- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bir tek apartman elektrik faturası var asansör olunca her ay geliyordur, su yok, yani ortak bir musluk falan da yok, yapmamışlar, bir d ehaftada iki kez içeride merdivenleri temizleyen temizlikçiler geliyor. Ben yönetici olursam en azından iki haftada bir de bahçede çöpleri falan toplasınlar diyeceğim, rüzgardan uçup gelmiş kağıtlar falan hepsi duruyor bahçede, kimse bahçeye çıkmayınca bahçe kirli kalmış. Site olmayınca gider de çok olmuyor böyle tek apartmanlarda.500 çok ucuz ki? Bizim apartmanda 2.000₺. (16 daire var.) (Bizimki de pahalı tarafta - üstelik de özel şirket kullanılmıyor...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 yıldır bahçede parke taşları arasından çıkan otlar temizlenmemişti, bahçe kötü bir halde, onları temizleyip taşların üzerinde artık çamurlaşmış kum tabakasını olan yerleri de kazıyıp güzelce bahçeyi temizleyecek birini bulmuştum, yan apartmanın bahçesini temizleyen adama işin bitince gel bizim bahçeye bak fiyat ver demiştim, en az 3 gün uğraşırım 3 bin lira alırım demişti, apartman whatsapp grubuna yazdım, ona da yönetici çok pahalı kalsın dedi, apartmandan başka birileri de bahçe temizlenip böcek ilacı atılsın falan deyince yönetici de toplantı yapalım yöneticiliği sen al dedi, yok ben almayayım deyince kaldı öyle yine. kendi bulup birini getirdi ot biçme makinasıyla öylesine göstermelik şekilde otlar biçildi biçilen otlar bile kaldı yine, detaylı bir temizlik yapılmadı.450 den 500 yaparsan isyan cıkar sakin ol![]()
![]()
![]()
![]()