt lastiği olmadığında yol tutuşu, frenaj ve yakıt tüketimi de farklı olacaktır diye düşünüyorum.. Anladığım kadarıyla hem asfalt hem arazi uyumu olan bir lastik değişimi yaparak kullanım öneriyorsunuz 250 rally için değil mi ?Ben günlük olarak voge 300 rally kullandım. İnanılmaz keyif aldım. Şehir içinde çok pratik, az buçuk uzun yol da yaptım. Araziye çıkmak da çok zevkliydi. %60 yol %40 arazi gibi bir lastikle mükemmel bir motor olur bence.
Teşekkürler hocam onu da araştırayımbir cebede Xpulse200 koyun derim.
Aynen öyle hocam ufak naked commuter gibi motorlarda çocuk bisikletine binmiş yetişkin gibi duruyorum. Bacaklar da basamaklardan yüksekte kalıyor tecrübe zaten yok. Belki basamak pedal ayarı yapılıyordur bilmiyorum da. O ergonomi bana ufak motorlarda uymadı…Boydan dolayı bana sorarsan adv tarzı motorlarda sırıtmazsın onun haricinde çoğu motorlarda emanet gibi durursun öyle geliyor.
Motor önerisi olarak
KTM ADV250
Dominar 400
bütçeyi biraz aşarım dersen 450 MT bakabilirsin genel olarak cf hakkında olumsuz bir yorum var ama 450 mt ile ilgili çok kötü şeyler okumadımda duymadımda
Bütçeyi aşabilirim sorun değil de ilk motora çok bir yatırım yapmak istemiyorum. Biraz eğitim alarak tecrübelenerek 1-2 seneye değiştirmek maksadım.. psikolojik sınır aslında 200 bin
Son düzenleme: