Scooter önerisine ihtiyacım var

Normalde pcx derdim ama 250cc şartından dolayı zontes 250t-e diyeceğim. Forzadan xmaxtan eksiğini bulamazsınız ama artısını bolca bulursunuz. Tabi bu fiyata ikinci eli olacak, sıfırları 250bin liraydı en son. Yine de alırsanız hiçbi şekilde pişman etmez.
TR de distribütörsüz mu çalışıyor Zontes ? sitesinde Zontes harici isim göremedim..

+’sı yetkili servisi aradığında açacak birini bulamamak çünkü yok 🤣
Zontes hakkında fazla yorum göremedim ya çok sorunlu bir üretim değil yada az olduğu için bir CF Moto kadar kullanıcı bildirimi yok , 350 cc şekli şemali güzel teknik özellikleri gayet yeterli motorları varmış , SYM Tr ye 300 lük vitesli motorunu sanırım getirmeyecek Zontes de uygun fiyatlı enduro tipli motorlar görünce ilgimi çekti..

Motosikleti
Forza 250
Bu Yamaha acaba neden 450-500cc klasmanında niye 450MT gibi birşey yapmıyor? Yani bunu görmek çok zor olmasa gerek 400-500cc bandında şuan Türkiye’ye tel jantlı bir motor getiren ( Honda,Yamaha vs) köşelik olur aslında

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu Yamaha acaba neden 450-500cc klasmanında niye 450MT gibi birşey yapmıyor? Yani bunu görmek çok zor olmasa gerek 400-500cc bandında şuan Türkiye’ye tel jantlı bir motor getiren ( Honda,Yamaha vs) köşelik olur aslında
çünkü avrupada mt7 tenerenin vs direkt kitsiz vs a2 spec satılan modelleri var tenere gibi kendini kanıtlamış bi motor varken niye daha düşük cc bi motor için para harcasınlar zaten 450cc klasmanında küçük enduroları var

NHT 200 Modeli çok satamadığı için 300'lük modelini getirmez galiba.
Aslında çok güzel bir model ama bizim ülkede SYM'nin vitesli modelleri çok gitmiyor.
Nhx 125 i verip Nht 200 aldım motor hakkatten çok güzel 1,90 boyla gayet konforlu sürebiliyorum vede tam benim istediğim gibi alt devirleri torklu , 6. vites 4000 devirde 70-80 ile yağ gibi akıyor hafif gaza dokunuyorum cevap veriyor , keşke 300 lüğü gelse hemen alırdım..

Böyle çok hafif , konforlu , her yola gelir , az yakan motorun tadını bilen amaç gazlamak değilde seyahat etmek ise vallahi büyük ağır motorlara bakmaz ,

Zontes de 350 cc lik tam istediğim var ama markayla hiç tecrübem yok , Sym yıllardır kullandığım bildiğim marka bu 5. SYM emden de memnun kalınca keşke 300 lük olsa dedim..

Motosikleti
Honda CB125F
Nhx 125 i verip Nht 200 aldım motor hakkatten çok güzel 1,90 boyla gayet konforlu sürebiliyorum vede tam benim istediğim gibi alt devirleri torklu , 6. vites 4000 devirde 70-80 ile yağ gibi akıyor hafif gaza dokunuyorum cevap veriyor , keşke 300 lüğü gelse hemen alırdım..

Böyle çok hafif , konforlu , her yola gelir , az yakan motorun tadını bilen amaç gazlamak değilde seyahat etmek ise vallahi büyük ağır motorlara bakmaz ,

Zontes de 350 cc lik tam istediğim var ama markayla hiç tecrübem yok , Sym yıllardır kullandığım bildiğim marka bu 5. SYM emden de memnun kalınca keşke 300 lük olsa dedim..
Keyifle kullanın inşallah. NHT 200 için bende çok ciddi niyetlenmiştim hatta konu açıp fikirde sormuştum.
Artvin'de servis sorunu olduğu için garantici davranıp CB125F aldım.
Ama ne yalan söyliyim NHT 200'de gönlüm kaldı biraz :)

https://www.motosiklet.net/forum/konu/iki-farkli-model-arasinda-tercih-durumu.218880/

Geçen seneki 150lik scooterimden sonra belki alırım diye zontes 250 te modelini çokça araştırmıştım. Oldukça konforlu gibi görünen ve donanımlı bir scooter. rz250s'e göre de daha büyük. Kısa bir süre gruplarında bulundum açıkçası bariz bir sıkıntıdan şikayetçi olmamı görmedim.
Aynı uzunluk ta sağolun ben 120k ya ariic chinf 318 aldım 10k km de Mondial vardı 2000kmde lakin Maxi scooter değildi

Hocam bütçeniz dahilinde rz250s voge SR3 var downtown xciting gibi modellere bulaşmayın ki zaten 250 300k sifirlari 2.elde aylarca beklerein satmak için
DTX250 nasıl motor acaba? 270 bine taksitli veya nakitte 230 civarlarına satıyorlar genelde. Kymco için genel olarak güzel diyorlar ama bu DTX250 için neredeyse hiç yorum yok.

Fiyat konusunda tüm markaların tüm modeller sizi üzecektir. Çünkü fiyatlar ziyadesiyle anlamsız. Bu yüzden ödeme koşullarının en iyi olan ve sizi üzmeyecek bir motor bakmalısınız.
Kymco ve SYM den başka bir adrese gitmeye gerek yok. özellikle şehirler arası yolculukta Downtown 250 ve Joymax 250 z+. 2 kere kymco sahibi olmuş birisi olarak sizi yormayacak ve üzmeyecek. Sadece boyunuz uzunsa öne bir deflektör veya tur camı gerekebilir. SYM joyride ise 2025 de çok güzel geliştirmeler yapmış. ADX deki ekran ve anahtarsız çalıştırma gelmiş. Bu iki özelliğe ek olarak led farlar downtown 'da maalesef yok.
Ayrıca SYM orijinal aksesuar konusunda daha cömert. Arka çantasını da orijinal SYM markasıyla alabilirsiniz.

Fiyat konusunda tüm markaların tüm modeller sizi üzecektir. Çünkü fiyatlar ziyadesiyle anlamsız. Bu yüzden ödeme koşullarının en iyi olan ve sizi üzmeyecek bir motor bakmalısınız.
Kymco ve SYM den başka bir adrese gitmeye gerek yok. özellikle şehirler arası yolculukta Downtown 250 ve Joymax 250 z+. 2 kere kymco sahibi olmuş birisi olarak sizi yormayacak ve üzmeyecek. Sadece boyunuz uzunsa öne bir deflektör veya tur camı gerekebilir. SYM joyride ise 2025 de çok güzel geliştirmeler yapmış. ADX deki ekran ve anahtarsız çalıştırma gelmiş. Bu iki özelliğe ek olarak led farlar downtown 'da maalesef yok.
Ayrıca SYM orijinal aksesuar konusunda daha cömert. Arka çantasını da orijinal SYM markasıyla alabilirsiniz.
Downtown biraz pahalı kalıyor ama bütçeme uygun DTX250 var o nasıldır acaba? Joymaxın yenisi de güzel ama sanırım hala eskisini satıyor bayiler, yenisi de güzel bir zamla beraber gelir diye düşünüyorum.

Downtown biraz pahalı kalıyor ama bütçeme uygun DTX250 var o nasıldır acaba? Joymaxın yenisi de güzel ama sanırım hala eskisini satıyor bayiler, yenisi de güzel bir zamla beraber gelir diye düşünüyorum.
geçen sene DTX360 vardı bende. çok severek kullanmıştım. şehir içinde çok kıvrak, oturuş pozisyonu çok rahat, uzun yolda da hiç yormadı. yağmurlu havalarda su sıçratması, ön camın çok yetersiz olması gibi eksileri var. şu anda da downtown kullanıyorum. benim sürüş dinamiklerime downtown daha çok uyuyor. heybetli ve oturaklı bir scooter. konforu da üst seviyede. metzeller roadtec lastiklere geçince de bu söylediklerimin üzerine daha ekledi.
bana kalırsa fiyatı ve ödeme koşulu daha makul olan sym joyride seçerdim. güncellenmiş hali olsa daha iyi olur ama bu haliyle bile bence şu anda en mantıklısı olarak görünüyor. sosyal medyada motobox ı takip ediyorum. çok ilgili duruyorlar. bir arayıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
hocam kymco düsünüyorsanız test motorlari mevcut deneyebilirsiniz. Dtx güzel motor ama downtown bir farklı. Bence 250cc sınıfının en rahat en konforlu motoru downtown

Bende Sym sympony 200 modelinde karar kıldım. Bakalım kısmetse alacağım. Yaptığım geniş bir araştırma neticesinde fayda maliyet açısından çok daha iyi. Ayrıca 12 ay vade farksız taksit imkanı müthiş.

geçen sene DTX360 vardı bende. çok severek kullanmıştım. şehir içinde çok kıvrak, oturuş pozisyonu çok rahat, uzun yolda da hiç yormadı. yağmurlu havalarda su sıçratması, ön camın çok yetersiz olması gibi eksileri var. şu anda da downtown kullanıyorum. benim sürüş dinamiklerime downtown daha çok uyuyor. heybetli ve oturaklı bir scooter. konforu da üst seviyede. metzeller roadtec lastiklere geçince de bu söylediklerimin üzerine daha ekledi.
bana kalırsa fiyatı ve ödeme koşulu daha makul olan sym joyride seçerdim. güncellenmiş hali olsa daha iyi olur ama bu haliyle bile bence şu anda en mantıklısı olarak görünüyor. sosyal medyada motobox ı takip ediyorum. çok ilgili duruyorlar. bir arayıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
hocam kymco düsünüyorsanız test motorlari mevcut deneyebilirsiniz. Dtx güzel motor ama downtown bir farklı. Bence 250cc sınıfının en rahat en konforlu motoru downtown
İkisini de canlı gördüm, Downtownun daha konforlu olduğu görünüşünden bile belli, ama gerçekten kocaman bir motor. DTX benim kullanımıma daha uygun gibi geldi daha ufak daha rahat manevra alır vs. Ön cam konusuna katılıyorum çok ufak ama en kötü ihtimalle değiştiririm diye düşündüm. Üstüne 50 bine yakın fiyat farkı da olunca sanırım DTXe yöneleceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar