- Konu Yazar
Arkadaşlar aşağıdaki 2 disk kilidinden hangisini tavsiye edersiniz? Yada 2000- 3000 bandında başka tavsiyeniz varmı?
açıkcası Abus gibi kaliteli bir disk kilidi almadıkça bu kilitlerin hepsi aynı. Maksat ses çıkarıp hırsızı caydırması ve işlek yerlerde insanları uzak tutması. Bu paraları vermek yerine, şundan bir tane alın ve geçin;Arkadaşlar aşağıdaki 2 disk kilidinden hangisini tavsiye edersiniz? Yada 2000- 3000 bandında başka tavsiyeniz varmı?
Teşekkür ederim1 ay önce kryptonite aldım biraz pahalı geldi, ama parasını fazlası ile hak ediyor.
Web sitesinden kod ile yedek anahtar sipariş edilebiliyor.
Dedim ki bunun çıkardığı ses ne olabilir ki...
Gündüz vakti sokağı inletiyor, gece hayal bile edemiyorum.
Hafif sallantılarda ötmüyor, tekerin dönmesi lazım ötmesi için,
Üzerinde takılı iken Motor çalışırsa hemen ötüyor.
Alarm 5 uyarı bipi sonrası 10 sn, ötüyor sonrasında aynı şekilde döngü.
Örneğin Bir şey yanlışlıkla çarptı uyarı bipi veriyor,
Levyeyle falan imkansız kırılması, taşlama motoru ile kesmek lazım o bile uzun sürer.
![]()
Kryptonite Kryptolok 6A Alarm Disc Lock
Protect your bike with the Kryptonite Kryptolok 6A Alarm Disc Lock. This high-tech lock features a 6MM locking pin, zinc diecast body, and a built-in 120dB alarm system for added security. With long battery life and 2 stainless steel keys, this weather-proof lock is also eligible for optional...uniongaragenyc.com
Cevap için teşekkür ederim.Dediğiniz mantıklı aslında.açıkcası Abus gibi kaliteli bir disk kilidi almadıkça bu kilitlerin hepsi aynı. Maksat ses çıkarıp hırsızı caydırması ve işlek yerlerde insanları uzak tutması. Bu paraları vermek yerine, şundan bir tane alın ve geçin;
![]()
Genel Markalar Class Locks 110 Db Sarı Alarmlı Disk Kilidi - Fiyatı, Yorumları
Class Locks 110 Db Sarı Alarmlı Disk Kilidi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
sarı olsun ki görünür olsun ve insanlar yaklaşmaktan imtina etsin. Bütçeniz varsa ve aynı zamanda gerçekten güvenlik sağlasın istiyorsanız, Abus'a yönelebilirsiniz. Aradaki ürünlerin geneli çöp, söylememe gerek olmayan yöntemlerle kolayca kırılabiliyorlar.
Abus lar bütçeyi aşıyor, zincir olarak armor aldım. Diskte belki armor alırım diyordum.Ama kafam karışıkKatılıyorum, bütçe yetiyorsa mutlaka Abus alınmalı. Hatta üzerinde görünür bir yerde Abus yazıyorsa bu bile tek başına hırsız caydırıcı bir unsur![]()
Ben zamanında şimdi sizin düşündüğünüz şeyi yapmışım. Armor 10 luk 1,8mt zincir ve Armor 610+ MVA alarmlı disk kilidi almıştım.Abus lar bütçeyi aşıyor, zincir olarak armor aldım. Diskte belki armor alırım diyordum.Ama kafam karışık
Şuanda armor zincir var güvenlik olarak,yarında smart tag geliyor, birtek disk kilidi kalıyor aklımda olan. Ama onuda pim çapına karar veremedim.Ben zamanında şimdi sizin düşündüğünüz şeyi yapmışım. Armor 10 luk 1,8mt zincir ve Armor 610+ MVA alarmlı disk kilidi almıştım.
Bir yıla yaklaştı ve sıkıntı çıkarmadılar. Yalnız şimdi fiyatlarına baktım 4 bin lira civarı olmuş.
Armor zincir ve disk kilidi harici Turuncu Takip + Smart Tag + Branda kullanıyorum. Belki biraz abartmış olabilirim çünkü motosikletimin çalınmasını ve çalındıktan sonraki süreçleri yaşamak istemiyorum.
Size yazarken fark ettim. Sanki güvenliği biraz abartmışım gibi görünüyor. Motorumu çalmak isteyen veya buna yeltenenler biraz uğraşsınlar istiyorum.
En azından daha rahat uyuyorum. Size de tavsiye ederim.
Bence abartmış sayılmazsınız.Ben zamanında şimdi sizin düşündüğünüz şeyi yapmışım. Armor 10 luk 1,8mt zincir ve Armor 610+ MVA alarmlı disk kilidi almıştım.
Bir yıla yaklaştı ve sıkıntı çıkarmadılar. Yalnız şimdi fiyatlarına baktım 4 bin lira civarı olmuş.
Armor zincir ve disk kilidi harici Turuncu Takip + Smart Tag + Branda kullanıyorum. Belki biraz abartmış olabilirim çünkü motosikletimin çalınmasını ve çalındıktan sonraki süreçleri yaşamak istemiyorum.
Size yazarken fark ettim. Sanki güvenliği biraz abartmışım gibi görünüyor. Motorumu çalmak isteyen veya buna yeltenenler biraz uğraşsınlar istiyorum.
En azından daha rahat uyuyorum. Size de tavsiye ederim.