10-12 arası kask önerisi

Merhaba arkadaşlar
10-12 bin tl bütcem var full face bi kask almak istiyorum
Aklımda scorpion exo 520 evo air ve hjc l71 modeli var aslında scorpiona daha yakınım çok hoşuma gidiyo kask fakat hiçbiyerde stoğu yok kayseride okuyoum motor ekipmanları satan yerlere gittim 2 kasta yok bi yerde cabeks avalon modelini düğer yerde de nexx y100r modelini gösterdiler ikiside hoşuma gitmedi ne yapmalıyım sizce ne önerirsiniz

Dükkanlarda kaskı deneyip kafa ölçüsüne göre internetten sipariş en iyisi gibi duruyo
Hocam dükkanda denedim large oluyo başka bi kaskta boyutta sıkıntı yok fakat scorpion exo520 nin internette de stoğu yok millet bu kaskı nerden alıyo anlanadım bide dediğim gibi kask seçeneği konusunda da kafam karışık

hjc i71 bende var guzel kask tek sikintisi vizoru cok zor bulunuyor sadace orjinal vizor alabiliyosun onlarda 4-5 bin tl :(

hjc i71 bende var guzel kask tek sikintisi vizoru cok zor bulunuyor sadace orjinal vizor alabiliyosun onlarda 4-5 bin tl :(
Hocam ses alması konforu eğer gözlük kullanıyosanız gözlükde buhu yapıyo mu yani nefesinizi hava kanallarıyla güzel dışarıya veriyo mu detaylı şekilde yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz valla ya
İnterkom kullanıyomusunuz kaskta kafanız hangi ölçüde ve hangi beden kullanıyosunuz

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Scorpion tavsiye etmiyorum. Bende de exo1400 var pedleri 1 yılda inanılmaz yumuşadı. Air bile yetmiyor kafamı sıkmasına. Zaten air sadece yanaklardan çok ufak sıkıyor. Bir de öyle bir rüzgar sesi alıyor ki kulaklarım patlayacak artık. Dayanılmaz duruma geldi. Nexx ya da hjc bakabilirsiniz o fiyatlara. Ben de kask değiştireceğim artık, konuyu takipteyim.

Scorpion tavsiye etmiyorum. Bende de exo1400 var pedleri 1 yılda inanılmaz yumuşadı. Air bile yetmiyor kafamı sıkmasına. Zaten air sadece yanaklardan çok ufak sıkıyor. Bir de öyle bir rüzgar sesi alıyor ki kulaklarım patlayacak artık. Dayanılmaz duruma geldi. Nexx ya da hjc bakabilirsiniz o fiyatlara. Ben de kask değiştireceğim artık, konuyu takipteyim.
Valla hocam scorpion zaten stoğu yok senin mesajınla beraber hjc almaya karar verdim hjc i71

Motosikleti
Honda forza 250
F71i de düşünebilirsiniz dediğin fiyat aralığına yakin

İ71 memnuniyetiniz nasıl gidiyor hocam rüzgar sesi çok var mı ?
Hocam başka kask deneyimlemediğim için tam net bişey diyemem ama bi kez uzun yol yaptım 350 km 2. 3. Saatinde rahatsız etmeye başladı rüzgarlı bi gündü ama şehir içinde hiç rahatsız olmadım
Onun harici güzel benim hoşuma gitti kask tam bedenimi aldım zaten rahat hava kanalları güzel terletmiyo güneş vizörü kullanışlı

Hocam başka kask deneyimlemediğim için tam net bişey diyemem ama bi kez uzun yol yaptım 350 km 2. 3. Saatinde rahatsız etmeye başladı rüzgarlı bi gündü ama şehir içinde hiç rahatsız olmadım
Onun harici güzel benim hoşuma gitti kask tam bedenimi aldım zaten rahat hava kanalları güzel terletmiyo güneş vizörü kullanışlı
Teşekkür ediyorum hocam sağolun 🙏

Motosikleti
SYM ADX 125
i71 bende de var, uzun yol yapmadım ama zaten uzun yol yaparken hangi kask olursa olsun kulaklık öneriyorlar. Şehir içi için ben şahsen çok memnunum, vizörü kapattığım an gürültü hiç rahatsız etmiyor, dahili güneş vizörü olması benim için büyük avantaj çünkü çoğu zaman gözlükle kullanıyorum ve ekstradan güneş gözlüğü klipsi takmama gerek kalmıyor. Hava alışından memnunum, bana ferah geldi ama belki bu konuda daha iyi olan kasklar vardır. Solid renkte fiyatları da çok pahalı değildi. Interkom kullanmıyorum ama alırsam da HJC 21B interkom alacağım bu modele uyumlu olması sebebiyle.

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Scorpion çabuk dağılıyor.

Nexx kalitesiz hissi veriyor (şuan kullandığım nexx xr2 golden edition)

Hjc bence tam bir fiyat performans ürünü.

Bir arkadaşım full carbon bir kask aldı premier(x-lite da olabilir emin değilim) marka 12-13k ya nerden nasıl aldı bilmiyorum ama kemik gibi kask çok beğendim.

Kaskın markasını nerden aldığını öğrenip yazarım istersen.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen bizim Kırklareli köfte gezisinde @Memcoş48 'de marushin kask görmüştüm, hem sağlam hem de tipi çok güzeldi. Onlara da bir bakın.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hangi kaskı alırsanız alın Alpine motosafe kulak tıkacı da alın. Müthiş bir konfor.

Motosikleti
Hangi kaskı alırsanız alın Alpine motosafe kulak tıkacı da alın. Müthiş bir konfor.
Motosafe'in iki modeli var. road ve race. race olanı biraz daha iyi ses kesiyor. otobanda 110-120 üzerinde çıkanlara race tavsiye ederim.

Ben artçım için de aldım. En son köfte gezisinde çocuklardan biri de bizimle gelmişti, ona verdim çok rahat gelmiş.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Merhabalar, konuyu hortatmış gibi oldum ama bende kask arıyorum genelde otoyolda gidiyorum ve günde 50 60km yapıyorum. Ayrıca haftasonlarıda kampa falan gidiyorum bazen 500 600km yapıyorum. Biraz inceledim ve bana uygun hjc l71 buldum. Sizin düşünceniz nedir ? Motorumada 8 taksite satıyorlar. Bende taksitle almak istiyorum aslında. Şuanki kaskım atıl vaziyette ve tez zamanda kask almam gerek.

Birde bazen gözlük takıyorum bu kaskla gözlük takılır mı ?

Motosikleti
Merhabalar, konuyu hortatmış gibi oldum ama bende kask arıyorum genelde otoyolda gidiyorum ve günde 50 60km yapıyorum. Ayrıca haftasonlarıda kampa falan gidiyorum bazen 500 600km yapıyorum. Biraz inceledim ve bana uygun hjc l71 buldum. Sizin düşünceniz nedir ? Motorumada 8 taksite satıyorlar. Bende taksitle almak istiyorum aslında. Şuanki kaskım atıl vaziyette ve tez zamanda kask almam gerek.

Birde bazen gözlük takıyorum bu kaskla gözlük takılır mı ?
motoruma mağazasından caberg duke 2 almıştım bir zamanlar. internetten sipariş vermek yerine mağazada deneyip almıştım. O zamanlar dükkan acıbadem 4 yol ışıkların az aşağısındaydı, sonradan hasanpaşa'ya taşınmışlar. Bence oraya gidin, yanyana bir sürü dükkan var zaten motorcu avm'si gibi olmuş o mahalle, kafanıza deneyin içinize sineni alın. mağazada 5-10dk denemeyle anlaşılamayabiliyor bazen. yanınıza buff alın, kafaya buff ile giyince mağazada denemeye sorun etmiyorlar zaten.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Cumartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman deneyeceğim. Peki önerdiğiniz başka kask var mı bu fiyat aralığına ? Birde hjc l71 kask fiyatına değer mi ? F/p ürün mü ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar