250sr topspeed sorunu

Merhaba yakinimda ki arkadaslarimin 250srlari olsun ve internette ki diger sr videolari olsun hepsinde top speed minumum 157 cogu kisi egimli yolda 160 165 168 goren bile videolar var ancak benim 250srim 153de kesiciye giriyor yokus assagi o da ben bu motoru 12bin km de ikinci el olarak aldim suan 16bin oldu hic bir sorunu yok sadace bu top speed olayini anlamadim duzeltebilcegim bir sey mi diye sormak istedim cok ,nemli degil farkindayim yoksa

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben kendi gözümle 156 gördüm o da kuzey marmarada istanbul parka giderken baya baya dik yokuş aşşağıydı benden biraz daha zayıfları 160 görür daha fazlasını göremez 153 normal yani

Motosikleti
Yamaha YZF-R25
Merhaba yakinimda ki arkadaslarimin 250srlari olsun ve internette ki diger sr videolari olsun hepsinde top speed minumum 157 cogu kisi egimli yolda 160 165 168 goren bile videolar var ancak benim 250srim 153de kesiciye giriyor yokus assagi o da ben bu motoru 12bin km de ikinci el olarak aldim suan 16bin oldu hic bir sorunu yok sadace bu top speed olayini anlamadim duzeltebilcegim bir sey mi diye sormak istedim cok ,nemli degil farkindayim yoksa
250sr in canı o kadar motorda sıkıntı yok, fazlasını istersen yazılım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kilonuzdan rüzgar esiş yönüne, lastik durumunuzdan yolun eğimine, vites atış aralığınızdan zincir dişli durumunuza, debriyaj balatalarınızın durumundan sizin kütlenize kadar pek çok faktör sizin son hızınızı etkiler.

Motosikleti
Voge 250RR
153de kesmesi olması gereken zaten, o gördüğün motorların dişlileri değişmiş doğal olarak o hıza çıkmak için de minimum 5 dakika tapagaz gidiyorlar.

Motosikleti
Voge 250RR
kanka konuyla alakasız sr dan memnun musun? bende şuan drift L var bikaç aya kadar satıp yükseltmeyi planlıyorum. Kafamdaki modellerden birisi de 250sr. Servis olsun yedek parça olsun herhangi bir problem yaşadın mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kanka konuyla alakasız sr dan memnun musun? bende şuan drift L var bikaç aya kadar satıp yükseltmeyi planlıyorum. Kafamdaki modellerden birisi de 250sr. Servis olsun yedek parça olsun herhangi bir problem yaşadın mı?
ekran bozuldu geçen hafta servise götürdüm videosunu çekip garantiye gönderdiler bu hafta başında ekran geldi dün götürdüm taktılar 1 hafta bile sürmedi bugün insanlar japon japon diyip senkron ayarı yapacak servis bulamıyorlar sonra da cfmoto parçasını bulamazsın diyorlar :rolleyes:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ekran bozuldu geçen hafta servise götürdüm videosunu çekip garantiye gönderdiler bu hafta başında ekran geldi dün götürdüm taktılar 1 hafta bile sürmedi bugün insanlar japon japon diyip senkron ayarı yapacak servis bulamıyorlar sonra da cfmoto parçasını bulamazsın diyorlar :rolleyes:
Önce bir 150.000 km'ye getir, dayansın motor, Cf servislerini sonra konuşuruz.

Halbuki 250'yi görmesi gerekiyordu. Cf motoyu çok zorlama elinde kalır. Yine de daha yüksek top speed istiyorsan dişli boyutlarını değiştirmek zorundasın. O zaman da anca yokuş aşağı uzun yol lazım top speedi görmen için. Uğraştığına değmez, kol çıkarır, subap keser filan canın yanar sonra.

Benim anlamadığım son süratin sana yetip yetmediğini? Ne işin var falancanın kaç gördüğünden.

Şehir içi 50 km / h

Şehir dışı gelişli gidişli yollarda 80 km / h

Şehir dışı bölünmüş yollarda 90 km / h

Otoban 100 km / h

Senin dikkat etmen gereken hızlar bunlar, boş ver gerisini.

yine her yerde bos yapan dayilar belirivermis youtube yorumlarindan farki yok buraninda demek ki yorumlardakinin mantigina gore 50lilik scooter disinda ki araca binmemek lazim hiz kurallari acisindan :D neyse bunu bile yazmaya degmez de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 bin km de suan bir sorun yasamadim kendi hatamdan kaynakli yag filtre kapagi sizdiriyodu gecen onu da internetden satin alip degistim sorunsuz kullaniyorum

4 km fark size ne katacak acaba? bunun büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum.
az hız istiyorsanız ön dişliyi bir tık büyütün.
153 görmeniz şayet geneli 157 net yapıyorsa bu sizin motoru bakımsız bırakmış olmanızdan ötürü olabilir.

Motosikleti
CB125F
yine her yerde bos yapan dayilar belirivermis youtube yorumlarindan farki yok buraninda demek ki yorumlardakinin mantigina gore 50lilik scooter disinda ki araca binmemek lazim hiz kurallari acisindan :D neyse bunu bile yazmaya degmez de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 bin km de suan bir sorun yasamadim kendi hatamdan kaynakli yag filtre kapagi sizdiriyodu gecen onu da internetden satin alip degistim sorunsuz kullaniyorum
Kuzum sen 250 ile git tutan yok
Acele giden ecele gider bas gaza

Ben dayı değilim bu arada 😁

Motosikleti
D400
napıyon 250 sr ile 200 görüp parçalarıını yoldan toplamak mı :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
250cc hem de çin malı motorda 130 görseniz yeter, 160 yapsa ne olacak, önemli olan bu hızlarda durabilecek mi yolu tutabilecek mi ona bakın.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kadranlar da yanıltıcı olabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar