Hangi interkom

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İkisi hakkında pek bilgim yok. O yüzden size sormak istedim.
Cardo, Sena vb. interkom konusunda premium markalar, kask markalarında nasıl ki shoei, arai, schubert bu 3 marka en pahalılarıysa Cardo da o şekilde kaliteli ama kaliteli olduğu için pahalı ürünler. KN markası ise çinde üretilen, üzerine KN markası basılmış sıradan ürün, bu yüzden karşılaştırmak abes kaçar demiştim.

Çin malı interkom alınacaksa onların aralarında pek farkları yok. ucuzunu alın geçin derim.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Merhaba arkadaşlar 2 intercom arasında kaldım.Sizce hangisi daha mantıklı ve ileride sorun yaşamam
Cardo Spırıt
KN6100 Pro
Şu üç konuyu açığa kavuşturursanız size nokta atışı interkom önerebiliriz.

1. Ne kadar bütçe ayırdınız.
2. Beraber turladığınız arkadaş grubunuz var mı? Eğer varsa onlar hangi interkomları kullanıyorlar. Grup İnterkom konuşması yapacak mısınız?
3. Ne amaçla kullanacaksınız? Örneğin sadece telefona mı bağlı olacak, müzik dinleyecek misiniz, sadece kulaklık olarak mı yoksa diğer interkomlarla görüşebilir olmasını mı istersiniz?

Siz belirttiğiniz için KN6100 Pro hakkında şunu söyleyebilirim. Yine kendi aralarında KN6100 ilk modeli ve KN6100 Pro modelleri grup interkom görüşmesi yapabiliyorlar. KN6100 Pro'da kablolama daha az. Hoparlör ve mikrofon seti biraz daha kaliteli, sesi oldukça yüksek. Diğer özellikleri KN6100 ile aynı. Normal interkom özellikleri yanında evrensel interkom ve kendi modeliyle 6 kişiye kadar grup interkom görüşmesi destekliyor. 4000-4500 tl fiyata satılıyor.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
sena ve cardo çok yüksek fiyatlı güzel cihazlar evet karşılaştırma honda ve çinli gibi birşey oluyor fakat kendim kn6100 kullanıcıyım 4 arkadaş aldık ve şarj olarak ses olarak sesin karşıya gitmesindeki temizlik olarak gayet memnunuz sena 30kda kullanıyorum fark var ama durum bütçe ise knmaster işini fazlasıyla görecektir.
yağmurda kullandım banamısın demedi
kaskım yere düştü sekti köprüden düştü kask çatladı interkom bir yere kask bir yere gitti banamısın demedi 160 180 km hızlara çıktım sesimin gitmesi yada sesin gelmesi konusunda en ufak sorun yaşamadım kapalı alanda 1.5 km açık alanda ortalama 2.5 km ye kadar bağlantım kopmadı
benım aradıklarım bunlardı ve knmaster karşıladı daha farklı ne beklenir tecrubesiz olduğum için bilmiyorum ama ben memnunum

hocam ayırdığın bütçeye ve kullanacağın senaryolara göre durum değişir. ben çin malı bi interkom kullanıyorum, 25 dolara almıştım, 6-7 senedir hala çalışıyor, tek kişiyle bağlantı kurabiliyor, grup konuşması yok, her interkomla eşleşiyor. ses kalitesi gayet yeterli, son ses açamıyorum hatta. pili de 1 haftalık kullanımıma yetiyor.
ancak sen grup konuşması olsun diyorsan sena, cardo gibi sağlam markaları almanı öneririm.
yok ben sadece müzik dinlicem, 2-3 arkadaşla tek tek bağlantı kursam olur diyorsan çin malı interkomlar da işini gayet iyi görür.

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Şu üç konuyu açığa kavuşturursanız size nokta atışı interkom önerebiliriz.

1. Ne kadar bütçe ayırdınız.
2. Beraber turladığınız arkadaş grubunuz var mı? Eğer varsa onlar hangi interkomları kullanıyorlar. Grup İnterkom konuşması yapacak mısınız?
3. Ne amaçla kullanacaksınız? Örneğin sadece telefona mı bağlı olacak, müzik dinleyecek misiniz, sadece kulaklık olarak mı yoksa diğer interkomlarla görüşebilir olmasını mı istersiniz?

Siz belirttiğiniz için KN6100 Pro hakkında şunu söyleyebilirim. Yine kendi aralarında KN6100 ilk modeli ve KN6100 Pro modelleri grup interkom görüşmesi yapabiliyorlar. KN6100 Pro'da kablolama daha az. Hoparlör ve mikrofon seti biraz daha kaliteli, sesi oldukça yüksek. Diğer özellikleri KN6100 ile aynı. Normal interkom özellikleri yanında evrensel interkom ve kendi modeliyle 6 kişiye kadar grup interkom görüşmesi destekliyor. 4000-4500 tl fiyata satılıyor.
Artçı içinde alacağım için bütçe olarak ortalama 10k civarı ayırdım.
3 kişilik arkadaş grubum var 2 sinde kn6100 var birinde kn6100 pro var.Ama onlarda genellikle grup konuşması için WhatsApp kullanıyorlar. Ben daha çok müzik dinlemek ve artçımla konuşmak için kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artçı içinde alacağım için bütçe olarak ortalama 10k civarı ayırdım.
3 kişilik arkadaş grubum var 2 sinde kn6100 var birinde kn6100 pro var.Ama onlarda genellikle grup konuşması için WhatsApp kullanıyorlar. Ben daha çok müzik dinlemek ve artçımla konuşmak için kullanacağım.
Nukro tech m2 bunun hakkında da bilgisi olan var mı nasıl kullanışlı mı ?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben 3 yıldan fazladır Cardo spirit kullanıyorum kesinlikle öneririm. Knmaster bakmayın bile. Aliexpresste falan aynı modeli farklı marka ile daha ucuza bulma ihtimaliniz çok yüksek

Motosikleti
1190 ADV
Cardo markası ile KN markasını yanyana yazmak çin malı motosiklet ile japon motosikletleri yanyana karşılaştırmak gibi olur.
Yalnız örnek verilen cihazlara baktın mı ? KN6100 Cardo Sprit'e 10 değil 50 basar. Büyük ihtimal üretim yeri ikisininde Çin zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar 2 intercom arasında kaldım.Sizce hangisi daha mantıklı ve ileride sorun yaşamam
Cardo Spırıt
KN6100 Pro

Kesinlikle KN6100 pro'yu tavsiye ederim.

Cardo'nun tek avantajı telefona yükleyebileceğin programı.

KN'de ise gürültü önleme var. En önemlisi 54 saat kullanım, 700 saat bekleme süresi sunuyor. Sene de 10bin km motosiklet binen biri ortalama 200 saat motosiklet üzerinde olur desek KN'yi senede 4 kez şarj etmen yeterli olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar