Telefon/navigasyon/carplay ??

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
500 çok ucuz ki? Bizim apartmanda 2.000₺. (16 daire var.) (Bizimki de pahalı tarafta - üstelik de özel şirket kullanılmıyor...)
bir tek apartman elektrik faturası var asansör olunca her ay geliyordur, su yok, yani ortak bir musluk falan da yok, yapmamışlar, bir d ehaftada iki kez içeride merdivenleri temizleyen temizlikçiler geliyor. Ben yönetici olursam en azından iki haftada bir de bahçede çöpleri falan toplasınlar diyeceğim, rüzgardan uçup gelmiş kağıtlar falan hepsi duruyor bahçede, kimse bahçeye çıkmayınca bahçe kirli kalmış. Site olmayınca gider de çok olmuyor böyle tek apartmanlarda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

450 den 500 yaparsan isyan cıkar sakin ol :D :D :D :D
2 yıldır bahçede parke taşları arasından çıkan otlar temizlenmemişti, bahçe kötü bir halde, onları temizleyip taşların üzerinde artık çamurlaşmış kum tabakasını olan yerleri de kazıyıp güzelce bahçeyi temizleyecek birini bulmuştum, yan apartmanın bahçesini temizleyen adama işin bitince gel bizim bahçeye bak fiyat ver demiştim, en az 3 gün uğraşırım 3 bin lira alırım demişti, apartman whatsapp grubuna yazdım, ona da yönetici çok pahalı kalsın dedi, apartmandan başka birileri de bahçe temizlenip böcek ilacı atılsın falan deyince yönetici de toplantı yapalım yöneticiliği sen al dedi, yok ben almayayım deyince kaldı öyle yine. kendi bulup birini getirdi ot biçme makinasıyla öylesine göstermelik şekilde otlar biçildi biçilen otlar bile kaldı yine, detaylı bir temizlik yapılmadı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Torima M8E ile ilgili bir güncelleme yapayım; bu cihazdan telefona video ve görüntü aktarmayı henüz beceremedim. Kılavuza göre ELooK Pro diye bir programla yapılabiliyor, ancak bu programa cihazı bir türlü gördüremedim.

Android Auto, TPS ve kameralar mükemmelen çalışıyor, sadece henüz cihaz belleğindeki videoları telefondan göremiyor ve telefona aktaramıyorum.

Almayı düşünenler için önemle belirteyim.

Şu kamera işini carplay falan bir cihaz almadan nasıl halledebiliriz acaba.
İki kameradan beslenip sadece kendi kartına video kaydı yapan basit bişey yok mu?

Motosikleti
Torima M8E ile ilgili bir güncelleme yapayım; bu cihazdan telefona video ve görüntü aktarmayı henüz beceremedim. Kılavuza göre ELooK Pro diye bir programla yapılabiliyor, ancak bu programa cihazı bir türlü gördüremedim.

Android Auto, TPS ve kameralar mükemmelen çalışıyor, sadece henüz cihaz belleğindeki videoları telefondan göremiyor ve telefona aktaramıyorum.

Almayı düşünenler için önemle belirteyim.
Güncelleme, aynı sorunla @iskampavya da uğraşıyordu. Bugün çözümü bulmuş kendisi, sağolsun benimle paylaştı. Başka adreste olduğum için henüz kendi sistemimde denemedim ama anlattığı şekil gayet mantıklı, bende de çalışacağına eminim...

Sonuç: Cihazın tüm işlevleri eksiksiz ve sorunsuz çalışıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Motosikleti
İki kameradan beslenip sadece kendi kartına video kaydı yapan basit bişey yok mu?
öyle basitleri de var, cihaz sele altına konan minik bir cihaz oluyor kameralar bağlı yoluyor. Ama öylesini alana kadar carplay cihazı alırım zaten lazım demiştim ben.

bak örnek o şekilde basit cihaz aliexpress linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...ZcoOfoGe&utparam-url=scene:search|query_from:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Torima M5F Ultra Hd Wifi Panaromik Aksiyon Kamerası Motosiklet Gözetleme Kamerası

Leyn torimacı toriler! bu kadar reklam yaptık. Görün bakalım abinizi. Kameralı huni istiyorum. 😜

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Güncelleme, aynı sorunla @iskampavya da uğraşıyordu. Bugün çözümü bulmuş kendisi, sağolsun benimle paylaştı. Başka adreste olduğum için henüz kendi sistemimde denemedim ama anlattığı şekil gayet mantıklı, bende de çalışacağına eminim...

Sonuç: Cihazın tüm işlevleri eksiksiz ve sorunsuz çalışıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Üstad cihaz buydu değil mi? Ben de yapıştırayım bir tane
n11'den Torima M8e Siyah Ultra Hd Wifi Aksiyon Kamerası Motosiklet Gözetleme Kamerası Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Hepsiburadada daha ucuzmuş

Son düzenleme:
Motosikleti
Üstad cihaz buydu değil mi? Ben de yapıştırayım bir tane
n11'den Torima M8e Siyah Ultra Hd Wifi Aksiyon Kamerası Motosiklet Gözetleme Kamerası Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Hepsiburadada daha ucuzmuş
Evet, budur. Ben de Hepsiburada'dan aldım.

Haydi iyisin; fiyatı da düşmüş, ben 5.450 vermiştim! :D :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Tamamdır abi sağolasın

Doğru. Benim kutudan çıkanlar tamamen bitikti. Yeni aldım. Amazon'da 5 taneye 245₺ verdim.

Ayrıca bir de microSD kart lazım, bunun içinden kart da çıkmıyor. 128Gb aldım bir tane.
Tamamdır abi sağolasın

Doğru. Benim kutudan çıkanlar tamamen bitikti. Yeni aldım. Amazon'da 5 taneye 245₺ verdim.

Ayrıca bir de microSD kart lazım, bunun içinden kart da çıkmıyor. 128Gb aldım bir tane.
Eveet bana da torima hayırlı olsun o zaman😁 100 lira hepsipara ile 4670/3 taksite geldi. Amazondan GP 5'li pil ile 128 GB micro sd kart yapıştırdım. Tekrar teşekkürler Üstadım @Cyan

Son düzenleme:
Motosikleti
@Osm@n yukarıda paylaşmış bir tane. (Ama bunda 3" ekran var yine...)
benim paylaştığım linktekinde ekran yok, sele altına bir yere sığdırılıyor, keydediyor sadece, görüntülere bakmak için telefondan BT ile falan bağlanıp bakılıyor.

Evet ekransız olan güzel çözüm olabilir. Her sürüşte kamera tak çalıştır uğraşmak istemiyorum, aynasızlara karşı da artık şart oldu.

Evet ekransız olan güzel çözüm olabilir. Her sürüşte kamera tak çalıştır uğraşmak istemiyorum, aynasızlara karşı da artık şart oldu.

Motosikleti
Tamamdır abi sağolasın

Tamamdır abi sağolasın

Eveet bana da torima hayırlı olsun o zaman😁 100 lira hepsipara ile 4670/3 taksite geldi. Amazondan GP 5'li pil ile 128 GB micro sd kart yapıştırdım. Tekrar teşekkürler Üstadım @Cyan
Bana değil silsilesi ile @espresso @Osm@n ve @iskampavya 'ya teşekkür et valla; onların sayesinde hepsi. 👍

Motosikleti
şu carplayların yedek kamerasını nereden bulurum benimkiler bozuldu
kameralar hepsi aynı gibi, uçlarındaki konnektörleri uyan herhangi birisi olabilir. Ama nerede bulunur bilemedim. aliexpress'de falan olabilir.
bendeki bozulsa aldığım yere sorardım.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
şu carplayların yedek kamerasını nereden bulurum benimkiler bozuldu
AliÖküzPiresden bulacaksınız.
Hc63a97de590849519ddd8c5fcaaa94be6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar