Motorcular nasıl gelin alır?

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Küçük ilçemizin küçük motosiklet ekibi olarak, grubumuzdaki bi abimin düğünü vardı, e malum düğün varsa gelin alma da var. Bizler de motosikletlerimizle elimizden geldiği kadar motorculara yakışır bi' organizasyon yapmaya çalıştık. İlk organizasyonumuz olduğu için daha acemiydik tabii. Yolda ufak tefek aksilikler oldu. Misal, bazı araçlar (sahiplerini tanımıyoruz) konvoyu, gelin aracını ve motorcuları aşırı derecede darladı. Kaza yapmaya ramak kaldığımız anlar oldu. Aynı gün, farklı bir konvoy daha varmış bunda da tırcılar tırları süslemiş. Polisler onlarla uğraşmış, tam üstlerine de biz denk geldik. Bayağı siren çaldılar, onun da bi' korkusunu yaşadık :D Yavaş hız ve yüksek devirden dolayı motosikletlerin ısınması da bu işin tatlı yanı :) Gün sonunda ise herkese güzel anılar kaldı, hepimiz çok eğlendik :) O anıları da sizlerle paylaşmak istedim.

Motosikleti
D400
Konvoya karşıyım, dünyanın bir yarısı öteki yarısı ile evleniyor öyle abartacak bir durum değil :D

Kızacaksınız ama eğer başka herhangi bir aracın yolunu kapatıp rahatsız ettiyseniz umarım oradaki herkes güzel bir ceza yer :D

ha yok kimse şikayetci olmadıysa bu durumdan problem yok =)

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Konvoya karşıyım, dünyanın bir yarısı öteki yarısı ile evleniyor öyle abartacak bir durum değil :D

Kızacaksınız ama eğer başka herhangi bir aracın yolunu kapatıp rahatsız ettiyseniz umarım oradaki herkes güzel bir ceza yer :D

ha yok kimse şikayetci olmadıysa bu durumdan problem yok =)
Küçük bir ilçe olduğu için zaten 15 dakika falan sürdü, çok da uzun değildi :D Yollar kapanmadı, eğer yoldan araç geliyorsa toplu olarak biz bekledik zaten kimsenin yolu kapanmasın diye :))

Motosikleti
D400
Küçük bir ilçe olduğu için zaten 15 dakika falan sürdü, çok da uzun değildi :D Yollar kapanmadı, eğer yoldan araç geliyorsa toplu olarak biz bekledik zaten kimsenin yolu kapanmasın diye :))

O zaman çiftimize mutluluklar dilerim.

Ben büyükşehirde oldugum için burada bunun olayı çok oluyor, kücük yerlerde tabi durum farklı. =)

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Allah Mesut etsin...
Geçen Hafta Plaka kapalı olduğu için Gelin arabasına ceza kitlediler.. Siz yırtmışsınız :))

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Allah Mesut etsin...
Geçen Hafta Plaka kapalı olduğu için Gelin arabasına ceza kitlediler.. Siz yırtmışsınız :))
Valla hocam yolda trafiklerle denk geldik de bişi demediler ya şimdilik, bildiğimiz kadarıyla henüz ceza yiyenimiz de yok :D

Kimseye rahatsızlık yol kapama yoksa sıkıntı yok.
Ama attığım bu videoda ambulans geliyor dedikleri halde gelsin sıkıntı yok diyen insanların ürememesi lazım.
Memlekete faydası olmaz bu tiplerin kısırlaştırmak lazım.
Umarım bir gün ambulansa düşer de böyle konvoya denk gelir.
Her zaman saçma bulurum konvoy muhabbetini iki kişi evleniyor çiftleşecek diye korna basmanın pek bir manası yok :D
Allah mutlu etsin aklı başın da olan herkesi.

Motosikleti
Çin Malı Skuter

Kimseye rahatsızlık yol kapama yoksa sıkıntı yok.
Ama attığım bu videoda ambulans geliyor dedikleri halde gelsin sıkıntı yok diyen insanların ürememesi lazım.
Memlekete faydası olmaz bu tiplerin kısırlaştırmak lazım.
Umarım bir gün ambulansa düşer de böyle konvoya denk gelir.
Her zaman saçma bulurum konvoy muhabbetini iki kişi evleniyor çiftleşecek diye korna basmanın pek bir manası yok :D
Allah mutlu etsin aklı başın da olan herkesi.
Yukarıdaki mesajda da belirtmiştim hocam; eğer araç geçiyorsa beraber durduk ve geçmesini bekledik. Yol kapanmasın diye araçla önünü kesip damadı indirip oynatmadık bile.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Düğün alımı da, konvoy da bana insanları rahatsız etmekten başka bir şeymiş gibi gelmiyor. Evlenen kardeşlerimize hayırlı olsun.

Ben kendi düğünümde ne konvoy yaptım ne gelin alımı. Bana kalsa düğünü de istemiyordum da zaten diğerlerini yapmadım diye hanımın isteğiyle küçük bir düğün gerçekleştirdik.

Yukarıdaki mesajda da belirtmiştim hocam; eğer araç geçiyorsa beraber durduk ve geçmesini bekledik. Yol kapanmasın diye araçla önünü kesip damadı indirip oynatmadık bile.
Ben sizin için demedim zaten.
Genel olarak . Saçma bulduğum bir şey bu yani.
Yoksa herkes mutlu olsun kimseyi mutsuz etmeden.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sipariş aşamasında kargo dahil seçeneğini işaretleyiniz. Yüklenici malı kapıya kadar sağ salim getirmek zorunda.

Ben korna basa basa ve trafiği tıkayan konvoy gördüğümde "O korna g*tünüze girsin" diye sayıp sövüyorum.

Hastası, yaşlısı ve bebeği olan insanlar var. Birbirimizi düşünmek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar