Koruma pedleri çıkartılmış mont kullanılır mı?

Bundan yıllar önce babamın bir arkadaşı kaza yaptığı için motoru bırakıp ve ekipmanlarını bize vermişti. şu anda eldiveni kullanıyorum ancak montu giyip giymemekte kararsızım. Kazadan dolayı montun pedleri mahvolmuş, parça parça ayrıldığı için toplayıp bir kutuya koydum. Bu montu kullansam sıkıntı yaşar mıyım? sanayide ucuza var mıdır? 125cc motor sürüyorum maksimum 80-90 basarım ondan dolayı pedsiz kullansam sıkıntı olur mu? diğer türlü cıbıl biniyorum :D.

Motosikleti
D400
80 90 az bir hız değil.

ekipman konusunda cc den öte güvenliği düşünmek gerekir.

pedler mahvolduysa dış katman nasıl sağlam kalmış o kısmı anlamadım ancak yeni koruma pedi alıp tak en olmadı; en fazla kaza durumunda sürtünmede biraz işe yarar onun dışında normal ceket gibi düşün

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muhtemelen impactec gibi harici satılan korumalar o monta adapte edilebilir. Yeter ki montun dış yüzeyinde yırtık pırtık olmasın. Eski montun da korumaları muhtemelen sıkıştırılmış köpük gibi bir şeydir de zaman içinde dağılmıştır.

80 90 az bir hız değil.

ekipman konusunda cc den öte güvenliği düşünmek gerekir.

pedler mahvolduysa dış katman nasıl sağlam kalmış o kısmı anlamadım ancak yeni koruma pedi alıp tak en olmadı; en fazla kaza durumunda sürtünmede biraz işe yarar onun dışında normal ceket gibi düşün
hocam 80-90 maksimum görüyorum. genel olarak 60-70 civarında ilerliyorum. dış tarafta sürtünmeden dolayı zedelenme var ama o kadar büyük değil.
Muhtemelen impactec gibi harici satılan korumalar o monta adapte edilebilir. Yeter ki montun dış yüzeyinde yırtık pırtık olmasın. Eski montun da korumaları muhtemelen sıkıştırılmış köpük gibi bir şeydir de zaman içinde dağılmıştır.

montun markası hein gericke. uğraşmaya değer mi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hocam 80-90 maksimum görüyorum. genel olarak 60-70 civarında ilerliyorum. dış tarafta sürtünmeden dolayı zedelenme var ama o kadar büyük değil.

Hein Gericke geçmişte çok kaliteli bir markaydı. Artık üretilmiyor. Ben de geçmişte botlarını kullanmıştım. Bence uğraşılabilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
mont için dirsek ve omuz korumaları impatec gibi markalar harlinde ayrıca satılıyor. o şekilde yenisi alınıp takılabilir. Güzel olur.

Motosikleti
D400

farketmiyor hocam olduğu yerde düşüp kolunu kıran da var =)

Pedleri tutacak yerler sağlam ise dikişleri düzgün ise lvl2 koruma takarak kullanabılırsın

TuOZx2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar